Кремена си отиде

• 12 864
  • 143
  •   1
Отговори
# 60
Мъжът ми се нае да отвори тема във форумите, в които пише. Опасява се да не я изтрият, но пък поне ще опита. Всъщност току-що пусна едната. Peace
По отношение на даренията - най-добре е по банков път, защото всичко отива по предназначение. С мъжа ми винаги, когато има дарителска сметка, избираме така да помогнем. Когато е само със смс-и, както е за БГ Коледа, Хаити и др., няма начин и пращаме по няколко смс-а, но така само се губят средства по трасето, а те са от значение за нуждаещия се от нов живот. Но е факт, че за повечето хора това е най-предпочитаният начин да помогнат. Затова да се надяваме в смс-сметката да се събере по-голямата част от необходимата сума и то бързо! Praynig
Трябва да се спрат тези удръжки! #Cussing out
Не е голяма сумата от дарителската сметка, но не е и малка, предвид това, че се е събрала за 2 дни. И особено като се сравни с тази от магазините за няколко месеца. #Crazy

# 61
Мишле, половината сума е от преди кампанията да започне - приятели, познати на семейството са превели парички. Мисля, че бяха към 2400 като стартирахме. И още 3000 в личната им сметка, пак събирана от съпруга от където се сети.
Тази наша държава може да ни докара до просешка тояга.  ooooh!

За ДМС иначе мисля отиват към 10 ст. от смс, но те отиват за техни разходи (иначе няма как да съществуват).
Но за данъците просто... не знам, истински абсурд е това.

# 62
Оу, явно наистина малко хора са избрали да помогнат чрез банка. Тогава трябва да се наблегне на разпространяването на номера за смс-и! Naughty
Хубавата новина е, че модераторите не са изтрили темите, които е пуснал мъжа ми, и дори са ги заковали най-отгоре като важни. Тъжната новина е, че до момента са прегледани по около 50 пъти и не ми се вярва всички тези хора да са оказали подкрепа. Sad
Ще взема да пусна и аз по други форуми, в които имам регистрация, и дано модераторите не ги изтрият! Peace

# 63
  • Бургас
И аз се присъединявам. Ще помогна с каквото мога.

Дано всичко се оправи накрая Hug

# 64
Кураж, Кремена!  Hug Имаш най-мощния стимул да продължиш напред - семейството ти. Прегръдки от мен!
Пуснах една молба до вестник Седмица с молба да разпространят апела. Надявам се да го направят. Сайтът е доста посещаван от сливналии.

# 65
Днес пуснах теми в сватбата.бг и в часът на мама. Малко хора (има няма 35) са отваряли темата и 0 са писали. Cry
И в темите на мъжа ми във фишинг-мания.ком и нариба.ком е същото, с разликата че там два пъти повече хора са прегледали темите................. Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry.......................

# 66
 Изпратих  SMS .  Дано по-бързо се съберат пари ! Успех   Flowers Four Leaf Clover

# 67
  • София

За ДМС иначе мисля отиват към 10 ст. от смс, но те отиват за техни разходи (иначе няма как да съществуват).

Тоест, от 1,20 колкото струва 1 смс за човека отиват 90 ст? Това си е цяла свинщина, хората се мъчат да съберат пари за да помогнат на някого, а разни люде се гушат покрай това...Както и да го смятам, това си е 25%...срамота! И с каквито темпове става набирането на средства...тия 25% не ми се иска да ги изчислявам във време!

# 68

Тоест, от 1,20 колкото струва 1 смс за човека отиват 90 ст? Това си е цяла свинщина, хората се мъчат да съберат пари за да помогнат на някого, а разни люде се гушат покрай това...Както и да го смятам, това си е 25%...срамота! И с каквито темпове става набирането на средства...тия 25% не ми се иска да ги изчислявам във време!

Отлично казано! Това имах и аз предвид.  Banghead

# 69
  • от Луната
Дадох линк към сайта на Кремена в няколко онлайн игри, в които доста хора играем. Надявам се по-бързо да се съберат парите  Praynig

# 70
Пратих смс. Дано Господ бъде милостив и се оправи момичето! Praynig

# 71
С огромно щастие искам да ви съобщя, че намерихме подкрепа от много добри хора във форума "Часът на мама"!!!  Hug http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=97&t=36644

За сватбения форум все още не се вижда интерес и никой не е писал..... От риболовните форуми - само в единия са писали хора, но пък има голяма посещаемост - 500 пъти. Rolling Eyes Остава да се надяваме, че все някой ще окаже подкрепа. Praynig

# 72
Мисля, че където няма отговори по темата не означава непременно, че никой не се е включил.
Обикновено е така. Хората просто не го обявяват на всеослушание или поне не всички, така че да се надяваме, че има смисъл от апела по форумите. Peace  Praynig

# 73
Да, разбира се! Само че за цял ден в сватбения форум е отворена 60 пъти, а поне 10 от тях са моите. Rolling Eyes И, когато никой не пише, а тя не е закована, то постепенно слиза надолу и надолу....... Изобщо не става дума хората да бият тъпани, че помагат, но да напишат по едно пожелание от сърце. От опит знам, че интересът към темата се засилва мигновено още след първия, който пише в нея. А в случая това е, което искаме, за да се увеличат шансовете на Креми да получи подкрепа. Rolling Eyes Иначе в риболовните форуми моят мъж има опит с благотворителност там и казва, че колегите от форума обичат да се разписват, когато помагат. В единия форум са я заковали модераторите, но в другия е слязла вече надолу....  Sad

# 74
ХАйде да се напънем още малко...
Добро утро! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт