СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 293
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!Рени,мерси за кафенцето!

бАМБАААААААААААААААА!, най-накрая разбрах какво има на снимкАта от аватара ти!!! Беше ме срам да питам: кво е това на тая снимка, много ми харесва иначе  Crazy
..щото аз съм го правила, Joy
Още като го видях, мн ми хареса. Ама не разбирах какво има... и Ина питах, ама тя ме отряза, хич и не погледна. и вчера, ей тъй, отведнъж - аааааааа мома и ерген сА гушат... Цветовете също мн ми харесват.

# 61
Да ви питам как давате кашата с лъжица ли,че моя  упорито бута лъжицата с език и му я давам в шишето.Вчера видях ,че без да искам сим купила каша на Слънчо с глутен и му я давам вече една седмица,но засега няма никаква реакция.
Мама т само,че Ачко се буди само веднъж през ноща за да яде и той го прави в сънено състояние,a през деня спи по 3 пъти, два пъти по 1-1.5 часа и един път  3-3.5 часа.Не спи ли три пъти през деня е нетърпим

# 62
Еее, Гери, добре си все пак... Елица през деня спи 3-4 пъти по 20-30 мин максимум! Навън спии по 2 часа, но... Тя няма как да спи 3 часа, щото все още яде на 2 часа, с изключение на сутринта - яде в 6, спейки, и после към 10:00. И след това ядене - на всеки 2 часа.

Малко нови снимки от нас: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/elichka-na-mammat-cveta.444627.17761271

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 08:36 от MammaT

# 63
  • София
Добро утро, МамаРени, мерси за кафето!
Честити месечинки за празнуващите днес, а и за тези от вчера   bouquet
Ана Мария от 2ч се върти и мрънка в леглото, в 5ч се събуди окончателно  Crazy Явно трябва да свиквам  Shocked ГериБС, не че ще се чувстваш по-спокойна, но има и по-зле от тебе  Mr. Green
Ние вчера пак имахме 2 изпражнения със слуз, тъкмо бях почнала да въвеждам АМ-то, ама пак го спрях...лекарката каза да караме един месец на мляко без лактоза и после да пробвам пак...ние след един месец ще сме в Румъния, дано да нямаме още проблеми там, че въобще не ми е ясно как стои въпроса с здравната застраховка, в смисъл, че не знам какво покрива  Rolling Eyes Но ако дотогава ще й са готови документите за румънското гражданство ще има право на безплатни медицински услуги, мисля че така е за децата до 18 години.
Ана Мария се научи да се вози с проходилката, ама и тя дава все назад  hahaha като рак е  Joy

# 64
Още като го видях, мн ми хареса. Ама не разбирах какво има... и Ина питах, ама тя ме отряза, хич и не погледна. и вчера, ей тъй, отведнъж - аааааааа мома и ерген сА гушат... Цветовете също мн ми харесват.
Hug Това сме ние  с моя "ерген"  Heart Eyes
Да ви питам как давате кашата с лъжица ли,че моя  упорито бута лъжицата с език и му я давам в шишето.
И Рафа така я буташе няколко дни и после почна да си хапва добре.Не му давам от шише,нали идеята е  да се научи с лъжичка  Simple Smile

# 65
Да кажа на мамите от Бургас,които дават каши ,че в Карфур правят постоянно промоции на Фризокрем.Предния пит купих с заревица за 1.80лв ,а сега имаше промоция на ориз и царевица на 2.05лв.
Мама Т да знаеш ,че сме и хвърлили око на твоята красавица и ще я направим бургаска жителка Grinning

# 66
Емир много си изтървала мила да не ме сънуваш.Очите ми са пъстри а не сини.

# 67
...ще я направим бургаска жителка Grinning
Ами аз не можах да стана, нека барем едното ми дете стане Simple Smile
Ина си чати с момченцето на моята приятелка от бургас и все е нещо тайно... някакви първи  Heart Eyes трепети... И аз като дете поне 20 дена съм откарвала в Б-с, в к-с Изток (или Изгрев  newsm78), бл. 21 Simple Smile И до магазин Велека много съм играла Simple Smile Абе... като цяло знам аз за бургас - не с имена на улици, но където и да ме пуснеш, нямам проблем да стигна докъдето трябва, без карта и без да питам Wink

# 68
 Мама Т много лесно я даваш снахата Joy ние имаме една кандидат снаха но тя е малко по-голяма сега ще стане на годинка,но Еличка ще си я вземем да знаеш smile3508 (не в прекия смисъл Wink)
Нацелувай я от нас smile3525  love001  love001

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:17 от geri bs

# 69
Мама Т много лесно я даваш снахата Joy

охо ще има ли  сватба  Flutter  /  както пита бате Енчо /

ХА добро утро и от мен !!!
Благодаря за кафенцето, аз сега го пийвам.
И ние се будим често, вече спи при мен.

Я кажете, извадила съм тиквичка от фризера и мисля да я сваря с картофа /но май трябва първо картофа /
, чудя се да добавя ли тиква или не /само тях ги имам домашни/? Странно ми изглежда  newsm78

Ще имаме гости довечера и пак цял ден ще съм в кухнята  ooooh! Писна ми вече, имам чувството че целия град мина да види Алекс.

ПП. Ако Гери бс  не вземе Еличка, искаме я !!!!

Честити половин годинки !!!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:32 от ivilda

# 70
Дунди мацо честита половин годинка и на вас.

# 71
Привет!
Свилката от 1 седмица е будилник-точно в 6,45 започва да бучи  Crazy Пак е по-добре от Божидар, той най-късно в 6 се беше наспал.
Зверска зима ни затрупа, а така ми се излиза.Трябва и подарък за р ден да купува, а няма ка да му се получи  Confused
Честито на месечинките   bouquet

# 72
Добро утро на всички, днес и ние сме ранобудни, ама пък спахме до 8  Party
искам да почерпя с по един бебеки чай е бебешка торта, послучай половин годинката на Алекс

Пожелавам си да ми е здрава  Praynig

# 73
Ивилда ,ко ся  ша са бийм ли fight fight
ние Еличка не си я даваме

Кажете ми какво да правя,обрива на малкия още не е минал,мислех си, че за една седмица трябваше да е минал,но не е, а спрейчето почти свърши.Да го купувам ли пак или да го заведа пак при педито?

# 74
Добро утро!

Изпих кафето,пооправих,а след малко ще пишем домашна!Трябва да решаваме усилено и задачи по математика,че на 20.03,Станислав е на Европейско състезание по математика ShockedТрябва сериозна подготовка.МаммаТ,Ина ще ходи ли?Спомням си,че май и тя се явяваше. newsm78

Ивилда,май по-добре ще е само с тиквичка и картоф. Peace
Аз тиквичка дадох от купено пюре,обаче хич не го хареса Ива!А пък домашна нямам.Затова ще изчакам до лятото.

Ладида,любопитна съм за снощи Wink Mr. Green

Честито на всички половин годинки!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт