Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
споко бе пич искам още 1 ден да се насладя на нещо сладко аз и без това не съм по готвените неща аз съм по месо даже предпочитам месо вместо салата  chef

# 631
имам един въпрос:Вие чакате ли 30 мин.след хранене и тогава да пиете вода?

# 632
имам един въпрос:Вие чакате ли 30 мин.след хранене и тогава да пиете вода?
По принцип е препоръчително, но аз не винаги го спазвам.

# 633
Норе, не се притеснявай - яж колкото искаш от всичко позволено!
По принцип не трябва да се яде пържено, но аз съм си хапвала и пържена рибка, тиквички, дробчета /естествено без брашно/ и въпреки това отслабнах!
Освен това някои от момичетата тук не ядат кожата на пилето и избягват тлъсти меса - аз не съм се лишавала от препечената кожичка, и пушени месца си хапвах, и доста свинско.......... Peace
Ето малко стимул от мен:Първата снимка е от миналата пролет, а втората от преди 2 седмици.
При мен кантара засега не помръдва  Sad , но дано до два, три дни да имам резултат. Малко се притеснявам да не би организма ми да е привикнал - това ще ми е трети курс на диетата..................... Но ще съм упорита!  Naughty
Успех, момичета!

# 634
  • Испания и Стара Загора
Биляна много добър резултат smile3501

Тази сутрин кантара ме зарадва с още един минус -0.5кг. PartyДнес менюто ще е печена скумрия със зелева салата  chef

# 635
БИЛЯНА имаш в предвид пролет2009 ли ако е оттогава аз съм разочарована аз очаквам по-добри резултати newsm78

# 636
Да, от пролетта на 2009г. е снимката, но аз кърмих до февруари-март 2010г. и затова не съм правила диети!  Peace
Първия курс направих през април месец, после след почивка и юни /ориентировъчно, не помня точно./
днес вече съм-1кг! newsm44

# 637
днес аз съм на свински пържоли на скара със зелева салата.
Биляна  smile3501

# 638
БИЛЯНА ТАКА СЪМ СЪГЛАСНА защото като се замислиш такова лишаване а пък насреща един вид нищо кталията ти не е нещо фрапиращо ОТ УТРЕ И АЗ СЪМ НА РЕЖИМА ще пиша как стартирам и ще се хвалим с постиженията си  love001 sohappy

# 639
здравейте момичета от днес и аз със вас спазвам режима стартирам със 77,6кг днес ще бъда на печено пил,филе със лютеничка newsm53

# 640
  • Испания и Стара Загора
Днес кантара пак ме зарадва с -0.6кг Party
Менюто за днес е печени свински ребра с гъби и лук  chef
iv.elina лютеницата трябва да е приготвена без захар Peace

# 641
Здравейте,днес кантара ме зарадва с още -1кг. newsm44 newsm68
Менюто ми за днес е македонска наденица на скара и зелева салата.

# 642
ANITA29 ЗА ЛЮТЕНИЦАТА ОК но тя е домашна ползвах я за цвят браво момичета пожелавам ви МНОГО МИНУСИ утре ще докладвам за кг,  love001

# 643
Здравейте! Поздравления за отрицателните резултати, продължавайте!
Днес съм само на яйца, салата и салам. А сега правих десерт за децата и страшно хубаво ухае и аз само слюнкоотделям, чак корема ме заболя. Но имам воля и няма да се изкуша, само малко си облизах пръстите.

# 644
  • из България
Добро утро на всички.От утре и аз ще съм сред Вас.Запачвам от 78 кг-цел поне 65.

Общи условия

Активация на акаунт