Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 528
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Звънче, това ме подсети за следната случка.Вървя аз с децата.По същата тази улица.Спираме се и галим едни котки дето се моткат около нас, малката се кефи.Пак от някъде притичва куче, голямата се сепва, а аз и говоря.През това време една бабела минава покрай нас, чула-недочула какво си говорим и ми казва-иска да го нахраните/кучето/.Ми викам-то може много неща да иска, ама-няма.И си тръгваме, вървим към входа, влизаме, а бабата ни гони, върви след нас и нарежда-щом вика живеете тук, в тази лукс къща-значи имате-и ни заобижда.За протокола само-живеем в блок тип ново строителство, некачествено до небето и рушащо се, блок на 12-13 години вече. Crazy
Е нали бездомните животни носят зарази,защо тогава позволявате на децата си да ги галят? newsm78

Ама ти Кат има ли за нещо да не изтърсиш някаква глупост
 И аз съм давала на моят син да погали коте и какво от това
Котките не ни нападат и не ни хапятНосят болести ,разбира се ,но чак пък да не можеш да погалиш някое коте

# 526
Звънче, това ме подсети за следната случка.Вървя аз с децата.По същата тази улица.Спираме се и галим едни котки дето се моткат около нас, малката се кефи.Пак от някъде притичва куче, голямата се сепва, а аз и говоря.През това време една бабела минава покрай нас, чула-недочула какво си говорим и ми казва-иска да го нахраните/кучето/.Ми викам-то може много неща да иска, ама-няма.И си тръгваме, вървим към входа, влизаме, а бабата ни гони, върви след нас и нарежда-щом вика живеете тук, в тази лукс къща-значи имате-и ни заобижда.За протокола само-живеем в блок тип ново строителство, некачествено до небето и рушащо се, блок на 12-13 години вече. Crazy
Е нали бездомните животни носят зарази,защо тогава позволявате на децата си да ги галят? newsm78

Кат, аз и кучета давам да галят.И паяци.И змии са пипали и крокодил.И крава и кокошка.Не си прочела добре-освен всичко аз съм гледала у дома И куче И котка.Писала съм го, ама дремеш...

А иначе-кефф ми е и искам да си заразя децата-този отговор удовлетворява ли те? Mr. Green

# 527
  • софия
......

А иначе-кефф ми е и искам да си заразя децата-този отговор удовлетворява ли те? Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Да ти кажа честно, така и предполагах. Laughing
Освен това, другарско мъмрене - следващият път да извадиш от торбата, каквото си купила за децата. Ако си взела ядене от кухнята, извади бурканчето с месното пюре и го дай на пумито. Така се прави! Hug

# 528
звънче, знам, прозряла си на бабичката мислАта.Така беше, признавам.Носех торба с малък пазар.С последните си 10 лв бях взела храна някаква за у нас, да сготвя.Бабелата каза-да дам на кучето, аз и казах, че нямам....а и не искам освен това.Това е грешен модел.Насоли ме-как не ме е срам да Лъжа, Щом Живея в Такъв блок, не може да нямам. SickНа какво уча децата-да не делят последния си залък с животните навън. Thinking
Бе който има куче да си го храни беееее, не им е длъжен съседа и роднината... Whistling

# 529
Гледам ви е било скучно нещо ...
Нали искахте да се пише по темата?

# 530
Да-да и като го нахраниш ще те следва непрекъснато и ще води и приятели с него

Te и досTа xора са Tаkа , с Tази разлиkа , че kучеTо ше Tи е вярно и prizнаTелно  !

Звънче , шом исkаш да се изживяваш kаTо   най , най ....  дерзай ! Laughing

# 531
Някоя майка,мрънкаше,че освен,че нападали,уличните кучета носят и болести и бълхи и кърлежи.Та се учудих..

# 532
  • София
Аз пък чакам да избухне епидемия от бяс, мда. Бълхите ще са незначителен проблем тогава.
Говорих с юрист как да процедирам при проблем с кучета. Жалба в общината.

# 533
Абе за бяс не знам, ама тенийката си я има и то доста. Просто никой не говори за това.

# 534
  • София
Чакай, де. Ще проима рано или късно.

# 535
Абе за бяс не знам, ама тенийката си я има и то доста. Просто никой не говори за това.

Както никой не говори и за отровените циганета в един малък български град. Яли подхвърлени на някакъв пазар кюфтета...
Но- шшшшш ,това е секретна информация.

# 536
  • София
За 1897 път си повтаряме, че отровата не е решение, мда. Стигнахме до консенсус.

# 537
За 1897 път си повтаряме, че отровата не е решение, мда. Стигнахме до консенсус.
Joy

# 538
Няма по-безотговорно нещо от подхвърлянето на храна с отрова. Но какво се чудя - на пазара свободно се продава "черна отрова за мишки". Всеки може да си купи пакетче и да отрови когото пожелае.
Имам кошмарен спомен от отрова. Фед, едно прекрасно, умно куче, почина в страшни мъки, защото се изкуши (за първи и последен път в живота си) и хапна наденичка.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 06:48 от Бабилия

# 539
Няма по-безотговорно нещо от подхвърлянето на храна с отрова. Но какво се чудя - на пазара свободно се продава "черна отрова за мишки". Всеки може да си купи пакетче и да отрови когото пожелае.
Имам кошмарен спомен от отрова. Фед, едно прекрасно, умно куче, почина в страшни мъки, защото се изкуши (за първи и после4ден път в живота си) и хапна наденичка.
Именно.Никой не заслужава да умре в такива мъки,независмо какво е сторил.А някой от хората тук,бяха предложили така да се прави.(не съм сигорна дали в тази тема,но беше в този форум).И сега ние кучкарите,трябва да треперим и да бдим над кучето си като ангел пазител,да не би да хапне нещо.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 21:49 от katt

Общи условия

Активация на акаунт