True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 158
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Просто съдбата ни е подбрала не по един критерий нас тук  Mr. Green Поне Трайки си облякла абитуриентската рокля още веднъж...а, и аз я обличах моята, като кумувахме на девера  hahaha

Не бе Кате,просто като ходихме да си избирам тоалет за сватбата,тъкмо бяха заредили по магазините първите абитуриентски рокли за сезона Mr. Green Това ми напомня,че тази седмица имаме годишнина Whistling

Танче и аз се позачудих за този линк,ама си викам:"Мисли мацката за здравето ни" Laughing

# 421

Танче и аз се позачудих за този линк,ама си викам:"Мисли мацката за здравето ни" Laughing
Тъй де за него мислих Hug
То няма лошо и него да прегледате Peace
http://www.puls.bg/health/mind/ ей това е за мен ще го прочета най-внимателно Peace Laughing

# 422
Аз се ожених с бяла блуза от индийски магазин и зелен ленен панталон от Теранова Mr. Green Бяхме, аз мъжът ми, кумовете, които закъсняха за "сватбата" защото тя - тръгнала да си плаща кабелната, пък било затворено и ги чакала, той - имал проблеми с дебитната си карта, та се разправял по банки, свекито и то цъфна с един букет по чехли, не беше канена, ние не искахме никой да знае, но тя разбрала отнякъде Mr. Green Аз май водя класацията за най - малко гости на сватба.

# 423
Аз се ожених с бяла блуза от индийски магазин и зелен ленен панталон от Теранова Mr. Green Бяхме, аз мъжът ми, кумовете, които закъсняха за "сватбата" защото тя - тръгнала да си плаща кабелната, пък било затворено и ги чакала, той - имал проблеми с дебитната си карта, та се разправял по банки, свекито и то цъфна с един букет по чехли, не беше канена, ние не искахме никой да знае, но тя разбрала отнякъде Mr. Green Аз май водя класацията за най - малко гости на сватба.

Хаха, мдам, и вие сте добре  hahaha Водиш, да, ние освен кумовете имахме двама гости. Ама това със закъсненията ме уби направо! Те и наште кумове са пословично закъснителни, та ги привикахме час и половина по-рано, хубаво, че сме комшии, де  Mr. Green

# 424
  • Срещу планината:)
Сватбите ви са били супер  Hug

Ако знаете кви реки и водопади са на вън от това слънце  ooooh! 

# 425
хахаха от кол и въже ни събрали. Деменция, а  hahaha Joy

# 426
  • гр.София-Красна поляна
Ейц,я ми скив подписа би. Whistling

# 427
Тц-тц-тц, мър Зисе  Flutter мноо си убава.  Hug

# 428
Убава, убава, я, на Комптън Зеленоочката трябва да си напишеш у аватаро Flutter

# 429
Лелей, ма много си красива, наистина! Бря, бря колко красота се е насъбрала в таз тема! Пу, да не ви е уроки!  Hug

Аз синеока я виждам, Деми  newsm78 не че има значение, се е убаво!

# 430
  • гр.София-Красна поляна
Синеока съм биии. 4470
Айде бягам да водя детето и после ше дода.

# 431
Лелей, ма много си красива, наистина! Бря, бря колко красота се е насъбрала в таз тема!

Верно си е! Flutter Ама все такива Убавици сме се събрали тука Laughing Като приемаме нови мацки в редиците ни май ще трябва да правим кастинг Wink

# 432
Синеока съм биии. 4470
Айде бягам да водя детето и после ше дода.

newsm03 Тъй, тъй, синьото е по-хубаво от зеленото (само за очички, де).

Лелей, ма много си красива, наистина! Бря, бря колко красота се е насъбрала в таз тема!

Верно си е! Flutter Ама все такива Убавици сме се събрали тука Laughing Като приемаме нови мацки в редиците ни май ще трябва да правим кастинг Wink

hahaha Е това е вече края!

# 433
 hahaha Ей Трайки това е изказване, първо снимка, после да заповява, всъщност можем да си спретнем една анкета всеки път, когато някой иска да идва да пише тука hahaha Joy

# 434
hahaha Ей Трайки това е изказване, първо снимка, после да заповява, всъщност можем да си спретнем една анкета всеки път, когато някой иска да идва да пише тука hahaha Joy

hahaha Е това вече ще ни направи съвсем популярни сред народа! И чисто досие трябва да искаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт