Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 747
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Само не разбирам къде видя, че в случая защитавам уличните кучета? Просто давам пример с Перник, задавам логичен въпрос, на който разбира се не получих отговор.
И понеже преди да пишете, не схващате какво ви питат- Как ще погледнете в очите онази майка, чието дете е хапнало от някоя "наградка", хвърлена за уличните песове?  Rolling Eyes

Много моля, изхвърлянията и обидите ги запазете за махленските свади. Тук разсъждаваме логично, и се опитваме да помогнем.
С пръски от плювни няма да разгоним глутниците, освен ако не са отровни. Mr. Green

П.С. Айде от мен да мине, ще обясня какво е общото между случаите на деца нахапани от улични кучета, и с хората, които загиват при безумни ПТП-а. Безхаберието на управляващите, както и нелепото желание на гражданите да говорят, и да не действат.
Под действие обаче аз визирам, да изискат от хората, на които им се плаща да се справят с тези проблеми, да си свършат работата.
Капиш?

# 76
Капиш?

Кво е това?

# 77
Португалски  Laughing - "разбираш ли". Чувство за хумор, явно.
Дават по БТВ за Перник и кучетата. Били общо 2 хиляди, 8 отровени - без коментар.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 22:25 от E.L.

# 78
Капиш е капиши capishi ,което stand for  "понимаеш"?Компренде?

# 79
Винаги може да се научи нещо ново тук Laughing

# 80
Винаги може да се научи нещо ново тук Laughing
Io sono un poliglot. Joy

# 81
Полиглоти не сте, ама и не схванахте за какво говоря. Нищо де, продължавайте с идеите за отрови в саламчета Peace

# 82
Полиглоти не сте, ама и не схванахте за какво говоря. Нищо де, продължавайте с идеите за отрови в саламчета Peace
Ако те интересува - говоря доста прилично английски, френски, италиански, добре испански и разбирам малко португалски. И наистина не разбирам за какво говориш, явно са ми малко езиците  Laughing Нямам идеи за салами  Rolling Eyes

# 83
Ако те интересува - говоря доста прилично английски, френски, италиански, добре испански и разбирам малко португалски. И наистина не разбирам за какво говориш, явно са ми малко езиците  Laughing Нямам идеи за салами  Rolling Eyes
Аз владея немски,френски,хинди,италиански,ирландски диалект,британски английски,американски английски,американски жаргон.

# 84

Напротив, дори побесняла глутница може лесно да се прогони! Необходим е малко кураж. Разбира се, по-добре да няма такива глутници, с които непрекъснато да се срещаме. Да ги изтровят законно, незаконно, няма значение.
Моля те, сподели тайния си подход - мисля че на всички ще им е интересно. Как една женица, евентуално с дете, прогонва 10 освирепяли от глад кучета?
Katt - стига глупости  #Cussing out

Много лесно. Малко да се засили срещу тях и готово! На секундата духват. Подробности можеш да прочетеш в предишните теми. Там сме писали достатъчно. Страхът е по-важен от глада! Запомнете го!

# 85
 Shocked С детето или без?

# 86
А детето на колко години е?

# 87
Ами да кажем - на 2-3год.

# 88
Щом е толкова малко, логично е да го остави за секунди и да хукне да ги гони. Ако е на 7-8 или повече години, могат заедно да проведат мероприятието. И това писах в предишните теми-че по-големичките деца могат да бъдат обучени да се справят с кучетата.

# 89
Мен като ме заобиколи някоя непозната глутница с непознати за мен цели,правя както правят животните. Laughing : безащитното гледам да го поставя в такава позиция,че да съм винаги между кучетата и него.КАто се има предвид,че бездомните нападат отзад...
Смея да кажа,че познавам кучетата(като цяло) и мога автоматично,интуитивно, да си съставя план за защита.Досега,да чукна на дърво ,не са ни се случвали никакви неприятности.Но като срещна непознато куче в квартала по рефлекс  поставям дечко в максимално безопасна позиция.

Общи условия

Активация на акаунт