Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 536
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  Айша, ако не правя периодично диета си губя талията..много гадно, че все там напълнявам. Ям месо на скара или варено, свежи салати, плодове, мляко с мюсли. Нещо като разделно хранене, ама според моите нужди и режим.
Сина ми цял ден не спря да бъбри, даже не полегна да спи, че не е дремнал през целия път-първо самолет, а после веднага автобус до Варна. Страшен майтап си направил с варненския таксиджия  Laughing  Голям любопитко бил- къде бил ходил, защо бил ходил. И той му казал, че е богаташко дете, много му било скучно, та се разходил до Бразилия, обиколил и Европа и това му писнало, та решил да се прибере в къщи.Ама в Колумбия бил намерил изгодно наркотик, та единия куфар напълнил само с него и сега щял да си избие парите от пътуването. Мъжа ми на задната седалка в шок Shocked Накрая пресякъл лакърдиите му с думите " Не му вярвайте, сина ми е шегаджия". Обаче познайте на лъжата или на истината е хванал вяра таксиджията  Joy Joy
Бакшиша си го прихванал сам с думите "Айде, за твое здраве, младежо"  Joy Joy

# 181
Ели разсмя ме ,този твой младеж  Joy Joy Joy
На кой ли се е метнал ,а! Mr. Green

# 182
Абет, но явно така се мобилизира младежа и учи в повече  Peace
Ана@, това е, не се подвеждай по името, друго кашкавалено не съм правила (освен вариант мини рулца)
Елица, страхотно чувство за хумор има момчето   bouquet Но пък е и намерило идеалния лапнишаран  Peace

# 183
  • Варна
Elica676, разсмя ме разказчето ти. Харесвам хора с необичайно чувство за хумор.

Момичета, приятна среща довечера и поне снимките ви се надявам да разгледам.
Аз тази вечер ще се мъча с английския отново.

# 184
 Далече ли ти е Сребърна паричке срещата? Ако искаш остави телефон и ако сме се увлякли в сладки приказки да дойдеш и да се видим поне за малко?
А на мен вече ми иде да извадя калашника...и да подпукам малоумниците от ВИК..спряха водата току-що, и ако ви намирисва довечера отнякъде-от мен е  Joy Joy
Щях да си боядисвам косата..Нищо, ще видите кооолко много бяла коса имам  Grinning

# 185
  • Ямбол
Eлица, момчето ти има страхотно чувство за хумор  Hug
И довечера да си носите фотоапаратите, варненки, ще чакаме снимки  Wink

# 186
  • София
Ели, синът ти е голям сладур  Hug
Аз пък онзи ден реших да се боядисам. Намацотих се де, и се мотая из нас и по едно време влизам в банята и хоп- няма топла вода.  Shocked И им звъня на тия и чак не мога да повярвам колко любезна беше жената и колко пъти ми се извинява. Щяла да дойде ама след два часа. А сега де, аз дотогава щях да се гипсирам с тая боя на главата. Стоплих една кофа и помолих Ангел да ми полее. Ама нали сега съм с един огнен цвят, пък с канче колко може да отмиеш добре, то пръска, аз завъртя главата поне и ушите да изплакна, Ангел ме гони с канчето  Joy И накрая все едно бяхме колили някой в банята, всичко в ярко червено  Joy

Момичета, пожелавам ви много прекрасна вечер, много смях, много емоции................ и снимки  Naughty
  bouquet   bouquet   bouquet

# 187
Абет, ти си софийската Елица, винаги умирам от смях с твоите истории.
Цяла сутрин съм карала колело в морската и ми треперят краката,ама се надявам да успея да се дотътря до мястото на срещата, пък там като се строполя върху диваните, да му мисли тайфата - ще ме реанимират. Но фотоапарата съм го проготвила, пък и то може ли човек да забрави от толкоз напомняния Heart Eyes

# 188
Аз сега отивам да се нагримирам  Flutter , отивам да купя батерии за фотото и нови боички за рисуване и съм там!:hug:

# 189
Чакаме снимки! Simple Smile

# 190
abet ,  писах , писах ЛС и то се изтри.
Благодаря за поканата - ще се постарая , иначе се ориентирах и ми е близо!
Аз съм на "Стамболийски" ще се обадя!

И аз чакам...Снимки
Хубава вечер  bouquet

# 191
  • Варна
Далече ли ти е Сребърна паричке срещата? Ако искаш остави телефон и ако сме се увлякли в сладки приказки да дойдеш и да се видим поне за малко?

Ще бъда почти в другия край на града. Лека и приятна   bouquet

# 192
Хайде , Варнаааааа! Party Весело да си изкарате , сладко да си похуртувате и много снимки да покажете! Hug Peace

# 193
  • Варна
Az съм дежурна по дете днес и съм си у дома. Tired
Въздишам и чакам снимки. Simple Smile

# 194
  • София
Анна, радвам се, че ще се видим  Laughing
Госпожата, как си, има ли нещо ново покрай дечицата?
Флаш, това е приятно дежурство. Направо се подмладявате покрай дечицата.
Как исках и аз да си имам малко дете на тия години, но....
Преди месец ми предложиха 1 да ми дадат 1 племенница на Пламен на 9 месеца. Лесно щяхме да оправим документите. Ани беше категорична - не иска сестра. А и като се замислих - май ми е време за внучка.

Общи условия

Активация на акаунт