/аз съм работила с една камара хора на ден,направо се скъсвах от главоболие,колегите ми също и вземахме може ми 1/2 от заплатите на повечето тук в темата 
човек който е живял 10 години в чужбина не мисля че има мпсто в управлението,камоли министър
според последните им роблясъщи моя мъж трябва да се осигурява 2 ПЪТИ-един път като управител и един път като служител 
аз имам комшийка за 4 път така става сурогатна майки и честно да ви кажа хем и се чудя,хем и се възхищавам колко семейств направи щастливи
[/b][/i]
че после и за равенство говорим..защото държавните служители не могат да взимат една, пък да се осигурят на друга
А за данъци и те си плащат като попове.
аман вече от болести,какво е това нещо мила
дано да отмине,да не се зарази баткото и вече само хубави и усмихнати моменти мила

че после и за равенство говорим..защото държавните служители не могат да взимат една, пък да се осигурят на друга
А за данъци и те си плащат като попове.
,защото ПОЧТИ ВСИЧКИ ЧАСТНИЦИ СИ СЕ ОСИГУРЯВАТ ПОЧТИ МИНИМАЛНО,А НИЕ ДАЖЕ ДЕТСКИ НЕ МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ ЗАЩОТО СМЕ НА РЕАЛНИ ДОХОДИ 
нпяма такива работи 1,2 3 месеца
ако кажете да правим простести няма проблеми,аз ще организирам тук
не ме интересува къде колко е,ние все искаме да копираме лошите работи от другите държави

А в крайна сметка, ако отново вдигнат осигуровките на всички, които работят в частния сектор, нормално е част от тях да започнат пак да се осигуряват на по-ниски заплати и да има плащания под масата.
А за голям процент от полицията(пътна, магистрална, гранична и тн...) да не говорим. Тях няма какво да ги жаля въобще.... те си намират начини да се "осигуряват" допълнително
Единствено за пожарникарите мога да кажа че извършват някаква дейност.Препоръчани теми