СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
И аз си търся един млад бате, че моят одъртя  Crazy
Бебе6оци, да ти е жив и здрав, да те слуша, да те глези, да те обича... То май пожеланияа за тебе станаха, ама тъй ми дойде отвътре Wink

# 601
Добро утро.Честито на месечинките,а те днес са:
мама Милица   rozalina   kri6kami6ka   s0nic   Riuia  galina-p  bouquet Да ви радват много. Тази нощ да ви се оплача мойто бебешоче ми разката играта. Като ревна в 2,30 то рев то чудо, ама вече се каза ако излизат тия зъби поне да не реве през ноща. Спеше си детето от 22 часа чак в 6,30 го будех за ядене. Жал ме ставаше за него толкова време без ядене, а сега какво му стана незнам. Като излезе първото зъбче миряса за 4-5 дни не ставаше през ноща сега пак започна. Сега си спи блаженно. За диетите и аз бях питала преди притесняваме кърмата да не намалее и само това ме спира да не почна. Поне след тази бременност не напълнях, а 5-6 дни след изписването ни от родилния дом аз бях килата които забременях. При първата ми бременност, напълнях 15 кг когато почнах да кърмя. Дори и кърменето не беше успешно. До 6 месец кърмата беше спряла напълно. А сега е по-добре. Още не сме пили АМ. Сега съм 1-2 кг. от преди да забременея, но ми тежат. Тази Дюканова диета и аз и съм се нагледала. Много мой приятелки отслабнаха, като спряха да кърмят бебчетата.

# 602
Здравейте и днес от мен! Simple Smile

Много благодаря за отговорите на моя въпрос за сядането. Защо така се бях объркала, че още малко му остава и ще се вдигне да седне сам?  hahaha  newsm78
И то детето явно е чуло, че преди да седне, няма друго да яде, та затова сега дава зор да сяда.  Laughing

Иначе, още съм объркана с тия признаци за захранване. Къде шега, къде истина, ама си мисля, че като ни гледа как ядем, му се яде и на него. Много вторачено гледа. Така от жал, два пъти му дадох резен ябълка. Отначало беше много изненадан, после я осмука с кеф.
Някак си така се разполагаме, че няма възможност да си краде от масата, но така посяга към всичко и го бута в устата, че нищо чудно ако му дам възможност, да ошета и по масата.
Много лиги пуска, върти се отдавна и се търкаля. Даже сме му посляли на земята, че на спалнята в нещо страшно - едвам го опазваме да не се лупне на земята.
Замята крак и почти успява да прескочи борда на повивалника. Удвоил си е рожденото тегло.
От известно време насам по-рядко ака. Преди беше всеки ден редичко, сега е на 2-3 дни. Акото му се е променило като мирис.
Само това, че не седи стабилно още ме спира да му дам да яде нещо различно от кърма. Иначе, мисля, че проявява всички признаци за захранване.  newsm78
Хич не бързам да го захранвам и мисля, че поне на 6 месеца трябва да стане, ама така ни гледа като започнем да ядем и на моменти се разколебавам дали пък наистина не му се яде на детето.  Whistling

Деска84, доколкото запомних, ти питаше за насоки като започнеш да строиш къща. Аз от опит да кажа така да си организирате пространството, че входната врата да е отделена в малко коридорче преди коридора към другите стаи. При нас за жалост от вратата директно се стъпва на коридор, които свързва спалнята, хола и кухнята. Е, няма по-непрактично нещо. Който влезе в това кално и мръсно време, все нанася боклуци или следи от обувки. Хем чердже имаме и пред вратата, и до вратата вътре, и пак се цапа. Та постоянно след всеки трябва да се минава с метлата и с парцала, за да не се разнася мръсотията из цялата къща. Живот и здраве, като щъкне бебко навсякъде, не знам как ще го опазвам да не пипа около входната врата и да не разняся обувки, черджета и какво ли не навсякъде. Ако имаше коридорче, веднага щях да сложа една преграда пред коридорчето и въобще нямаше да има достъп до там.  Peace

Бу, така ми харесаха твоите декорации, че вчера не знам и аз до колко часа откарах през нощта да разглеждам и другите декорации в ибей, които беше линкнала. Просто са страхотни. Ще поръчвам и аз, то се е видяло... Лошото е, че набелязах поне 12-13 декорации и просто няма къде да ги налепя всички, та ще трябва пак да гледам, че да отдсея най-много 2-3.  Laughing

Ох, ще публикувам отговора, а после ще ви дочета и пак ще пиша, че гледам интересни работи се коментират.  Simple Smile

# 603
  • До хладилника, който обичам
Бу, така ми харесаха твоите декорации, че вчера не знам и аз до колко часа откарах през нощта да разглеждам и другите декорации в ибей, които беше линкнала. Просто са страхотни. Ще поръчвам и аз, то се е видяло... Лошото е, че набелязах поне 12-13 декорации и просто няма къде да ги налепя всички, та ще трябва пак да гледам, че да отдсея най-много 2-3.  Laughing
И аз бях нахаресала сума декорации - и за спалнята, и за коридора, и за кухнята... Като събрах цената обаче на всички, веднага ми мина мерака да облепвам цялата къща Mr. Green И се ограничих до 3 - 2в1 за дневната (книгите с котки) и за детската - едни по-малки котки над леглата.

# 604
Така....дойде едната , сега чакам втората.... Crazy  (както споменах си набавих пасатор + уред за готвене на пара).
 Обаче възникна проблем.  Whistling
Малко се позапече от тия моркови и ябълки и понеже круша нямам вкъщи, но имам рекламни бурканчета на hipp. Та отворих едно и днес храних от бурканче. Егати рахата. Няма мазане, 1 час мотане и миене да приготвя 50 грама пюре и после да мия купички и лъжички......та ето го проблема  Mr. Green. Мъжът ми като ми видя доволната физиономия и цяла сутрин ме бъзика.

# 605
Така, гласувах, че пазя талия(окръжност).
При мен е все глад, глад, глад... добре поне, че не качвам покрай кърменето, ама то и без това достатъчно съм се окръглила.... + 10 кила съм от преди 2 години.

Валката, аз съм правила 2 пъти детоксикацията. Веднъж в началото на миналата година, когато още не знаех, че съм бременна. Отрази ми се чудесно, много лесно минах детоксикацията, повталих се и тенът ми се избистри.
Вторият път я правих този Януари, но на втория ден следобяда спрях да пия сокове и карах само на топла вода(бебчо започн да ака слузесто и набедих фрешовете от цитруси за това). На другия ден се събудих много зле - без никаква сила в мускулите и треперене, повърнах и се наядох с ябълки. Та така опропастих третия ден.
Но иначе, докато пиех соковете, много добре се чувствах, кърма си имах и въобще не бях гладна. Та важно е да се пият соковете, на топла вода само не става докато кърми човек.  Peace

Покахонтас, тръпки ме побиха от аквариума за мравки.  Crazy
Не ми е гадно да гледам разни инсекти, ама реших, че ще им е кофти на мравките да живеят в това нещо. Те все пак свободно си живеят на колонии, имат си стройна организация коя мравка за какво се грижи, имат си царица-майка, мравки, които се грижат за яйцата и ларвите, мравки-войни(защитници на мравуняка), мравки-работнички и т.н. Та тези мравки няма да са никак щастливи в аквариума, си мисля аз... е, освен ако не се засели цяла колония, ама тогава много място ще отиде и много гел ще трябва.  ooooh! Laughing

Бу, пак за декорациите - за колко дни ти дойде поръчката?

Честит празник на рождениците и честити месечинки на малките сладурковци, да са ви живи и здрави.   bouquet

# 606
Криската, аз сложих брекети на преклонна възраст, като преди това ми извадиха 4те мъдреца, които не бяха избили, но растяха навътре към корените на кътниците.
Та след всички премеждия, станах спец и по вадене на мъдреци, брекети и т.н.
На теб какви зъби искат да ти махат? Ако не са мъдреци, може би ще е добре да чуеш и второ мнение. Аз знам, че здрави зъби не се махат - винаги могат да се наместят - аз съм пример за това.

Миналото лято, като бях в осми месец бременна ми махнаха брекетите - година и 11 месеца след като ми ги бяха сложили. Резултатът си заслужава, а и брекетите никога не са ми пречили за нищо.  Peace
Пожелавам ти успех и прави, здрави зъбки на финала. Ако имаш някакви въпроси, ще се радвам да споделя - вземам присърце проблема. Аз преди да сложа брекетите много исках да разпитвам хората с брекети за разни подробности, та знам как е.   Hug

# 607
Криската, аз сложих брекети на преклонна възраст, като преди това ми извадиха 4те мъдреца, които не бяха избили, но растяха навътре към корените на кътниците.
Та след всички премеждия, станах спец и по вадене на мъдреци, брекети и т.н.
На теб какви зъби искат да ти махат? Ако не са мъдреци, може би ще е добре да чуеш и второ мнение. Аз знам, че здрави зъби не се махат - винаги могат да се наместят - аз съм пример за това.

Миналото лято, като бях в осми месец бременна ми махнаха брекетите - година и 11 месеца след като ми ги бяха сложили. Резултатът си заслужава, а и брекетите никога не са ми пречили за нищо.  Peace
Пожелавам ти успех и прави, здрави зъбки на финала. Ако имаш някакви въпроси, ще се радвам да споделя - вземам присърце проблема. Аз преди да сложа брекетите много исках да разпитвам хората с брекети за разни подробности, та знам как е.   Hug

И аз сложих брекети на 27г и ги махнах преди 2 седмици  Embarassed на 31 съм сега. При мен деформацията беше сериозна и проблема е, че нямам достатъчно зъби нооооооооооооо Naughty ефекта е поразителен. От всички случаи си заслужаваше 4 годишно носене и поддържане.
Криската при кой ортодонт ще ходиш???

# 608
  • София; Дружбето
Честит юбилей на набора, бебешоци. Да ти е жив и здрав Grinning
Аз реших утре да захраня с каша. Мислех днес ама нещо не ми се ще и за сега ще е утре Rolling Eyes А как не ми се ще, ехххх.
венилов, ако ще го подаряваш съм на среща Mr. Green

# 609
  • Габрово
Аз съм много доволна от захранването с месо- купувам малките бурканчета на гербер и смесвам месните пюрета с някое зеленчуково докато захраня, а след ден, два давам цяло месно и Рая ги харесва. Явно преди на Алекс съм купувала друга марка, защото бяха много гадни, а тези не са.
Не мога да си спомня пък на коя марка, но имаше много хубава плодова каша с вкус на сладолед  и каката много я ядеше, ама само си спомням, че беше в розова кутия и май като гледах днес само Хип са в розови, та ще ги пробвам по-натам.

# 610
Бебе6оци, дати е здрав и послушен рожденика   bouquet.
Анита, какво стана вчера ,как е малката ?Още ли повръща?
ЛаДиДа, това блокче за хладилника ми предизвика интереса, сага остава ходейки до Варна, да се сетя да си купя.
Страхотна рокля  Peace
Соник, успех  fingerscrossed.
венилов, ако ще го подаряваш съм на среща Mr. Green
Знам че са два, та се нареждам и аз  Whistling

Ние днес щяхме да се захранваме вече, поръчах на ММ картофи,че бяха свършили  стерилизирах лъжичките, подготвих се психически и физически иииии картофите ме издъниха....тръгнах да ги беля, те чернииии, почернели  Sick, отлагаме за утре .
Нямаме парно   Rolling Eyes, надявам се че не е от ТЕЦ-а, а заради ремонта на горния етаж.
П.п. Вотнах се ....аз пазя квадратура по скоро  Rolling Eyes, но гласувах окръжност.

# 611
Здравейте момичета!
Нашата принцеса става на 8 месеца днес и Ви черпя виртуално с една шоколадова тортичк Simple Smile

За анкетата - нищо не пазя. Даже съм свалила доста килограми и сега не се харесвам, много съм отслабнала, иска ми се да кача  2 килограма. То и с баткото бях така, докато кърмих много отслабнах и после като спрях кърменето се оправих.
Времето вече се затопли и не се задържаме много вкъщи. Днес бяхме на консултация, резултата е +400гр. и +1 см. Борислава е вече 7700гр. и 66 см. Пуснах й кръвни изследвания, че миналия месец хемоглобина й беше много нисък. Давам малтофер, да видим как се е повлияла.
Ние се захранихме преди 2 месеца. Днес за първи път й взех манджа от детската кухня и доста й се ослади. Та ще разнообразяваме пюретата с манджа. Иначе вече стои седнала сама и казва срички. Но е малко мързелива и не иска много да се търкаля и обръща по корем.

Приятен и слънчев следобед на всички!

# 612
  • София; Дружбето
е, захраних Mr. Green след като ми засмука бузата реших да го пробвам. Израдва се на кашата, отваряше огромна уста и като му пъхна лъжицата правеше брр и си напълни очите и носа Joy Но определено му хареса. Изрина се навсякъде, където му се допря каша по лицето, но изчезва полека. Миша беше същата. Утре пак ще направя 1 с.л. ама по обяд да го видим как ще реагира Mr. Green Сега вече никога няма да мирише така хубаво на бебе (емотикон, въздишащ тежко)

# 613
  • Испания и Стара Загора
Честито на днешните месечинки!!! Hug
Честит юбилей на мъжа на bebe6oci ,да е жив и здрав и много да те слуша. Hug
polly днес не е повръщала,но много кашля.Но и това ще мине. Peace

Аз месните пюрета си ги правя,защото Андреа категорично отказва да яде купените. Tired

# 614
Здравейте,муцки!
Тия дни не ми остава време да пиша!Ама да си призная,че нещо ме понамързява Embarassed

К'ви са тия диети,бре!Не мога аз да стоя гладна!Имам още 3 кила да сваля до 50 и знам,че ако 3 дни съм на плодове ги стопявам,обачеее....не мога да се лиша от биричката на вечеря и не мога Embarassed

Ладида, това рокле много ми хареса!Много стилно!

МамаТ,учудих се ,като прочетох,че си 62кг.Въобще не ти личат,да знаеш.

Вчера и днес излизахме за по час навън,ама вятъра много резлив. Sad

На болничките дечица -бързо да оздравяват Hug
Бебешоци,жив и здрав да ти е любимия!Весело изкарване!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт