Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 592
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Катт,идеята е такава :
ако кажеш,че ги събираш,никой няма да ти повярва
ако кажеш,че не ги събираш,всичко ще ти повярва.
Нещо като Параграф 22 се получава.

А Китана ти наистина ли смяташ,че всички събират след кучетата си?
Ако беше така нямаше ли да е малко по-чисто навън?

# 451
Катт,идеята е такава :

Това какво общо има с това,за което се говори сега и което съм написала в поста ,който цитираш?

# 452
alexina,хич не го приемам тежко.Ама вие хем се оплаквате,че никой не чисти след кучетата си а когато някой каже,че чисти вие не вярвате.Е?Аз също не съм виждала стопани който чистят след кучето си,но пък съм виждала майки който хвърлят мръсният памперс ДО кошчето,оставят си чашките от кафето на пейките и не им пука когато дечурликата им хвърлят опаковката от вафалта на земята.А същите тея майки,мърморят по форумите,че кучетата и стопаните им замъсрявали навсякъде. ooooh!

# 453
katt, това последното не трябваше да го казваш, за майките де, някои не обичат такива приказки и много, мнооого се дразнят от тях, спокойно де, никой няма да убедиш, че има и такива, които съвестно си отглеждат кучетата....... такова нещо несъществува да знаеш  Hug
/за някои де/ Thinking

# 454
Катт,идеята е такава :

Това какво общо има с това,за което се говори сега и което съм написала в поста ,който цитираш?

Е на мен ми изглежда ,че им вярваш като казват,че си чистят И затова те питам
Обикновенно си на страната на Кат и ми е странно откъде знаеш,че не лъже
Виждала ли си я да си чисти след кучето

alexina,хич не го приемам тежко.Ама вие хем се оплаквате,че никой не чисти след кучетата си а когато някой каже,че чисти вие не вярвате.Е?Аз също не съм виждала стопани който чистят след кучето си,но пък съм виждала майки който хвърлят мръсният памперс ДО кошчето,оставят си чашките от кафето на пейките и не им пука когато дечурликата им хвърлят опаковката от вафалта на земята.А същите тея майки,мърморят по форумите,че кучетата и стопаните им замъсрявали навсякъде. ooooh!

А ти откъде знаеш къде пишат тези майки?Аз досега не съм виждала някой да си хвърля памперсите ДО кофата Вярвам,че тези майки които описваш дори не им пука за кучетата ви ,но и те са толкова малко в сравнение с кучкарите,които пускат кучетата си да акат навсякъде и да скачат по децата,че не ги забелязвам Мога да хвърля оставената чашка от кафе в кофата,но нямам желание да чистя на кучетата ви изпражнениата от обувката на детето си
И това,че ми казваш,че чистиш не ме интересува,защото не ти вярвам

# 455
  • Costa Rica

Е на мен ми изглежда ,че им вярваш като казват,че си чистят И затова те питам
Обикновенно си на страната на Кат и ми е странно откъде знаеш,че не лъже
Виждала ли си я да си чисти след кучето

А ти виждала ли си я да не чисти след кучето си? Или просто си упражняваш спортната злоба?
Катт, зарежи!

# 456
Не съм я виждала,но пък имам право да не й вярвам нали?

# 457
  • София
В крайна сметка, темата за агресивните кучета ли е или вече сте й придали нова насока, за кучкарите, които не чистят след себе си? Някой може ли да ми отговори, има ли майки, които да са се огранизирали да чистят градинки и паркове? Защото кучкарите имат инициативи за почистване на парковете, където отпадъците с човешки произход са много повече, отколкото кучешките, и също се събират, въпреки че не кучкарите са отговорни за тях:
http://nadivto.com/kucheudoma/index.php

И хич не ми пука, дали някой във форума ще ми вярва за чистенето, единственото важно за мен е това, което виждат хората, които живеят около нас. И на теб, Кат, ти препоръчвам изобщо да не се връзваш на провокации и да не им се впечатляваш чак толкова. Да знаеш, че е много по-забавно да ги игнорираш Grinning

# 458
О,ССФ е Организаторка, как забравих. Laughing

# 459
Стига се джафкахте, моля. И пинчерите не са толкова злобни. Laughing
Мислете как да се постигне чистота и спокойствие, та всички да са доволни.
Като се ядете по форумски нищо не постигате. Само зацапвате монитора и си вдигате изкуствено адреналина.
Нито изродите ще изчезнат, нито агресивните стопани ще спрат да насъскват кучетата си.
Важно е мислене, в говоренето е ясно, че всички сте добри. Laughing

# 460
о, аз нИ сЪ ям, забавлявам се, жена без мъж...
 Mr. Green

Инак кое ще изчезне е пределно ясно, темата си беше за съвсеееем различно нещо, ама винаги има ншкой да се сети, да ш вдигне и за съвсем друго да излае.

ок-темата е-как да се предпазим, как да не Заобикаляме, как да ен прибягваме до саморазправа, как да не стигаме изначално до момент, в който мислим за самосъхранение.Човек, който не го е преживял-няма как да знае, затова се и стига до някакви умозаключения изумителни. Mr. Green

# 461
  • София
Хахаха, ама тия трите мацки, като не писах 3-4 стр. взехте вие да се заяждате с тях? То ако не съм аз друг ще е Simple Smile  alexina, мила, не можеш се отърва вече, освен ако не почнеш да даряваш пари за бездомните кучета! Аз предлагам на автора на темата да смени заглавието  Joy. Ква помощ, агресивни кучета няма, тва е! Мойто дете го хапа едно кротко кученце...жал ми стана за него, сигурно гладничко е било!  Jizzlobber, в чистеното стъпваме бе, то така си мирише...и малко цапа, ама ти не се заяждай де Joy  Това дето го газим по градинките всъщност са ..от деца, не от кучета. Тия цисти на кучешки тении дет ми е пълна лабораторията  с тях....и за тях ние сме си виновни, да не са пипали тия пациенти кучешки изпражнения, нямаше да се заразят, нали така. Виждали ли сте 23 годишно момиче оперирано 8 пъти от кучешка тения? Аз съм виждала...ами...не искам да го виждам това повече. Ами детето ти да те пита усмихнато "Мамо, коя ръка си избираш", както аз го питам когато му давам бонбон? И в ръката му...изсъхнало кучешко...от пясъка го взел, на детската площадка....Даже и да не ми бяха хапали детето, пак не искам кучета по улиците!

# 462
Аааа бе моме, така кажи. Вече почнах да се притеснявам Laughing

Дилянка, успя ли да се свържеш с Господари на ефира? Няма да им е първият материал по темата, но поне ония от Екоравновесие-то може и да се размърдат. Rolling Eyes

# 463
Аз, като патологична кучелюбка и бивш кучкар никога не съм си мислела, че ще имам проблеми.Бях нещо като Катт, в тройна доза. Mr. GreenУдивително.
Посегнах да покаля-захапка.С умиление си спомням.Понечих да излезна на двора на едни приятели-овчарката им ме заръфа за задника и ме свали на земята.Дете бях, ма пусто-патологична лИбофф ви казвам.От тогава насетне много съм отнесла-включително и като бременна, но смених плочата в момент, в който домашния пинчер на съседката от амнайстия етаж скочи в количката на детето-то-вързано и полузаспало-и я позахапа.Това куче го наричат на маменце, щото предишното им умряло развираш ли,че го и погребаха пред блока. SickКак да е-квото искат-това да правят.От тогава обаче детето има страх, и то не обичаен, нормален такъв, ами по-инакъв.Например-това съм го писала и в други теми-случи се да побегне в страха си през улицата, а аз си видях детето под колите.....само заради страха че кучетата наближават.Това дете-което е вече голямо, което знае да пресича и т.н.-чиста проба самосъхранение обаче за момент щях в черно да съм.... SickОсвен, че се борим с този страх и аз всячески търся варианти, миналата година се случи и с бездони дружелюбковци, като тогава бях аз-жена, с две деца, малката в количка, голямата пеша-трябваше да избирам Sick кое от децата си да защитя, защото ни нападнаха и то по средата на улица с коли.

На тази основа смятам, че нито пинчера на съседката трябва да бъде по този начин разхождан, нито глутницата трябва да е на улицата.И не човека да заобикаля, а човека-кучкар да заобикаля.Всеки си мисли, че неговото кученце не хапело.Аз съм хапана от собственото ми куче, поради грешна преценка, ама хората, тези, дето не разбират и не знаят не са и длъжни да премислят, ако извикат радостно дали няма някое да скокне в уплаха си и да нападне.А от там и лайната няма да са проблем.Изначално този, който гледа кучета за мен е виновник-първопричина.ПМалко са тези, дет им умикрат кучетата отстарост, повечето след време търсят начин да се освободят-коя забременяла, кой друго му се случило и веч не искат жУвотното.Мдам.А останалите-дет не са гледали и не гледат кучета-те каква вина има-не ми е ясно.... Thinking

Та като казвате, че хората са виновни-уточнявайте кои хора точно.

# 464
Хахаха, ама тия трите мацки, като не писах 3-4 стр. взехте вие да се заяждате с тях? То ако не съм аз друг ще е Simple Smile  alexina, мила, не можеш се отърва вече, освен ако не почнеш да даряваш пари за бездомните кучета! Аз предлагам на автора на темата да смени заглавието  Joy. Ква помощ, агресивни кучета няма, тва е! Мойто дете го хапа едно кротко кученце...жал ми стана за него, сигурно гладничко е било!  Jizzlobber, в чистеното стъпваме бе, то така си мирише...и малко цапа, ама ти не се заяждай де Joy  Това дето го газим по градинките всъщност са ..от деца, не от кучета. Тия цисти на кучешки тении дет ми е пълна лабораторията  с тях....и за тях ние сме си виновни, да не са пипали тия пациенти кучешки изпражнения, нямаше да се заразят, нали така. Виждали ли сте 23 годишно момиче оперирано 8 пъти от кучешка тения? Аз съм виждала...ами...не искам да го виждам това повече. Ами детето ти да те пита усмихнато "Мамо, коя ръка си избираш", както аз го питам когато му давам бонбон? И в ръката му...изсъхнало кучешко...от пясъка го взел, на детската площадка....Даже и да не ми бяха хапали детето, пак не искам кучета по улиците!
Ема нали знаеш,че кучешка тения не се хваща само от кучета...Ама и един чичко се опита да ритне моето куче,защото минаваха по една пътека.Ма може просто чичкото да се е прибирал от футбол и да изпробва ритниците си.Нали знаеш.Пък и е много готино кучето ти да се вре в нааканите памперсчета и докато викнеш НЕ вече е мръсно.Ама нали знаеш,кучетата са се виновни Peace

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 20:12 от katt

Общи условия

Активация на акаунт