Кремена си отиде

• 13 176
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
И от мен малко помощ.Дано и тук стигнем до хубавата новина накрая!!!

# 31
Ще разпратя писма до някои сайтове с молба да качат банера за толкова време, колкото могат.  Дано се получи   Praynig  Засега мога само няколко смс-и да пусна.

# 32
Сега веднага пускам СМС, но си мисля нещо. Имам една служебна карта с около 300 безплатни СМСа и не ги ползвам. Ако ги пусна за тази кампания дали ще са ми безплатни или дарителските не влизат към безплатните?

# 33
Ани, идеята ти е чудесна, но за съжаление нямам никаква представа как стои този въпрос с безплатните смс-и.  newsm78

Благодаря на всички за подкрепата!
На сайта на ДМС вече са публикували информация, но незнайно защо са писали 40 хил. лв., а те са почти 50. Сега ще им звъним за доизясняване.

Няколко сайта откликнаха за банери, но който може да уреди още банери ще е чудесно.
Банерите са качени в сайта.

# 34
  • Велико Търново
Сега веднага пускам СМС, но си мисля нещо. Имам една служебна карта с около 300 безплатни СМСа и не ги ползвам. Ако ги пусна за тази кампания дали ще са ми безплатни или дарителските не влизат към безплатните?
За съжаление не влизат.

# 35
Жалко!  Sad

# 36
И аз пуснах малко парички, дано повече хора да го направят и да се събере сумата  Praynig

# 37
Боже колко мака има по тоз свят .  Дано се оправи  и се радва на детенцето си .  Praynig Praynig Praynig

# 38
Моля се за теб Кремена и се включвам в SMS-ите. Да оздравееш ти пожелавам от сърце. Всеки може да пусне по един SMS.

# 39
Има ли PayPal вече?
Стискам палци за теб Кремена! Ще оздравееш!
От един град сме в Бг и още като видях снимките те познах!

# 40
Пратих sms. Знам, че не е достатъчно, но от цялото си сърце и душа се моля Кремена да се оправи и да прегърне малкото си слънчице!

# 41
ПейПал още няма, защото се налага Илия да си извади карта Виза Електрон на негово име, която ще е готова другата седмица.  Sad

Отчет от днес - по сметката има постъпили още 1029 лв.
В иПей - 120 лв.

Предстои благотворителен концерт в гр. Сливен, организиран от 11 училище на 22 или 23-ти март. Още нямаме точна информация.

# 42
  • от Луната
 Praynig Praynig Praynig
 Искрено вярвам в силата на форума и в успешния завършек на историята за Кремена и нейното семейство

# 43
Либи, колко още трябват?Колко остава?

# 44
Либи, колко още трябват?Колко остава?

Събрана сума към 12.03.2010 г.
В дарителска сметка: 3439 лв.
В лична сметка: 3000 лв.
Микросметка в ePay: 130 лв.

Остават още: 43431 лв.

Добавиха ни и на сайта на Коледа365.
http://koleda365.org/home/13/70-kremena-ilieva.html

Общи условия