Машина за хляб-29 част

• 47 305
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
дядо Хаджия хляба ти изглежда много апетитно , така че разбирам тези които го нападнаха.Сега искам да те помоля за рецепта  bouquet

# 526
солената корона на Котка
Пу и аз на опашка за пухкавите хлебчета newsm53

# 527
  Петушка, влюбих се в това твое творение!Прекрасно е!

Дядо Хаджия, чуден ти е хляба!

Да ви попитам има ли някой с машинка Нео?
Не успях да взема Аляска..за Метро не ми се говори даже..Взех Нео, но е много слаб контраста на дисплея.При всички машини Нео ли е така? newsm78

# 528
  • Балчик
Какви прекрасни печива виждам отново, браво на всички. Аз най-после успях да пробвам козунак в новата си машина. Използвах настройките на Ердинч и рецептата на Пина (мазнината е само олио). Превъзходен резултат. В старата ми машина такова чудо не съм виждала. Обаче го разрязахме и изядохме горещ още, горкия не успя да изстине. Ето снимки, от тази нататък:
http://djemma.snimka.bg/cooking/kulinariya-2-chast.269247.17890812

# 529
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз не успях да си взема Аляска от Метро, и на мен не ми се говори. Изнасяха хората пред очите ми, а аз с бутането си останах. Уточнявам, че това беше чак в 8 ч., когато пуснаха Ронсон като алтернативна промоция.

Та, питането ми е: в Метро сега на промоция и без бой има Мулинекс за 153 лв. Препоръчвате ли ми го? Така съм набрала инерция и хъс, та ако си струва да дам повече пари, ще го направя. (то така или иначе за 60 лв. се видяло че няма да станеLaughing

# 530
  • София/Варна
Аз съвсем доброволно си натресох задачата да меся постна питка, постни сладки и евентуално постен козунак... сега ще ще ровя и пробвам рецепти. Надявам се до ден-два да се похваля с приличен резултат.

# 531
  Джемма, приказка е!Браво!На коя програма го пече?За сладък хляб ли?

Didranad , аз си имам от Ларедут и съм много доволна.Днес като не взех Аляска взех Нео за майка ми 89лв от Техномаркет. Казват че са хубави Мулинекса, ако решиш вземи си. Може и още Аляски да има до довечера.Едно момиче писа че следобяд е взело май за София ставаше въпрос.Неото е чудно, след малко ще вадя хляба и ще го снимам.

# 532
И аз не успях да си взема Аляска от Метро, и на мен не ми се говори. Изнасяха хората пред очите ми, а аз с бутането си останах. Уточнявам, че това беше чак в 8 ч., когато пуснаха Ронсон като алтернативна промоция.

Та, питането ми е: в Метро сега на промоция и без бой има Мулинекс за 153 лв. Препоръчвате ли ми го? Така съм набрала инерция и хъс, та ако си струва да дам повече пари, ще го направя. (то така или иначе за 60 лв. се видяло че няма да стане)  Laughing
Кой Мулинекс,ако е 2000 не знам дали си чела,че има доста недоволни от изпичането при този модел.
Иначе за Метро и фалшивите им промоции не ми се говори. #Cussing outИ мен ме  изпързаляха да търча за маратонки Адидас,а имаше само някакви Рийбоци и разни други незнайни марки,кьорав Адидас нямаше Crossing Arms.Че и детето се нави и така се разстрои,че ще се върне с празни ръце.Като не могат да подсигурат количества за целият ден къде се бутат да зарибяват хората ooooh!?Мошеници.Само и само да отидеш и като няма това,за което си дошъл все нещо ще напазариш да не се прибираш празен.Тарикати!Ама аз си излязах без нищо друго.Нъц!  Whistling

# 533
  • София

Та, питането ми е: в Метро сега на промоция и без бой има Мулинекс за 153 лв. Препоръчвате ли ми го? Така съм набрала инерция и хъс, та ако си струва да дам повече пари, ще го направя. (то така или иначе за 60 лв. се видяло че няма да станеLaughing
аз пак да напомня, че има и друг вариант за машинка. Наистина много хора са доволни от Аляската, но като не си успяла, виж и други марки. Аз пак споделям за хлебопекарните на ТСМ. С две бъркалки и 800 вата са 100лв, а по-малки като Аляска(черно и инокс) бяха по 90 лв. Единствено е, че подгряват, но майка ми и сестра ми са супер доволни от машинките. Peace

# 534
  • Балчик
Кашарел, създадох си сама програма (моята машина има такава опция) и използвах настройките, коиот беше дал Ердинч.

# 535
bongo_2007 благодаря много
харесах си тази Kenwood B210 и Moulinex OW 300 , изглеждат ми най- добре
коя смятате ,че е по добре да си взема или нещо друго ми препоръчайте
под хоризонтален контейнер разбирай той да е продълговат - така и хляба ще е с
продълговата форма. докато другите контейнери са квадратни (общо взето) и хлябът в тях е
висок. аз също съм привърженик на модел с 2 бъркалки - в него може да сложиш и много , и
малко. за мощността (W) мисля че е от значение - по-добре да е около 700-800 W отколкото
450. останалото, мисля че не е кой знае от какво значение.
незнам какво е мнението на другите ,но аз съм склонен да смятам ,че хлебопекарна с по-малък
прозорец за наблюдение ще изпече по-добре хляба отгоре. има логика в това.
и накрая : хлебопекарни има не само в Техномаркет и Метро.
хвърли око и Технополис, Денси и др. магазини. там има и други марки.

# 536
  • Разград
Петушка,страхотна ти е короната,много апетитно изглежда. Peace  bouquet
Джемма,козунакът ти е разкошен.  bouquet

# 537
Аз да ви питам откъде да намеря ръжено брашно, че съм решила да правя руски черен хляб. Тук около мен само ръжено - пшенично намерих. То в рецептата има и пшенично де, та другия въпрос дали ще стане с това брашно?  newsm78 В смисъл вместо 200 такова и 100 онакова, направо 300 от смесеното. (мерките не са точни, само за да обясня какво имам предвид)

# 538
Аз да ви питам откъде да намеря ръжено брашно, че съм решила да правя руски черен хляб. Тук около мен само ръжено - пшенично намерих. То в рецептата има и пшенично де, та другия въпрос дали ще стане с това брашно?  newsm78 В смисъл вместо 200 такова и 100 онакова, направо 300 от смесеното. (мерките не са точни, само за да обясня какво имам предвид)
мисля че може да го намериш в магазина Laughing
в по-големите магазини има само ръжено брашно - разгледай добре
ти от кой град си ,та не може да намериш такова брашно ?

# 539
Tristia, ръжено брашно със сигурност има в Метро Peace

Общи условия

Активация на акаунт