True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 116
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Кате много си хубава,
''А тоалетът ти е почти толкова хубав колкото тебе, супер, супер''
На колко г. е брат ти? Wink
Ирка ха е сгафила/зъболекарката/,ха съм я подФърлила за храна на някой вамп Wink
И тя фенка на БИЛИТО И ДЖЕНТЪЛМЕНА.Ама много е работлива, Mr. Greenта няма време да влиза у форуми.Само У здравни и списания чете Mr. Green
Днеска като ми вика:
--ТРЯБВА ТИ ОПРАВЯ зъбите,ЧЕ БЕЗ ЗЪБИ ЗА КЪДЕ СИ?-АМА ЕДНА ТАКАВА СЕРИОЗНА
и аз си мисля Thinking ''бре сериозна работата''.И питам защо?
---Как ще хойкаш по вампири без зъби,вземи и мерки с кръста.Те нали ги знаеш свръх съществата пращят от здраве.Представи си в момента на тралала  Winkи охххх кръста ми, полека зъба ми hahaha Wink Laughing.Направо ще ме умори а на мен почти през цялото време устата ми отворена и няма как да приказвам Laughing
Тя Зиска сега спокойна,ама знайш ли? WinkОт лъвовете всичко се очаква. Wink

Благодарско шефе,че наглеждаш Дамян докато аз бия на карти  bowuu ,знам че просто си много заинтересована той да е при мен  Mr. Green

Съни мерси за клипчето, от всякъде все трохи хвърлят, клипчета от по 1-2 минути и в  Здрачната тема и в Дневникарската намправо ще приритам вече   smile3544

Ето къде бил ключът на загадката. WinkЗа джентълменА Wink била цялата тупурдияИ аз ще поиграя малко карти и пак ще дойда

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 20:41 от tanq 70

# 391
  • Срещу планината:)
 smile3532 Танче зъболекарката ти е страшна, тя запозната ли е с твойте съновни блянове по вампирите,но верно тряба да си подготвена иначе как ще се хапете игриво  Mr. Green
А за кръст не ми говори миналата година 6 месеце ходех като някоя баба  Sad Егати кошмара

Катенце ти си парче и половина Whistling Да те пази мъжо,че видили те Мангенау(боже как му се пишеше фамилията на вълчан  newsm78) те е взел скорострелно Wink

Танче къде ги играеш тез карти(и какво по точно играеш),ако е онлайн дай станем партньори  Thinking

# 392
 hahaha Таньо, твойта зъболекарка е като моя зъболекар - знаят си ни и ни влизат в тона  Mr. Green нали последно ми изрина "средноголям, симпатичен кариес". И той шантав, поради което го обичам.

Катенце ти си парче и половина Whistling Да те пази мъжо,че видили те Мангенау(боже как му се пишеше фамилията на вълчан  newsm78) те е взел скорострелно Wink

Танче къде ги играеш тез карти(и какво по точно играеш),ако е онлайн дай станем партньори  Thinking

Е тука ме утрепА! hahaha

ПП Леко с Джентълмена.  Sunglasses В момента не съм 100% налична да си изкажа предупрежденията, ама Зис и Танка да ръмжат за мене, ако може...

# 393
Ирка-май и ти ще трябва да браниш...кога излиза 3та серия на Здрач???А и сега след РМ....

# 394
Ирка-май и ти ще трябва да браниш...кога излиза 3та серия на Здрач???А и сега след РМ....

През юни Peace Абе много горещ месец ще е Wink

# 395
ааа знае ги . hahahaИ повече се ядосва от мен hahaha,че това онова с други/na сън де/ дет хич не ми са на акъла. В ''джаги'' къде другаде.Там се подвизавам с ''Disami''.Da знаеш ВСе попадам на едни бомбастични ''майстори и майсторки'' Joy.Ей сега 2 мъже с/у 2 жени и стигнаха до кладенчето ,наведоха се да пийнат водица и ааа,останаха жадни Confused''майсторите.
Ирка душко знам как е с кръста:hug:.Аз съм и разказвала това -онова от форума WinkЗнае за какво иде реч PeaceЗще ръмжим то се знае PeaceЩе пазим територията. Много СМЕ териториални.  ДА ЗНАЯТ Naughty-НАШЕТО СИ Е НАШЕ,ДАМЯНОВЦИ,ДЖЕНТЪЛМЕНИ И ДР СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ Peace
Ками и аз съм насреща за приятели Peace
забравих:
-много трудно сега с поканите/ЗА БЕЛОТА/.Нововъведения разни,пък чата отдолу.ПФУ.АЗ НАСКОРО ИСКАХ ДА ПОКАНЯ ЕДНА МОМА В ПРИЯТЕЛИ И НЕ МОЖАХ И С ЧАТА СЕГА ХИЧ НЕ СЕ ОПРАВЯМ.НАПРАВО ЛУДА РАБОТА ooooh! Crossing Arms

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 22:29 от tanq 70

# 396
Добро утро! Хе, днес аз съм най-ранобудната  Laughing kaffeetrmker_2

Ками, има да браня докато мазоли ми излязат на мозъка, ама това е положението, аз съм си го избрала  Mr. Green

# 397
# 398
Добро утро

http://www.puls.bg/health/news/news_3894.html

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 08:34 от tanq 70

# 399
Dobro утро,
Как е днес Mr. Green
Трайки, мерси за новините, Абе тия няма ли дапуснат някой трейлър бре, амммаааа са стиснати Crossing Arms

# 400
Dobro утро,
Как е днес Mr. Green
Трайки, мерси за новините, Абе тия няма ли дапуснат някой трейлър бре, амммаааа са стиснати Crossing Arms

Да бе! И мини-серийки ми замислили, ама юни да ги пускат. Е за кво?  Confused

# 401
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Танче,мерси за кафето.
Трайки,мерси за новините.
Боже,какво гласче има Стивън а онзи дет го превежда по Фокса
говори като п..ьо.

# 402
Добро утро! Hug
Танче,мерси за кафето.
Трайки,мерси за новините.
Боже,какво гласче има Стивън а онзи дет го превежда по Фокса
говори като п..ьо.

Laughing Глас меден, загорски...

# 403
Добро утро и от мен.
Брей, стига сте ме хвалили, че ще взема да ви повярвам  Flutter  Wink
Танче ти ли пита за брат ми на колко е години - на 34 почти  Wink

Много съм горда с наш Джейсън - пу да не му уроки. А за Джесика ми е мъчно направо  Cry Що така ги скапаха и тях с Хойт?! Няма един романс да се извърви докрай бе, ейййй Crossing Arms
И щом ще въртят мини серийките през юни, то значи моите подозрения ще се потвърдят - сериала ще стартира сигурно на 30.06  #Cussing out

# 404
Въх, аз знам, че на 12 юни трябва да почне. Недей така, на 30.06 е премиерата на Затъмнение, ако се засекат с ТБ да лягам да умирам направо...  #Crazy

ПП Много ясно, че ще ни повярваш, истината говорим!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт