Машина за хляб-29 част

• 47 430
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Петя с кисело мляко е малко по-препечен, с яйце не съм пробвала.
Tristia, каква е тази пластина?
Тук идва и другия въпрос, кой какво разбира под препечен хляб? Може и само аз да си мисля, че не пече  Laughing
Иначе вече почвам да се научавам, днешния ми хляб е много хубав на външен вид.

# 646
  • София
ето този ми е на средна степен на препичане:

# 647
Петя, писах лично  Peace

# 648
Тристия, много благодаря , ще ги прочета, аз днес направих хляб с маслини и сирене от рецептите - искам да ВИ кажа , че цял ден съм нагъвала хляб. И  искрено се надявам кантара да не разбере какво правя Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 22:03 от martinela

# 649
АлиенТа твоята машина е друга, едва ли е същия проблем. При 2000 не става въпрос за препичането на хляба като цяло, а за огромна разлика в цвета на страничните и горната кора. Отстрани си е препечен направо, а отгоре чисто бял. Може би наистина е добре да се консултираш със сервиз, ако не пече добре. При мен си пече, хляба си е изпечен отвсякъде, просто отгоре е бял. Не пипай никакви пластини, а ако си в гаранция, бягай на сервиз, след като сравниш с други притежатели на твоя модел  Peace

# 650
  • Плевен
А това с препичането отгоре се оправя с едно фолио отгоре  АлиенТа Simple Smile и аз имам 2000 всичко е наред. Hug

# 651
Аз съм с 5000, някои споделиха, че не препича хубаво, а други, че изключват предварително  Tired
Ще пробвам следващия път на програмата за френски хляб, там пече повече. Оснвната рецепта е с мляко, а аз не слагам, може и от това да е, искам първо да мина през няколко варианта, да не я нося напразно.
Благодаря ви   bouquet

# 652
Аз най сетне се реших да си купя такава машинка, и само като прочетох последните две страници се зачудих каква машина да взема, от Мюлинекс 2000 нещо за пластини си говорите, а точно той е на промоция сега  #Cussing out, гледах другите са по обикновено марки и много по евтини...леле в какъв размисъл ме хвърлихте  Thinking Ако някъде сте обсъждали машините си дайте да прочета.  Praynig

# 653
И аз съм пред същата дилема. Да купувам ли? Ако купувам каква да купя?

# 654
Един бърз въпрос.Днес ми предложиха замразена мая.Годна ли е като се размрази или да си купувам само незамразена newsm78

# 655
ВяраВики, аз ползвам и замразена мая, няма проблем, но я размрази на стайна температура, не в микровълнова  Peace

# 656
Здравейте на всички  Peace Вече съм в БГ и пак ще съм на линия.  Не съм ви чела и пропуснах много.
Само да кажа че взимах машинка със себе и пекох хляб при мама, но какви провали имах не е истина  ooooh! .  Любимата ми питка на Макс-мама и хамбургери на Лабрекс, в които съм била най сигурна като ги правих, на нищо не приличаха  Thinking .  Предполагам, че там е друго кисело мляко, но най вече не можех да се оправя с мая  #Cussing out . Едно кубче там 50гр, а пише че е за 1 кг брашно  Shocked .  Хляба някак си го правих, но много се трошеше.   

Tristia радвам се да те ''видя'' тука  Grinning .

# 657
  • Разград
Альона,добре дошла отново при нас.  bouquet

# 658
  • Географският център на България-Габрово
Един бърз въпрос.Днес ми предложиха замразена мая.Годна ли е като се размрази или да си купувам само незамразена newsm78

Много зависи маята с каква годност е.Защото ако е престояла по дълго замразена  във фризера, при изваждането за да се размрази  тя направо се втечнява и е негодна за употреба.На мен лично това ми се случи един път и оттогава си имам едно на ум.

# 659
  • Разград

Много зависи маята с каква годност е.Защото ако е престояла по дълго замразена  във фризера, при изваждането за да се размрази  тя направо се втечнява и е негодна за употреба.На мен лично това ми се случи един път и оттогава си имам едно на ум.

Преди доста години съм ползвала,но качествата й сякаш не са същите.Още повече ако престои повечко време.Предпочитам прясната мая.Купувам си по 5 кубчета,гледам и до кога е годна.

Общи условия

Активация на акаунт