Никъде по тялото няма обрив. Днес забелязах,че след като игра с едни "плюшени" дрънкали се обрина пак.
-за протокола още кърмя и няма заместено хранене все още.
Никъде по тялото няма обрив. Днес забелязах,че след като игра с едни "плюшени" дрънкали се обрина пак.
Ама ще видим кога ще избият. 
И тази ангина и ние я изкарахме, като веднага и тряснаха на Зоя антибиотика, ама си беше и с висока тепература и повръщане. Иначе при ангини педи си изчаква 2-3 дни, този път каза даже 2 дози за деня да дам, дори и да не са минали 12 часа, а 10. А и този вирус сега дето ни тръшна е ужасен и явно доста заразен. Какви са тези зарази, мутирали бацили ужассссссс

, а преди имаше от разни храни. В момента си мисля, че или израстна алергията до някаква степен или хомеопатията помогна, но въпреки това дава реакция при директна консумация. Утре ще дам пак морков и ако има пак зачервяване ще го спра.
Е днес обаче я измамих! Дадох цица за малко и като взе да се унася и набутах бибата. Аааай сиктир! То кръст не ми остана по сто пъти на ден да се приспиваме така, защото иначе ревва неутешимо!
Дени цял ден стиска устни като усети, че се приближавам с някое лекарство, но аз нали съм упорита...това не ме спира. Та тази вечер, за да покаже по-ясно, че не му понася по цял ден да го тъпча с химии, ми направи един фонтан точно, когато му ги давах...
Та усвои ли нещо от АБ не е ясно

Но на мен ставане само по 1 път нощем ми е ОК.
Леле само как прозвучаааа
Мажа с олио на Бюбхен, друго не правя. Ама това детенце, да ми е живо и здраво, така сладко си хапва от всичко, което давам... Днес грах пробва

Препоръчани теми