Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 660
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
Lynette,ТСХ трябва да е между 1 и 2 за бебеправене,но всичко си е божа работа.

# 751
  • ВАРНА
не съм клюкарка, но мернах, че днес PIPILOTE има рожден ден  Grinning

Честит рожден ден, PIPILOTE!!!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Да те слуша таткото и да те радва първото ни хашимотско бебе Велин!!!
Весел празник!

bouquet  bouquet  bouquet

# 752
Честито на Пипилоте и от мен  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве, любов и да те слушат момчетата Wink

Прасунчо, какво прави Ева? Помниш Пипилоте как редовно даваше отчет с Венелин, ти какво се разсейваш, а Crossing Arms

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 13:47 от птица

# 753
Pipilote ЧРД и от мен много здраве, щастие, любов и късмет   bouquet  Hug   bouquet

# 754
Здравейте,
Благодаря, че не си клюкарка, Прасунчо:)) И сте се сетили за мен:)) Благодарства за пожеланията:))

На всички ви всичко добро и малко калории:))

# 755
Честит Рожден ден и от мен PIPILOTE    bouquet  bouquet  bouquet

Хмммм  Crossing Arms а по мойте въпроси никой ли неможе да ми помогне ,моляви вие сте доста по навътре в тези неща ,моляяяяяя  Praynig

# 756
А он Велин усмивки и целувки няма ли Crossing Arms

# 757
Честит рожден ден, Пипилота!!! Много усмивки, подаръци и цветно настроение!  bouquet

# 758
Честит празник, Пипилоте и много слънце в душата!

# 759
  • София
Честит празник и от мен  Пипилоте   bouquet
Жива ,здрава,дива и щастлива  bouquet

а с тоя шоколад.....

# 760
  • София
Бърди не се тревожи толкова ( правиш по лошо ) успокой се според мен навреме са нещата а и не ти е кой знае колко висока захарта, дори може да се приеме за в норми чувала съм че дори и 6,4 се приема горе долу за нормално така че спокойничко  Hug .

Мерси, слънце  Hug
Бях днес при гинеколожката, сложи ми диета, каза, че засега това е достатъчно, след 20 дни - проверка.
Иначе бебока се развива екстра, всичко си му е наред, не му се видя точно пола, но според нея по-голяма е вероятността да е момиче, ама не е сигурно Simple Smile

# 761
Здравейте, момичета  Simple Smile Надявам се да пиша в правилната тема, просто друга за  Embarassed Откриха ми увеличена щитовидна жлеза и ми пуснаха изследвания на ТSH, MAT и TAT. Прочетох тук при вас за какво става дума и днес взех изследванията, но ендокринолога го няма да ги разчете и моля за помощ. Според мен са в норма, но едно мнение от специалистки като вас никога не е излишно.
ТSH - 1,37 Реф - 0,35 - 5
МАТ - 22,36 Реф - до 34
ТАТ - <10 Реф до 115

Благодаря предварително  Hug

# 762
Здравейте, момичета  Simple Smile Надявам се да пиша в правилната тема, просто друга за  Embarassed Откриха ми увеличена щитовидна жлеза и ми пуснаха изследвания на ТSH, MAT и TAT. Прочетох тук при вас за какво става дума и днес взех изследванията, но ендокринолога го няма да ги разчете и моля за помощ. Според мен са в норма, но едно мнение от специалистки като вас никога не е излишно.
ТSH - 1,37 Реф - 0,35 - 5
МАТ - 22,36 Реф - до 34
ТАТ - <10 Реф до 115

Благодаря предварително  Hug
Резултати те са ти в норма  Peace само неразбрах как ти я откриха с ехограф ли и ако има увеличена щитовидна жлеза много странно как всички неща са ти в норма  Thinking

# 763
Мерси, Маги. С напипване и веднага назначиха изследване. И на мен ми е интересно как всичко е наред, пък е увеличена.

# 764
Мерси, Маги. С напипване и веднага назначиха изследване. И на мен ми е интересно как всичко е наред, пък е увеличена.
Ендокринолог ли те прегледа и каза по напипване че ти е увеличена  Thinking да не би да имаш възли или нещо друго .По добре отиди на ехограф да те видят там всичко ще се види по добре  Peace С такива резултати ме съмнява да имаш проблеми с щитовидната жлеза  Peace Но нека и по компетентните да кажат мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт