Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 561
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
С тази разлика, че на някои им се случва ухапването да е за последно.На други-вгражда страх, който е пагубен.Имам познат-напикава се като види куче.Ходи на психолог, учи се, обаче-това е положението.Друг заеква.Хора, които не мразят кучета, не са посягали, не са издевателствали.
Извод?
А това какво е ?

# 496
С тази разлика, че на някои им се случва ухапването да е за последно.На други-вгражда страх, който е пагубен.Имам познат-напикава се като види куче.Ходи на психолог, учи се, обаче-това е положението.Друг заеква.Хора, които не мразят кучета, не са посягали, не са издевателствали.
Извод?
А това какво е ?

Tочно  фобия  е ! Няkои имаT  фобия оT  зъболеkари !  newsm47

# 497
Извод?
А това какво е ?

Tочно  фобия  е ! Няkои имаT  фобия оT  зъболеkари !  newsm47
(От тях съм  #Shocked )Сори за спама.

# 498
Да , де  !!!    Саламче ... ??? 

# 499
Увлякохте се вече.

# 500
  • Costa Rica
Знаем, знаем... Но е толкова приятно да се изгавриш с човешката глупост Mr. Green
Спирам.

# 501
Да , де  !!!    Саламче ... ???  

Какво саламче?
Мен що ме намесваш?
Аз теб попитах съвсем сериозно-подгонва те куче...паяк...,мравка.Теб те е страх.Какво правиш ти?
Аз какво правя къде прочете?
Аз съм описала ситуации на нападение и то в моменти, в които е странно да ме нападне-първо обичам кучета, второ нямам страх, трето не съм била заплаха в този момент нито с габарити нито със звук, нито с движение.Аз съм излезнала от ситуацията благодарение на намесата на други хора, бременна в гръб като ме нападна.Ти как би реагирала и как би се предпазила-дай съвет, хайде, защото моите методи не са сработили-кучегона ми не действа.
Това е съвсем съвсем резонен въпрос.Как се защитаваш.Салами никъде не съм употребила, как да нося в чантата си мазно? Mr. GreenЧе то и срок на годност има, ще се вмирише, или викаш-превантивно да купувам-то ще е ебати инфестицията-аз по-добре бодигард да си наема. Mr. Green

А фобията е вид страх, не всеки страхуващ се страда от фобия.
И очевидно аз малко по-добре знам, че детето ми фобия няма, има страх, изпадала е в паника от приближаващо чуждо куче, защото е нападана и то безпричинно.До фобия не съм позволила да стигне най-малкото, полагам усилия за това.Защото има кучета, с които контактува и то успешно. Mr. GreenОбикновено, за да се преодолее паническата атака индивида се атакува често с причинителя за страха.При нас това се изразява в често събиране на детето ми именно с причинителя на страха-чуждото куче.
Паралелно с това урока за уличното такова и урока за невероятните тъпи стопани пък на домашни кучета сме го научили наизуст .Рядко се среща адекватен стопанин.
Но тук, както разбрахме всички са супер адекватни, мдам... Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 06:27 от Jizzlobber

# 502
Една , хмм, да я наречем  дама, в една друга тема написа "варварска държава".

ЦиTираше се мнение на чужденци , свидеTели на масово оTравяне на kучеTа !!! Забравяш ли ???  Simple Smile

Не забравям. Чета внимателно. Ето, моля:

Цитат: "Много се радвам, че Мими ще живее, като бял човек! Умишлено отбягвах да чета за нея. Тежко ми ставаше. Чудех се, как ще продължи живота и. За щастие, далеч от тази варварска държава!"

# 503
Да , де  !!!    Саламче ... ???  

Паралелно с това урока за уличното такова и урока за невероятните тъпи стопани пък на домашни кучета сме го научили наизуст .Рядко се среща адекватен стопанин.
Но тук, както разбрахме всички са супер адекватни, мдам... Mr. Green
Абе дори не ни познавате,пък ни и определяте вече... Shocked Close Sick

# 504
Катт, към теб персонално не съм се обърнала.Квалифицирам Онези, до които имам допир.Такива, като съседката с пинчера-изключително тъпа и незнаеща как да се държи.Не само към животното.Що се припознаваш? Mr. Green
Нека те попитам, ако се засечем една срещу друга на тротоара, и аз съм с двете деца и едното ми дете се скрие зад мен, а аз се усмихна, кажа и да не се страхува-ти-ти би ли казала нещо в този момент , ако не-защо, ако да-какво?
 Peace

# 505
Катт, към теб персонално не съм се обърнала.Квалифицирам Онези, до които имам допир.Такива, като съседката с пинчера-изключително тъпа и незнаеща как да се държи.Не само към животното.Що се припознаваш? Mr. Green
Нека те попитам, ако се засечем една срещу друга на тротоара, и аз съм с двете деца и едното ми дете се скрие зад мен, а аз се усмихна, кажа и да не се страхува-ти-ти би ли казала нещо в този момент , ако не-защо, ако да-какво?
 Peace
''Но тук, както разбрахме всички ..." Заради това ''всички'',помислих,че пак си мъмрите нещо за нас/мен.
.Ако се срещнем,ще вдигна кучето си и ще попитам детето ви иска ли да го погали,кучето не хапе.Aко детето пожелае,ще кажа:Само по гръбчето.Защото колкото и да си познавам кучето,не мога да съм сигурна,дали няма да се издразни от детето или дали ръката на детето не мирише на нещо вкусно.А ако вие или детето ви отговорите,че неискате да го погалите,щe си продължим по пътя. Flutter

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 16:00 от katt

# 506
чудесно, само, моля, опитай друг път да четеш внимателно-не съм употребила думата "всички" за този случай.
не си позволявам да слагам всички под общ знаменател.
защото от там тръгва в ненужна посока темата.
единствено съм си позволила да нямам вяра на написано по форуми и тук вече спокойно мога да кажа-всички пишат колко са ок и принципни, Но....дали да повярвам, че са такива наистина си е вече мой избор.

нека сега ти кажа как реагира на нас съседката с пинчера-обърна се към кучето си и попита-ще я изядеш ли, а?давай...и се нахили.Кучето лаеше срещу детето и се дърпаше на повода си.
в същото време, един прост селянин до вилата ни я вика всеки път, когато разхожда неговото куче.За да и помогне.Такива, като селянина обаче друг не съм срещнала срещу себе си , не знам защо все попадам на подобни на съседката. Sick

# 507
чудесно, само, моля, опитай друг път да четеш внимателно-не съм употребила думата "всички".
не си позволявам да слагам всички под общ знаменател.
защото от там тръгва в ненужна посока темата.

нека сега ти кажа как реагира на нас съседката с пинчера-обърна се към кучето си и попита-ще я изядеш ли, а?давай...и се нахили.Кучето лаеше срещу детето и се дърпаше на повода си.
Съжелявам,не съм разбрала правилно поста ви   Embarassed
За жалост и такива идивиди ги има.Да си нямаш работа с тях  Sick .

# 508
Значи-от мен ако зависеше-тази жена куче нямаше да има изначално-след като не умее, не би следвало да и се разрешава.Защото тя не само към нас е така.
Отделно-докато аз самата гледах куче съм се нагледала на достатъчно картинки, а какви реплики съм чувала... Sick

# 509
 Peace
Честно казано,изобщо не обръщам внимание дали и с кого се разминавам на тротоара.

Общи условия

Активация на акаунт