Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 623
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Кат,
Дете невинно, опитах се да ти кажа деликатно, че пишеш глупости и то в неправилната тема.

Да си грамотен означава, освен да прочетеш, да можеш и да разбереш прочетеното.

То темата така и така се измести и стана ''Кой как се грижи за кучето си''.Споделям мнение...

# 481
  • Costa Rica
Кат,
Дете невинно, опитах се да ти кажа деликатно, че пишеш глупости и то в неправилната тема.

Катт, миличко, много има да учиш още за деликатността и доброто възпитание на ССФ.
Спасявай се, докато е време Mr. Green

То темата така и така се измести и стана ''Кой как се грижи за кучето си''.Споделям мнение...
Виж ся, темата беше "Как най-добре да натъпчем саламчето с отровичка" преди да се намешаш ти. Разваляш кефа на лелките, ни тъй срам, к'во й туй младу пукуление Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 482
Кат,

Катт, миличко, много има да учиш още за деликатността и доброто възпитание на ССФ.
Спасявай се, докато е време Mr. Green

Виж ся, темата беше "Как най-добре да натъпчем саламчето с отровичка" преди да се намешаш ти. Разваляш кефа на лелките, ни тъй срам, к'во й туй младу пукуление Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ехх,много съжелявам,че им развалям кефа.Ма да бяха сложили в скоби ''ЗАБРАНЕНО ЗА КУЧЕЗАЩИТНИЦИ.ДА НЕ НИ РАЗВАЛЯТ КЕФА'' .Ма мене все още ми е чудно как разбраха,че кучето ми не е щастливо шот живеело в апартамент.Явно имат роднинска връзка с Доктор Дулитъл  Crazy.
Ама иначе са готини,спор няма Crazy Crazy Crazy .

# 483
Смучете си от пръстите вече.

# 484
  • Costa Rica
Нали? Стига да не ги срещаш на улицата, особено по тъмно, чеееее... вампирските романчета пасти да ядат #Silly

Съгласна Peace

# 485
Нали? Стига да не ги срещаш на улицата, особено по тъмно, чеееее... вампирските романчета пасти да ядат #Silly

Съгласна Peace
Кфи вампирски романчета,ужасите пасти да ядат.Пък недай си боже да си с куче #Silly.

# 486
# 487
Джизи, била си детенце, но ако имаше кой да ти каже:
1. Чуждо куче не се гали..
и 2. Овчарката е за да пази, виновни са собствениците, че не са я връзвали.
Съжалявам, че от тези инциденти си променила отношението си към кучетата по принцип Hug

Напротив, бях предупредена, учена съм.
Случая с дворното куче-то ме познаваше отдавна, когато реши да ме свали на земята.Беше вързано-скъса синджира... Laughing
НЕ съм променила отношението си към кучетата не само по принцип, а и по действия. Mr. Green

# 488
Джизи, била си детенце, но ако имаше кой да ти каже:
1. Чуждо куче не се гали..
и 2. Овчарката е за да пази, виновни са собствениците, че не са я връзвали.
Съжалявам, че от тези инциденти си променила отношението си към кучетата по принцип Hug

Напротив, бях предупредена, учена съм.
Случая с дворното куче-то ме познаваше отдавна, когато реши да ме свали на земята.Беше вързано-скъса синджира... Laughing
НЕ съм променила отношението си към кучетата не само по принцип, а и по действия. Mr. Green
Понякога кучетата са найстина непредзказуеми.И аз когато бях на около 5 години погалих болонката на съседа и тя ме ухапа.С нея се познавахме от години и я галех всеки ден.

# 489
С тази разлика, че на някои им се случва ухапването да е за последно.На други-вгражда страх, който е пагубен.Имам познат-напикава се като види куче.Ходи на психолог, учи се, обаче-това е положението.Друг заеква.Хора, които не мразят кучета, не са посягали, не са издевателствали.
Извод?

# 490
С тази разлика, че на някои им се случва ухапването да е за последно.На други-вгражда страх, който е пагубен.Имам познат-напикава се като види куче.Ходи на психолог, учи се, обаче-това е положението.Друг заеква.Хора, които не мразят кучета, не са посягали, не са издевателствали.
Извод?
Дъщеря ми изпада в истерия като види паяк.Извод?

# 491
Хиляда страници се изписаха за урода отрязал краката на Мимето, а никой не спомена стопанина, дето посред зима е оставил Мимето "да му пази имота".  Ама той като видял гледката в депресия изпаднал. Ама иначе ходел веднъж седмично "да си нагледа имота" и да метне на Мимето малко хляб и вода...

Една , хмм, да я наречем  дама, в една друга тема написа "варварска държава".

ЦиTираше се мнение на чужденци , свидеTели на масово оTравяне на kучеTа !!! Забравяш ли ???  Simple Smile

А за parvoto si prava  

# 492
Извод?
Дъщеря ми изпада в истерия като види паяк.Извод?

Паяка е твърде вероятно да не го видиш и да не те подкара към улицата под колата.Движейки се по улиците някак никога не е успял паяк да ме полази-аз пък изпитвам погнуса, та разбирам детето ти напълно.Кучето е на всеки милиметър обаче.То е видимо от далече.Паяка може да го настъпиш без да разбереш даже, докато кучето е трудно да настъпиш дори при отбрана.

# 493
Знаеш ли,че в БГ има паяк,много подобен на смъртоносната Черна вдовица,но с мааалко по-слаба отрова?Как се чувстваш сега?
Детето ми може да се страхува от паяци,но не и от тарантули. Mr. Green
Какъв беше смисъла на изтъкването на фобията?Знаеш ли какво е да живееш в Австралия и да имаш фобия от змии?

# 494
Детето ми няма фобия обаче.....
има разлика.Не говорим за фобии тук.
а за паяците-ок се чувствам, мен не ме е страх, мен ме е гнус-и тук има разлика. Mr. Greenт.е.-не ме достраша, догнуся ме, а това няма общо с паническия страх.Еле па с фобията.
Ти какво би направила при нападение от този отровния паяк? Laughing
Щото темата изначално е за това-помощ-какво да направя, как да реагирам?Нападат ме/тук вече няма значение дали е куче, бръмбар или човек/.Па който е дал начини-дал е-всеки си има глава на раменете и решава дали да се възползва от някои методи.

Общи условия

Активация на акаунт