Машина за хляб-29 част

• 47 268
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Така ... ние продължаваме дискусиите на ЛС с две дами, но на прима виста си мисля, че трябва да се престрашите да работите с малко по твърдо тесто. Сега времето е влажно и брашното си поема и влага от околната среда.

Като приключим дискусиите (когато и да стане това) ще ви запозная с това до какво заключение сме стигнали.

И сега как ще заспа аз като не знам какви ги думате на ЛС???????

...

Спи си спокойно - там на ЛС обсъждахме въпроси, които са повтаряне поне сто пъти тука или пък умувахме как да подобрим начина на работа.

# 106
  Не лягайте още де.Тамън тръгна пустата пекарна и след 15мин ще снимам хляба да го обсъдим как е. Laughing Първи ми е на новата машинка и нямам търпение   Party Моята ще замине у свеки, а аз ще оставя тази дето ларедутци ми объркаха.По-голяма и по-хубава е. Mr. Green

# 107
Никой не ляга , тук сме , чакаме хляба  newsm10

# 108
Тук сме, чакаме Hug

# 109
   Ех, много съм щастлива че проработи пустата машина.Тоя форум така ми е на късмет, за апартамента, за детето, за готвенето..за всичко намирам подкрепа и помощ!Благодаря ви!   Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Ето го и първия хляб на новата Еурека.Пуснах 700гр по рецепта която си обичам от старата машина за проба.Има е разрез, хляба е още горещ, но не се стърпях Laughing

Тестото:

Готовото хлебче:

Крайче -разрез:

# 110
Брей , че хубав хляб  smile3501 Със здраве да си ползваш машинката newsm51

# 111
  • София :(
        Добра вечер  Simple Smile
     Мнооого отдавна не бях надничала тук, че машинката ме беше повредена, но от днес е отнова на линия и даже вече бърка един ескперимент. Приемате ли обратно такива блудни душици, дето и не ядат даже произведенията си  Wink

# 112
  Благодаря, малко плосък стои , но това е защото направих малка доза 700гр, а на тази машина малката доза е 900, но съм доволна.Иска ми се да е пресен хляба и затова 700гр ме устройва.

# 113
Кашарел, би ли написала рецептата? Много ми харесва хляба ти.

# 114
  Благодаря, малко плосък стои , но това е защото направих малка доза 700гр, а на тази машина малката доза е 900, но съм доволна.Иска ми се да е пресен хляба и затова 700гр ме устройва.

Много си ти е добре хляба!На разреза си личи особенно добре  newsm10

# 115
Кашарел, би ли написала рецептата? Много ми харесва хляба ти.

Благодаря ти!Заповядай рецептата: Основен хляб по книжката на машина Еурека

Капризче, благодаря отново Crazy Доста препечен стана обаче, следващият път на средна коричка ще пробвам.Явно защото е по-малък от 900гр.Чудя се дали да не приложа съветите на дядо Хаджия от предните страници за друга програма.Много време е моята основна 3ч и 20мин.

# 116
  • София

Може ли да ми кажете мерителната ви чаша какъв обем има ?

# 117

Може ли да ми кажете мерителната ви чаша какъв обем има ?

220мл, редактирах се и в темата с рецептите. Peace

# 118
Капризче, благодаря отново Crazy Доста препечен стана обаче, следващият път на средна коричка ще пробвам.Явно защото е по-малък от 900гр.Чудя се дали да не приложа съветите на дядо Хаджия от предните страници за друга програма.Много време е моята основна 3ч и 20мин.

Дай да се разберем коя е капризната от двете ни  Joy Joy Joy Опечи си го на средна коричка като искаш и недей бара програмата  Stop

# 119

Дай да се разберем коя е капризната от двете ни  Joy Joy Joy Опечи си го на средна коричка като искаш и недей бара програмата  Stop
  Ох, че се разсмях Joy Ще събудя детето и мъжо.

Много дълга ми се види и затова се изкушавам, на старата беше 2ч е 53мин.

Общи условия

Активация на акаунт