Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 580
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Грабвайте пищаците и се насладете на гърчещо се куче.

като не ги евтаназират - и това ще се случва.
вие, фанатизираните защитници на кучетата, ще направите по-добре да настоявате за безболезнено умъртвяване на помиярите от съответните организации (които не си вършат работата!), вместо да пускате клипчета по форумите.

клипчета и ние можем да ти покажем - на дечица с разкъсани от кучета личица и телца, дишащи през тръбички и гледащи с безумно уплашен поглед!

аман!

# 46
Бездомните кучета нямат място в града, сред хората! След като няма нормален и регламентиран начин за нова да се разкарат глутниците от София, хората се справят сами. И хич не ми говорете за горките кученца. Не е нормално в един град да те е страх да караш велосипед, защото още на втория метър те могват милите душици, да заобикаляш и да избираш маршрути, така че да избегнеш сладките кученца и изобщо да съобразяваш живота си с тях.

Веднага спирате, обръщате велосипеда срещу тях и ги подгонвате. Въобще няма да се колебаят да избягат! Дори и на ръка да го бутате рязко към тях, пак ефектът е сериозен.

# 47
  • София
Аз не разбирам тези съвети  как да гоня кучетата.Просто безтопанствени не трябва да има по улиците.Това е положението. Но не ми се чакат 10 години,както ни говореше Фандъкова,за да умрат по естествен начин.Айде омръзна ми вече от безумия.

# 48
Че не трябва да има е ясно, но е хубаво да можем да се справяме с тях. Наистина ли е казала така Фандъкова? Значи направо се подиграва с нас!

# 49
Безстопанствени не трябва да има по улиците, но трябва и тези със стопани да са на каишка постоянно. Но реално не знам как могат да бъдат контролирани и санкционирани такива хора.
Днес вДокторската градинка едно огромно куче скочи върху дъщеря ми, собственика не реагира, говореше си с друга кучкарка. Едвам се отървахме невредими. А как се успокоява това дете? Психичните травми са много по-тежки от физическите!!
Синът ми е хапан от куче за врата и беше на четири години. Просто имал неблагоразумието да изкрещи и кучето му раздра варта. Тюх, каква съм да не си възпитам детето, да не крещи като види големи зъби. На никого не пожелавам да преживее ужаса да караш 20 км до най-близката болница с пищящо хлапе на задната седалка!
А до блока ни да не говорим какви глутници са, не можеш да си занесеш топлия хляб от магазина до входа.
Съгласна съм обаче с vl, че кучето няма да те нападне ако усети, че то не е по-силно от теб и, че не те е страх. Аз обикновено ги гледам застрашително в очите и им говоря твърдо ... А моите перипетии с кучета не са малко.
Исках да попитам, кой ги контролира тези от "Екоравонвесие" и ако ми откажат кастрация на куче към кого да се обърна. И какви права имат комшиите които ги хранят и размножават тези помияри?

А на bushkata не и обръщайте внимание, преди година и нещо писа в една тема, че не и е било жал за бездомните деца, но виж за животните....  ooooh!
Ако ще защитаваме животните трябва да защитаваме всички-кози, прасета, телета.... те с какво са по-нисши от кучетата и котките?

# 50
Отрова в Перник: http://news.zapernik.com/149185.html
Много съжалявам, че не съм до вас, до тези със саламчетата в този момент, но можете и вие да ги свършите - извикайте децата си и заедно излгледайте клипчето на кучето, което умира.
Може би това ще ви донесе така желаното чуство за възмездие. Лошите са наказани и си получават заслуженото.
Както в приказката - големият лош вълк бива разпран, коремът му напълнен с камъни, накрая се удавя в реката. Така обяснете на децата си, че мама и татко са напълнили коремчетата на лошите кучета с отрова, те ще поритат малко и край. Повече няма да са заплаха за никого. Вие и децата ви можете да спите спокойно. Приказката има добър край.

Пък ако не можете да го направите и все пак помислите малко - дали лошите не са някъде другаде и не точно те ритат с крака в агония?

Насладете се на клипа.

Като не са си свършили работата институциите, някои хора са взели нещата в свои ръце. Ако ги бяха прибрали и приспали, нямаше да се случи това. Нали не мислиш, че хората са ги натровили ей така, щот им е било много кеф да гледат как агонизират? Десетки обаждания за агресивни кучета, никой не се интересува, обаче като ги отровят, веднага става новината...

# 51
Обадих се, но резултат май няма. Днес между другото не ги мернах, но вчера бяха. А това за отровата, не мога да го направя. Сърце не ми дава, съжалявам, не съм убиец.

# 52
Отрова в Перник: http://news.zapernik.com/149185.html
Много съжалявам, че не съм до вас, до тези със саламчетата в този момент, но можете и вие да ги свършите - извикайте децата си и заедно излгледайте клипчето на кучето, което умира.
Може би това ще ви донесе така желаното чуство за възмездие. Лошите са наказани и си получават заслуженото.
Както в приказката - големият лош вълк бива разпран, коремът му напълнен с камъни, накрая се удавя в реката. Така обяснете на децата си, че мама и татко са напълнили коремчетата на лошите кучета с отрова, те ще поритат малко и край. Повече няма да са заплаха за никого. Вие и децата ви можете да спите спокойно. Приказката има добър край.

Пък ако не можете да го направите и все пак помислите малко - дали лошите не са някъде другаде и не точно те ритат с крака в агония?

Насладете се на клипа.
Бушка,недей да си хабиш нервите,жена.Ако някой е решил да отрови-ще го направи.И ръчичките му да изсъхнат после-все едно.
Мани ги,после дечицата им като станат агресорчетата на площадката,ще се справяме ние как си знаем.

# 53
Абе хора вие луди ли сте #Cussing out.Кучето лаело,въври го убий #Cussing out то по тази ви логкика да тръгна и да избивам лапетата който пищят 5 пъти по силно от кучетата и не ме оставят да се наспа.Моето куче е пекинез,а ми кажете къде да намеря наморник за пекинез,как бъда спокойна да я разходждам.Не аз нямам намерение да спра да я пускам от повода защото както пишлеметата имат право да бягат така и моето добонамерено и игриво бебе куче има право.Моето куче никога не се е нахвърляло върхо дете,а деца се нахвърлят върхо нея всеки ден за да я мачкат.Дали на нея и е приятно да я правят на кукла.Айде първо си възпитайте децата после избивайте кучетата  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

# 54
В какво да си възпитаваме децата?В страх,нали?Защото в момента друг вариант няма-или да заобиколим глутницата като за целта заобиколим и няколко улици,или да минем смело оттам и....каквото стане.Живеем в град,не в джунгла-не е нормално да ни нападат животни.
За някои хора,като особота по-горе,животните имат повече права от хората и ...ние сме били лудите..

# 55

Напротив, дори побесняла глутница може лесно да се прогони! Необходим е малко кураж. Разбира се, по-добре да няма такива глутници, с които непрекъснато да се срещаме. Да ги изтровят законно, незаконно, няма значение.
Моля те, сподели тайния си подход - мисля че на всички ще им е интересно. Как една женица, евентуално с дете, прогонва 10 освирепяли от глад кучета?
Katt - стига глупости  #Cussing out

# 56
Тайният подход е да метнеш детето на някое дърво наблизо и да хукнеш да гониш кучетата.Като те видят тия ми ти озверели 50-килограмови добичета как се насочваш към тях ще паднат от смях и ще избягат!

# 57
В какво да си възпитаваме децата?В страх,нали?Защото в момента друг вариант няма-или да заобиколим глутницата като за целта заобиколим и няколко улици,или да минем смело оттам и....каквото стане.Живеем в град,не в джунгла-не е нормално да ни нападат животни.
За някои хора,като особота по-горе,животните имат повече права от хората и ...ние сме били лудите..
Първо нито ние,нито кучетата искат да живеят на улицата.Вярно,не е приятно от глутниците който са по улиците,кучето ми е хапано от улично куче,но никога не бих го убила него или някое друго куче защото и представа си нямате как се държат хората с уличните кучета.Как ги бият за удоволствие,блъскали за удоволствие.Аз знам защото съм го виждала с очите си и то не веднъж.Ужасно е да се разхождаж и да гледаш трупове на животни. #Cussing outНякой по напред в темата беше писал ние природозаштитниците да приберем кучетата и да си ги гледаме,ще му отговоря да посети някой приют.Де да можех да прибера кучетата бих ги прибрала до едно...

# 58
Напротив, дори побесняла глутница може лесно да се прогони! Необходим е малко кураж. Разбира се, по-добре да няма такива глутници, с които непрекъснато да се срещаме. Да ги изтровят законно, незаконно, няма значение.
Моля те, сподели тайния си подход - мисля че на всички ще им е интересно. Как една женица, евентуално с дете, прогонва 10 освирепяли от глад кучета?
Katt - стига глупости  #Cussing out

и на мен ще ми е интересно да чуя. даже ми се е случвало да ме лае освирепяла глутница с малкото ми детенце. тогава дори наблизо вървящите младо семейство с бебе в количка избягаха. аз пищях,  детето ревеше с ужас в очите.

и да кажа на кучезащитниците: убедена съм, че бездомните четириноги дори не са щастливи на улицата. т.е. това е псевдозащита.
и със сигурност саморазправата в перник е вик за помощ на хората, пристъпили към този акт.
денонощният кучешки лай е всъщност най-малката беда.
нека разбираме думата хуманизъм в истинския й смисъл Peace

# 59
Как ги бият за удоволствие,блъскали за удоволствие.Аз знам защото съм го виждала с очите си и то не веднъж.Ужасно е да се разхождаж и да гледаш трупове на животни. #Cussing outНякой по напред в темата беше писал ние природозаштитниците да приберем кучетата и да си ги гледаме,ще му отговоря да посети някой приют.Де да можех да прибера кучетата бих ги прибрала до едно...
За какво говориш?! Ела да видиш тук в самия център на Варна, на Княз Борис кви тлъсти 50-60кг екземпляри се разхождат, да те е страх да минеш, особено в 7 сутринта. Жив човек няма, само 30-40 песа, ама големи ти казвам, охранени,и те оглеждат сякаш града е техен и ние сме само посетители  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт