Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 46 609
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз си докладвам.
Явно нашите /на няколко майки/ действия и жалби имат резултат, защото групата на Шаро не се вижда. Кучелюбките си ги прибират някъде. Бравос!
Само тази сутрин кучетата бяха излезли да се припичат на слънце.
Трябваше да ги снимам.
Поне три от тях с жестока форма на краста.
Ето това е жестоко отношение за мен - да оставиш животните да се мъчат така.

# 541

Направи нещо .

# 542
Аз си докладвам.
Явно нашите /на няколко майки/ действия и жалби имат резултат, защото групата на Шаро не се вижда. Кучелюбките си ги прибират някъде. Бравос!
Само тази сутрин кучетата бяха излезли да се припичат на слънце.
Трябваше да ги снимам.

Сигурна ли си,че ''кучелюбките'' не ги лекуват?Крастата се лекува бавно.

# 543
  • софия
Звънче , шом исkаш да се изживяваш kаTо   най , най ....  дерзай ! Laughing
Не е добре да съдиш за другите по себе си. А иначе не се притеснявам от това, което мога и знам.

Аз пък чакам да избухне епидемия от бяс, мда. Бълхите ще са незначителен проблем тогава.
Говорих с юрист как да процедирам при проблем с кучета. Жалба в общината.
За съжаление, не дава много резултат. Аз съм пуснала, но все още е "от умрял писмо". Можеш и през нет-а да я п  … 85;еш Peace За кучешкия проблем отговаря Мария Бояджийска - зам.-кмет, направление "Зелена система, екология и земеползване"

# 544
Не е добре да съдиш за другите по себе си. А иначе не се притеснявам от това, което мога и знам.

newsm78 Значи , аkо се надценявам , надценявам и друgиTе , а Tи надценяваш само себе си ! hahaha

# 545
  • софия

newsm78 Значи , аkо се надценявам , надценявам и друgиTе , а Tи надценяваш само себе си ! hahaha
Честно казано, слабо ме вълнуват твоите разсъждения и нямам желание да ти отговарям. Яко оспами темата. Има мод.

# 546

Честно казано, слабо ме вълнуват твоите разсъждения и нямам желание да ти отговарям. Яко оспами темата. Има мод.

Вменяваш  ми  Tова  ,  деTо  се  оTнася  за  Tеб  !!!  Laughing

# 547

За съжаление, не дава много резултат. Аз съм пуснала, но все още е "от умрял писмо". Можеш и през нет-а да я пуснеш Peace За кучешкия проблем отговаря Мария Бояджийска - зам.-кмет, направление "Зелена система, екология и земеползване"

От мойта жалба резултатът беше, че дойде на място представител на общината заедно с Екоравновесие и направи НЕУСПЕШЕН опит да хване кучето, което ме захапа. Отговора на жалбата ми беше стандартен текст - как били направили каквото е по наредба.

# 548
Може да е коментирано в темата, но сега гледам по новините как бебе е било нахапано от куче #Cussing out

Майка му и пумияри #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ама и собствениците са им мастии #2gunfire #2gunfire

# 549
Може да е коментирано в темата, но сега гледам по новините как бебе е било нахапано от куче #Cussing out

Майка му и пумияри #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ама и собствениците са им мастии #2gunfire #2gunfire
От бездомно куче ли е нахапано детето?

# 550
Не! Още по - лошо. Има си стопанин #Cussing out

# 551
Не! Още по - лошо. Има си стопанин #Cussing out
Не мога да открия новината в нет-а.Би ли ми помогнала?

# 552
Нямам представа къде може да го има, дори нямам идея дали беше по бтв, или нтв...,защото щъках назад напред в момента, но детенцето е на 10 месеца и майката беше много изплашена Tired

# 553
Нямам представа къде може да го има, дори нямам идея дали беше по бтв, или нтв...,защото щъках назад напред в момента, но детенцето е на 10 месеца и майката беше много изплашена Tired
Разбирам ... Ами,най-късно утре (аз мисля ,че ще е още тази вечер) ще излезе из нет-а като новина.

# 554
Възмутена съм, защото....абе направо не ми се говори Tired

Имаме комшии, които гледат някакъв си дог.......това ми ти кучище...лае и се изправя по оградата като се мине от там. Сто пъти сме ги предупреждавали, че може да скокне от оградата...а собствениците, не та не Outta Joint

Е...ами скокна. Слава Богу, че не нахапа някого Sick

Общи условия

Активация на акаунт