Кремена си отиде

• 12 853
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде на път....
Почивай в мир, Креми...... Flowers Rose

# 106
Оох, най-малко такава публикация очаквах Cry
 Flowers Rose Flowers RoseПочивай в мир, Кремена!

# 107
 Cry Cry Cry Cry Cry

Flowers Rose Flowers Rose Мир на душата на Креми и нека господ даде много сили на семейството й! Жалко, че не можахме да помогнем...  Cry Cry Cry

# 108
Ужасно ми е, хора, ужасно! Cry Cry Cry  Едва сега си пуснах компютъра и последното нещо, което очаквах да видя, бе това..... Докато бяхме навън днес с мъжа ми и детето, си говорехме за Креми и мислехме какво още бихме могли да направим. Говерехме си за детенцето, което си представя, че мама ще оздравее и ще си живеят заедно. Мислех си как за това невинно същество не съществува понятието загуба.... , а сега разбирам, че се е случило непоправимото....... Една майка е станала ангел.... Едно детенце е останало завинаги без майка..... - майката, за която то е било мечта, чудо, смисъл.......
Не съм на себе си........ Трудно ми е да изрека думи като "Почивай в мир, Креми!"........ Изглежда ми нереално..... Ужасно е.... Жестоко......... Cry Cry Cry

Почивай в мир, Креми! Flowers Rose Flowers Rose Моля се за душата ти!

Писах навсякъде, където съм търсила помощ, че събраните средства ще се пренасочат към друг нуждаещ се от тях... Cry

# 109
Наистина е много тежко....днес по обяд малко преди да прочета ужасната вест сякаш усещах, че нещо става, но без дори да ми е дошло на ум.

Сигурно ще ви се стори странно, но някак си исках да пратя есемеси на няколко мои познати да се включат в кампанията, ако не са, имах такъв моментен вътрешен импулс, чак ми се стори налудничаво, беше особено, а то не е било случайно.

# 110
Преди години с Кремена бяхме колежки, за първата операция успяхме да и помогнем с каквото можем! Сега едно цяло поделение (макар и вече не толкова голямо, колкото преди) се надявахме, че отново ще успеем да и помогнем, но за съжаление този път закъсняхме.
Креми, мир на прахта ти smile3518 Flowers Rose Flowers Rose
Моите съболезнования на близките!

# 111
  • София
Почивай в мир, Кремена.

Потресена съм. Всяка сутрин ставам, проверявам развитието на двете теми - за Кремена и за Пламен, пускам смс-и и започвам деня с усмивка.... Днес просто деня ми не иска да започне....Знам, че тук може би не е подходящо да напиша това, но не знам по-подходящо място от тема, в която хората се опитват да помогнат някому. МОЛЯ ВИ, НЕКА НЕ СПИРАМЕ. НА ПЛАМЕН ЩЕ УСПЕЕМ ДА ПОМОГНЕМ!!!

# 112
# 113
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Почивай в мир,Креми.Съболезнования на семейството и, Flowers Rose

# 114
  • Стара Загора/Сливен
Почивай в мир Кремена ! Flowers Rose Flowers Rose

# 115
Почивай в мир Кремена ! Flowers Rose Flowers Rose
Cryняма какво да добавя и аз съм потресена от новината,дано със събраните парички се помогне на друг нуждаещ се

# 116
  • Варна
Бог да я прости! Почивай в мир, Кремена!  Cry Cry Cry
..... дано си на по-добро място.... жалко, че не беше писано да ти помогнем ... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 117
 Cry Cry Cry
Съболезнования на опечаленото семейство Cry Cry

# 118
Благодаря на всички ви за подкрепата.   bouquet
Много ми е мъчно, просто не знам какво да кажа.
Съпругът на Кремена беше при нас преди обяд, говорихме си, беше обнадежден...
Не го е дочакала да се прибере.
Не можах да повярвам, когато разбрах...
 Cry

# 119
Либи,добре е да смениш заглавието Confused
 Hug
 Cry

Общи условия

Активация на акаунт