True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 120
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • гр.София-Красна поляна
Като мър,можеш ли да кажеш на хубавото грозно би.
Въх,юни ще бъде май.

# 406
А дай Боже  Praynig На тебе вярвам, Ир. 12.06 - паметна дата в нашата история  Laughing
Зисе, мър, стига биии  Embarassed  Grinning На теб кога ще ти правим албум?

А ако май беше юни...  Party

# 407
  • гр.София-Красна поляна
А дай Боже  Praynig На тебе вярвам, Ир. 12.06 - паметна дата в нашата история  Laughing
Зисе, мър, стига биии  Embarassed  Grinning На теб кога ще ти правим албум?

Нинам Като,когат кажеш би. Wink
И няма стига би,я глей ква си булка немой да се срамуваш.

# 408
Имаш ли качени снимки на компа? Га си свободна отваряме един сай и почваме да качваме. И после слагаш линка в подписа си и когат` ни домъчнее да си те гледкаме  Hug
Аз не бях много булка. Туника от един варненски "бутик" и едни гащи за 25лв. с везани D&G от пайетки на гъзо  Mr. Green

# 409
А дай Боже  Praynig На тебе вярвам, Ир. 12.06 - паметна дата в нашата история  Laughing
Зисе, мър, стига биии  Embarassed  Grinning На теб кога ще ти правим албум?

Бе... не съм аз много за вярване, да ти призная, дъските ми все по-прогресивно 'лопат. Доскоро си мислех, например, че Затъмнение е на 20.06, пък то кво било.  Mr. Green

Като, много ти е пък оригинален тоалета, аз затова толкова се впечатлих, ша знайш  Wink  Нямаш ли някоя снимчица с везаните D&G?  Mr. Green

# 410
  • гр.София-Красна поляна
Имам би Като,нал ми помага да ги качвам на компа.
Тоалета ти е супер аз като бех с роклА та кво,сега така ми виси.

# 411
Гащурите много бързо ми отесняха  Mr. Green И виж не съм се сетила да си щракна еса с везаните пайетки, че и бях в активен цъфтеж по това време  hahaha и само се молех да не ми окапят цветовете, че да стана кат` мартеница  Whistling

Аре, Зисе влизай в http://www.snimka.bg/ а аз отивам в скайпа и ще помагам  Grinning

# 412
Гащурите много бързо ми отесняха  Mr. Green И виж не съм се сетила да си щракна еса с везаните пайетки, че и бях в активен цъфтеж по това време  hahaha и само се молех да не ми окапят цветовете, че да стана кат` мартеница  Whistling

Аре, Зисе влизай в http://www.snimka.bg/ а аз отивам в скайпа и ще помагам  Grinning

Тва метафорите са голяма работа!  hahaha hahaha

Айде, Зис, качвай, качвай снимки.

А за роклата - тя и мойта виси, ама съм й замислила промени, хем, че не е снежнобяла. Тя и рокла не е де, две части беше, мисля поне долната да оставя използваема. Тъй де, за кво съм давала толкоз пари за един път обличане  Crossing Arms

# 413
Нали, нали и аз това докато бяхме на предсвтбено пътешествие си купих тия дрипи и много разочаровах нЕкои хора, ма не ми пука. И толкова пари си спестихме откъм сватба, че си обзаведохме къщата...

# 414
Ма разбира се! Кво шти пука за разни хора Mr. Green

# 415
Хвърлям само един поглед.
 Кате-аз ,аз питах Wink.Да знаете и аз исках нещо нетрадиционно.С панталон ,тип индийска мода,нещо подобно,но не и бяла рокля.Дори исках да съм в червено в подобно нещо.Като врякнаха в един глас съкровищата и майкини-не та не. NaughtyКАТО,ЧЕ ЛИ ТЕ СА БУЛКА И МЛАДОЖЕНЕЦ.Какви били тез цигански работи.И мъжо бях решила как да го накипря.Обаче накрая си казах -АЙДЕ ОТ МЕН ДА МИНЕ.Сега съжалявам.Ние нямаме църковен брак.Нали се женихме по кумунистически-и нашите и техните върли кумунисти и ятаци и партизани-НЕ САКЪН.СЕГА КАТО СЕ ПООСВОБОДИМ ще свършим и тая работа и ще се накипря както си искам.Аз тогава бях 18г пикла и ме командаряха както си искат.Ха сега да ги видя Mr. Green
По този повод мъж ми вика:''Кой къде залитал по разни вампири и др да се спира щом има клетва пред БОГА,щото наказанията са ''катранени'' Mr. GreenТо до сега бошлаф работа WinkПък и да узаконим децата. БЕШЕ ИЗЛЯЗАЛ ЕДИН НЕДОМИСЛЕН ЗАКОН,ЗА ДЕЦАТА РОДЕНИ СЛЕД КОЯ ГОДИНА/в началото на прехода/ БИЛИ НЕЗАКОННИ/забравила съм подроблости/  SickИ НАШИЯ ГОЛЕМИЯ ВЛИЗАШЕ В ТАЗИ ГРАФА LaughingТА ГО ОПРАВИХА  ДЕ Joy

# 416
Гледам подхванали сте сватбена тема.То и аз не бях баш с булчинска рокля,по-скоро с абитуриентска Mr. Green Сватбата си я организирахме двамата с мъжа ми за 1 седмица.Обадихме се на родителите си кога да дойдат и на следващи ден ги изпратихме по живо по здраво Wink

Кате,този активен цъфтеж на фона на бялото панталонче ме уби просто Joy

# 417
Просто съдбата ни е подбрала не по един критерий нас тук  Mr. Green Поне Трайки си облякла абитуриентската рокля още веднъж...а, и аз я обличах моята, като кумувахме на девера  hahaha

# 418
Просто съдбата ни е подбрала не по един критерий нас тук  Mr. Green Поне Трайки си облякла абитуриентската рокля още веднъж...а, и аз я обличах моята, като кумувахме на девера  hahaha

Абсолютно!

Танчик, то и ние бързо се организирахме, а върха беше като си поканихме кумовете и те бяха силно изненадани, че не сме вече женени. Те така си мислели...  hahaha Естествено, кутсуза си е кутсуз и ми скъсаха нервичките докато приемат паспорта на кума, преди самото подписване. Та си говорихме за филми на ужасите половин час в очакване... Май съм го разправяла това  Mr. Green

# 419
Леле хич ме няма.Сега нали дадох един линк.Бързах и набързо прехвърлих здравния болетин/сиреч само заглавията погледнах/И сега една майка дето и дадох линк за глаукома поиска нещо за инсунлт.И аз веднага цък и се позагледах,то не били инсулт а инсулин.И аз даже го пльоснах тук да четете,във връзка с предстоящите  вълненията през юни.Демек да сме внимателни откъм емоции,да не ни цапне някой удар Mr. Green
И се чудя защо никой не реагира на линка Embarassed hahaha JoyМного съм зле ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт