СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 343
  • 740
  •   1
Отговори
# 540

Днес захранвах с морков, на пак има пъпчици или по-скоро зачервени бузки, както при тиквата.
И Свилен е така, червени са му бузите и това откато го захраних.Не знам защо така.Обрива изчезна, после стана като погорели пъпки,после леко суха кожа и от 2-3 дни е с червени бузи  Thinking Никъде по тялото няма обрив. Днес забелязах,че след като игра с едни "плюшени" дрънкали се обрина пак.

# 541
  • До хладилника, който обичам
Абе да питам аз днес видях едно пюре ( е едно от многото разбира се) с пълномаслено мляко -к'во правим кога даваме такива пюрета, същото се отнася и за кашите. Това пълномаслено или пък прочетох сухо мляко не е АМ нали  newsm78-за протокола още кърмя и няма заместено хранене все още.
След годинката Peace
Кравето мляко си е краве, не е добра идея за бебешки стомахчета.

# 542

Днес захранвах с морков, на пак има пъпчици или по-скоро зачервени бузки, както при тиквата.
И Свилен е така, червени са му бузите и това откато го захраних.Не знам защо така.Обрива изчезна, после стана като погорели пъпки,после леко суха кожа и от 2-3 дни е с червени бузи  Thinking Никъде по тялото няма обрив. Днес забелязах,че след като игра с едни "плюшени" дрънкали се обрина пак.

Aз мисля, че е нормално, просто им е по- чувствителна кожата. И Лора така се обрина след първите хапвания с лъжица, като я наблюдавах и си отшумя за няколко часа. Може от това, че обирам пюрето с лъжицата от устата и бузите й лепнат все пак от тези пюрета по кожата, бърша със салфетки..... и всичко това зачервява бузките. Едва ли е реакция Wink
Иначе определено виждам подаващи се 2 зъба, явно заедно ще никнат, на каката все един по един излизаха newsm78 Ама ще видим кога ще избият. Wink

Ладидка: съчувствам ти Hug И тази ангина и ние я изкарахме, като веднага и тряснаха на Зоя антибиотика, ама си беше и с висока тепература и повръщане. Иначе при ангини педи си изчаква 2-3 дни, този път каза даже 2 дози за деня да дам, дори и да не са минали 12 часа, а 10. А и този вирус сега дето ни тръшна е ужасен и явно доста заразен. Какви са тези зарази, мутирали бацили ужассссссс ooooh!

# 543
Мам_ма и при нас е такова положението и аз всяка нощ си казвам довечера ще стана, и ще го разнасям, ще пея песни, но няма да си дам гръдта на малчо, но като едвам гледам и чак се олюлявам, предпочитам да запуша устата и да приключа и сутринта пак наново. Гръб ме боли и т.н. цялата одисея наново. Точно онзи ден се чудих, докога с това нощно хранене при малчо не мога да разбера, зор за ядене ли е по-скоро нуждата от майчина близост. Нооо ако трябва да сме честни не ми пука особено и не се впрягам, в крайна сметка няма да е вечно това положение.

# 544
Aз мисля, че е нормално, просто им е по- чувствителна кожата. И Лора така се обрина след първите хапвания с лъжица, като я наблюдавах и си отшумя за няколко часа. Може от това, че обирам пюрето с лъжицата от устата и бузите й лепнат все пак от тези пюрета по кожата, бърша със салфетки..... и всичко това зачервява бузките. Едва ли е реакция Wink
Ами и аз си мислех, че не съм наред и се втилясвам, но като и след 4 дени тиква, точно след хапването се появяваха ежедневно тия зачервявания, спрях за няколко дни. Започнах с картофите и нищо й нямаше! И сега пак абсолютно същата реакция. Реакцията е на места, на които имаше петна от АД, но бяха избледнели. Интересното е, че аз яко ям тиква и моркови и няма реакция  newsm78, а преди имаше от разни храни. В момента си мисля, че или израстна алергията до някаква степен или хомеопатията помогна, но въпреки това дава реакция при директна консумация. Утре ще дам пак морков и ако има пак зачервяване ще го спра.

Моето лигавче го разглезих (който твърди, че на тази възраст е невъзможно, ша има да взема) като го свикнах да заспива на гърда, но тя да си лежи, а аз да вися над нея като дойна крава  ooooh! Е днес обаче я измамих! Дадох цица за малко и като взе да се унася и набутах бибата. Аааай сиктир! То кръст не ми остана по сто пъти на ден да се приспиваме така, защото иначе ревва неутешимо!

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 22:24 от kriskata :-)

# 545
Покахонтас, ако пък искаш общ подарък, не е толкова уникално, но ако нямат случайно и щом жената обича да готви вземи едно барбекю. Смея да се обзаложа, че мъжът обича пържолки, а на барбекю стават божествени  Mr. Green Има с много хубави приставки отсрани да си оставяш приборите, допълнително може да окомплектоваш маша, ръкавици, чистачка, спирт, въглища и т.н.
В този ред на мисли всички болни дечица да оздравяват, алергиите да изчезват и да хапват скоро пържолки на барбекю и малчовците  Grinning Дени цял ден стиска устни като усети, че се приближавам с някое лекарство, но аз нали съм упорита...това не ме спира. Та тази вечер, за да покаже по-ясно, че не му понася по цял ден да го тъпча с химии, ми направи един фонтан точно, когато му ги давах... ooooh! Та усвои ли нещо от АБ не е ясно  newsm78

# 546
  • Варна
Мам_ма и при нас е такова положението и аз всяка нощ си казвам довечера ще стана, и ще го разнасям, ще пея песни, но няма да си дам гръдта на малчо, но като едвам гледам и чак се олюлявам, предпочитам да запуша устата и да приключа и сутринта пак наново. Гръб ме боли и т.н. цялата одисея наново. Точно онзи ден се чудих, докога с това нощно хранене при малчо не мога да разбера, зор за ядене ли е по-скоро нуждата от майчина близост. Нооо ако трябва да сме честни не ми пука особено и не се впрягам, в крайна сметка няма да е вечно това положение.
И ние така, по 15 пъти на вечер ставам , давам да суче и после пак и пак...Докато накрая малката се премести в моето легло( а аз в нейното, хахаха, майтапче)...И затова, нова тактика, имам 2 биберона готови и шише с вода...Ай сиктир и аз ша кажа,с това кърмене по 100 пъти, аааа... Crossing Arms

# 547
  • До хладилника, който обичам
Тук ли да кажа, че бебето спи до мен и не ставам никъде, докато кърмя нощем, а вместо това спя, или да си трая?  newsm43

# 548
Тук ли да кажа, че бебето спи до мен и не ставам никъде, докато кърмя нощем, а вместо това спя, или да си трая?  newsm43
Абе то добре това, ама трябва бате да го изгоня и да спя на тръни от страх да не я премажа  ooooh! Но на мен ставане само по 1 път нощем ми е ОК.
А всъщност сега се замислих, че моята въртеливка сигурно редовно ще пада от спалнята, ако спим само двете и тя реши да си прави сутрешните упражнения Mr. Green
Кажи ми как да я приспивам без да вися над нея с цица провесена като виме Praynig Леле само как прозвучаааа  Sick

# 549
В паузата на шоуто на Слави да кажа, че и на Еличка бузките са едни червени грапави... Дали е от храната, не знам, ама говорите за заранване и подобни признаци... Аз го отдавам на това, че навън си е студено, духа и от това... ама като се замисля, не са й от 3 дена така бузите  newsm78 Мажа с олио на Бюбхен, друго не правя. Ама това детенце, да ми е живо и здраво, така сладко си хапва от всичко, което давам... Днес грах пробва Simple Smile
От мен лека, Слави пак почна Simple Smile

# 550
Лека мацки.

# 551
Ако не се схващах и аз щях да спя с бебето. Кърмя, спя и се събуждам по някое време, местя я в кошарата й и после всичко от начало. От няколко дни след 2:00 часа започва да се буди на 2 часа, голямо смукане пада, ама така ще е докато не избият тези два зъба. Иначе си мисля, че от всичкото това ядене вечер се засища доста, сутрин като стане цоква съвсем малко и ми прави доста дълги паузи през деня. Ето тази сутрин яде в 10:00 малко и после чак в 15:30 Shocked Май за хапването си обърна ноща в ден  Tired

# 552
Добро утро ! Още няма кафенце, да сложа тогава

Сънувах гаден сън, ревях на сън,. Уфф.
Отивам да правя кафето че ме цепи глава, кой удряше с чук снощи  newsm78

Ако не се схващах и аз щях да спя с бебето. Кърмя, спя и се събуждам по някое време, местя я в кошарата й и после всичко от начало.
Същата ситуация е и при нас. Само се караме с мъжа ми че я слагм при нас. Ма така ми е по лесно, давам цица и заспивам.

Честито на днешните месечинки !!!
Бързо оздравяване на болничките!

ПП.  Нас ни запече тиквичката  ooooh!

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 07:04 от ivilda

# 553
  • София
Добро утро мацки!
Бамбино..пие ми се кафенце и ще те чакам.. Grinning
От два дена и аз кърмя през 2 3 часа през нощта...но и през деня си папка човека, не си  е обърнал режима. Незнам на какво се дължи...мисля си, че май коремчето нещо го боли, след тая круша, защото пак много почна да пръцка, но трябваше да му я дам за да се изака...Баси няма угодия..Днеска продъжавам с тиквичка и картоф...
За бузките на бебоците...ние сме всеки ден навън, но не са грапави. Смяна на прах за пране, мокри кърпички, нови играчки, одеалце. Продължавам да твърдя, че алергичната реакция от определена храна се проявява като обрив по гърдите, който изчазве за ден -два. Може в резултат на захранването да се е провокирала алергия...но това вече специалист трябва да потвърди...
Болничките бързо да се оправят  Hug
Честити месечинки!
оооо  ivilda мерси за кафето.. Grinning

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 07:08 от EmiR

# 554
оооо  ivilda мерси за кафето.. Grinning
да го пийнем а ?

Общи условия

Активация на акаунт