Кремена си отиде

• 12 862
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се и чакам пейпал сметката. Моля се за Кремена и цялото и семейство!  Praynig

М.И.Ш.Л.Е. това, че никой не е писал в отговор, не означава че не е помогнал с смс например.  Peace

# 76
Да, нали това казах и аз - да се надяваме, че все пак оказват подкрепа. Но, непишейки, обричат темата да се затрие. Peace Добре знаем и как влияе личният пример на някой, когото хората познават. Особено в Бълагрия, където сме свикнали да ни лъжат. От моите приятели и познати поне 50 човека помогнаха, но една част от тях първо ме питаха: "Това истина ли е?" Когато кажех "ДА", ми отвръщаха: "Ок, веднага пращам 2 (някои 7 и прочие смс-а)."

# 77
М.И.Ш.Л.Е., нашето семейство по примера на вашето пуснахме темата в ловния форум. Надяваме се много от момчетата да  откликнат  Praynig

Креми, много хора са с теб и семейството ти  Hug

# 78
Толкова се радвам да видя, че темата не потъва в забрава.
Благодаря на всички ви!   bouquet
Мишле, страхотна си! Аз също пуснах в часът на мама, но в моята тема няма никакви отговори. Много се радвам, че към твоята има такъв интерес. Вярвам, че ще успеем.   bouquet

# 79
Здравейте на всички съпричастни хора!Аз съм също една майка на 2-месечно бебе и още повече съм от град Сливен.Трябва да призная че със сълзи на очи прочетох цялата история на Кремена.Изпратих смси но ще преведа и пари по сметката,колкото мога.Мисля си че трябва да се даде по-голяма гласност на този проблем,дори самата аз,въпреки че съм от този град,научих чрез Интернет.Нека да застане някои на центъра на града,под Старият Бряст,да се мине през институциите.....незнам....сигурна съм че всеки съгражданин би подкрепил Кремена,но хората не знаят.Изхождам и от това,че когато пазарувам в магазините рядко поглеждам за такива кампании.....може би защото има и толкова много неща и човек рядко ги вижда.Сещам се и за магазините на Еко Асорти,там съм виждала такива кутии за събиране на средства и съм помагала....Защо не се свържете с БиТиВи?......защо събираме толкова много пари за Хаити а не помогнем на нашите деца и майки?
Толкова много съм съпричастна и ще бъда!Вярвам че има надежда!Вярвам че много хора ще се включат и Кремена ще оздравее!
Ще следя темата и ще се моля за Кремена и нейното семейство!

# 80
  • София
И аз пратих смс, пиша, за да не минава темата назад, успех мила Кремена! Редактирам се, тя е закована, няма да има проблем!

# 81
  • Варна
знам, че няма да помогна много с един смс, но ако всички пуснем...

# 82
Надявам се заедно да успеем!Пожелавам здраве и късмет на Кремена и цялото й семейство!

# 83
В Сливен е имало кутии в Била и в Мерканто, които са стояли няколко месеца.
Сумите са около 300-400 лв. за няколко месеца.

В единия магазин вече не искат да слагат, защото разбили витрината на магазина заради кутията.  ooooh!

Аз лично разбрах за Кремена от кутията в Била.
Сега има и в нашия магазин.
Ако знаете колко много деца пускат.
Когато им върна ресто,те хоп, и в кутията.
Казах им-деца, трябва да питате родителите си и тогава.
Вчера едно дребосъче каза-мама каза и целувки да пратим на кака Креми.

И пусна едно синьо мънисто за късмет

# 84
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
И аз пуснах sms,ако имам възможност и парички ще пусна.Надявам се бързо да се съберат паричките.Кураж и късмет на Кремена.

# 85
  • София
Добро утро! Днес е страхотен ден, дано се включат още хора!

# 86
В Сливен е имало кутии в Била и в Мерканто, които са стояли няколко месеца.
Сумите са около 300-400 лв. за няколко месеца.

В единия магазин вече не искат да слагат, защото разбили витрината на магазина заради кутията.  ooooh!

Аз лично разбрах за Кремена от кутията в Била.
Сега има и в нашия магазин.
Ако знаете колко много деца пускат.
Когато им върна ресто,те хоп, и в кутията.
Казах им-деца, трябва да питате родителите си и тогава.
Вчера едно дребосъче каза-мама каза и целувки да пратим на кака Креми.

И пусна едно синьо мънисто за късмет

Толкова е мило.  Hug
Не знаех, че има още кутии. Мислех, че са прибрани вече.

Посещаемостта в сайта от вчера е много ниска, както и постъпленията в ePay. Ако някой има идеи как да популяризираме още сайта - нека сподели моля.

За сега от медиите няма никакъв интерес и развитие. Ще пуснем надявам се репортаж по сливенската телевизия, но тя не е много гледана... Е, поне се надявам да събере повече хора на благотворителния концерт, който ще е в края на другата седмица.

# 87
Дано по-скоро се събере сумата  Praynig
Аз пускам смс-и, от личният ми телефон и от всички служебни, мъжът ми също. Информирах и всичките си приятели във Фейсбук. Надявам се да успеем с дружни усилия.

Кураж на Кремена и семейството й  Hug

# 88
Либи, и аз всеки ден по няколко пъти проверявам, но нищо не са пуснали още медиите.... Да не губим надежда!
Това, което се сетих, че още мога да направя за да напомням по-често на останалите, е да си сложа на профилната снимка във фейсук банер, но пък първият, който ми се струва най-удачен като размер, не е анимиран.... Мога ли да помоля, да го промените и него, за да показва ес ем ес номера!

# 89
Разбира се, няма проблем за банера. Кой размер ти трябва?

Общи условия

Активация на акаунт