Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 483
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мери, миличка, знам как се чувстваш. Много съжалявам  Sad Да даде Господ мир и покой на душичката му. Наистина е несправедливо, много  Sad

# 646
Ох, голяма трагедия! Мир на праха му
Не, никак не е справедливо Flowers Rose

# 647
  • Варна
Здравейте, аз пак набързичко, както винаги.

Прочетох за трагедията, незнам какво да казвам вече. Напоследък толкова нелепи нещастия се случиха. Господ да дава сили на родителите  Praynig

# 648
Здравейте, аз пак набързичко, както винаги.

Прочетох за трагедията, незнам какво да казвам вече. Напоследък толкова нелепи нещастия се случиха. Господ да дава сили на родителите  Praynig

Същото щях да кажа и аз..Много нещастни случаи последно време..

# 649
Да даде Господ мир и покой на душата му. Наистина е несправедливо, много  млади хора и деца си отиват. Съчувствам на тези родители, дано имат сили да превъзмогнат болката.

# 650
  • София
Мери, лека му пръст на детето. Станало е най-лошото.  Сега каквото и да кажем - няма смисъл.
Дано само другите деца се замислят къде и кога ходят.
А за кучетата и кметството - не ми се пише. Все усвояват пари по програми и все повече помияри по улиците. Преди години ако на улицата случайно се появи зло куче - баща ми се обаждаше и от ХЕИ обикаляха докато го убият и му докладват. Но не, защото е с власт, просто си вършеха работата. А сега природозащитниците са готови да жертват децата.

# 651
  • София
Айша,
за това с кучетата преди си много права.Няма да забравя как в двора ни в Симеоново застреляха кучето ни, защото не било вързано.Бях ученичка и много тежко го изживях, но тогава обикаляха и трепеха наред и много съседи се простиха с домашните си любимци.
За детето, не мога да се отърся.Майка му ми е съученичка, завършихме заедно гимназия, живеем цял живот през една кооперация, родихме си децата заедно, проходиха заедно, играеха заедно.Няма да забравя как се вълнуваше Мишето за рожденните дни на Рони, защото ги правеха в къщата им в Костенец, където имат басейн.Всеки път за рожденният му ден и купувах нов бански и тоалет, да е с нови и най-хубави дрешки, тъй като ходеха цяла тумба, всичките деца от квартала, извозвахме ги с по 5-6 коли.Рони харесваше Михаела и тя държеше да е най-шик на партито.Много, много жестока загуба.Не искам и да мисля как са майка му, баба му и дядо му, малко по-голямото му братче.............................не смея да се обадя на майка му, изобщо не зная какво да и кажа.Каквото и да кажа ще я разстрои много и не смея, не мога, нямам сили.

# 652
Миличкото ми адашче ! Hug
Бог да го прости детенцето , нелепа , страшна смърт ! То и друга има ли ?!
Миличка , намери сили и се обади на майка му , тя сега има нужда от опора , от подкрепа ! Не е нужно да и казваш каквото и да е , просто бъди до нея , плачи с нея , подръж и ръката , ей така - без думи !  Praynig

# 653
  • Варна
Да подбутна малко темичката.

С нетърпение чакам да свърши днешният ден, че няколко дни поне да не бързам сутрин за работа. Не сме планирали да ходим никъде. Дано поне времето да бъде хубаво ,че да става за разходки. Иначе малкото пощурява из къщи, напоследък е като малко пощръкляло козленце  Grinning

И малко да ви развеселя - отивам снощи да взема малкото от ДГ. Излизаме на двора и като се почва едно възищение - "Мамо , днес времето е много хубаво, трябва да си поиграя". Казвам:  "Не може. Директорката е издала заповед да не се играе в двора" / което си е пълна истина/ . Следва кратък размисъл и ми се заявява " Тогава ще отидем на нашата площадка, където еди кой си ме чака да си играем " Аз така  #Crazy И тя ми вика - "Абе ние се уговорихме да се срещнем там, трябва да отида ". Съответно отиваме и наистина момченцето беше там с баба си и я чакаше да си играят. Та така нашата вече и срещи си урежда ......Ще надмине батко си отсега още  Laughing

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 11:58 от Сребърна паричка

# 654
И аз да се вкюча, въпреки, че нищо ново при мен. Единствено, че спя като буба последно време..Пролетна умора ли, какво ли?  newsm78
Май се очертава ремонт на детската стая, свекърва ми подари пари точно за това. Смяна на дограмата и ламинат на пода. Ама като знам какво чудо е всеки ремонт  ooooh! Къде ще слагам мебелите, мръсотията ще се нанася навсякъде..ама карай, за добро е. Ще го преглътна някак. Даже сама ще боядисам стените, вече станах спец.

# 655
Привет, момичета! Аз в понеделник започвам работа след 3 месеца болнични и много се вълнувам! Тези дни обикалям по задачи, за да се подготвя.  Hug
Утре предстои голям празник в нашето семейство. Имам 5 именника!- Синът ми, баща ми, свекър ми, племенничка и племенничето, което е само на три месеца и половина. Лошото е, че моят юнак е трети ден с 38 гр. температура, а ще се събираме у баща ми. Така някои планове пропадат. Моя Жорко не трябва да е в контакт с бебе Жорко, а дядо Жоро е с херпес зостер след операция от херния и...тези болести не бяха предвиждани. Дано до утре се пооправят болните, че нали са и най-важните! Току що направих торта с ореховки. Допълнително ще пусна снимки в готварския, където бях пуснала рецептата. Ужасно вкусна торта е- само дето мноого се лепи с килца  chef.

# 656
  • София
Паричката, сега децата се развиват по-бързо. Ориентирани са и си знаят интереса.
Елица, съчувствам за ремонта. Наистина е голям зор и мръсотия навсякъде. Но после ще ви е хубаво и подновено.
pazzza, у вас явно трябва да се направят няколко тържества за да не се събират заедно болните. И в рода на мъжа ми  има много Георги и Гергана, но там празнуват заедно.
От баба до внуче - всички пушат и не се съобразяват с вируси и подобни. А децата им са много здрави.
Аз ще съм в отпуска понеделник и вторник, чистим стари дни. Та ще си почина по-дълго време.
Но съм сигурна в ранното ставане, навик ми е станало.

# 657
  • Ямбол
Здравейте, момичета! Тук-там надничам само, но все няма време да пиша.
Ива е в Ямбол сега и аз пърхам край нея, колкото мога де .... В петък ще ходи към София.
Мерипопинс, много съжалявам за детето, мир на праха му! Права е госпожата, обади се на майката.
Преди 2 години подобна трагедия се случи с моя близка, дъщеря й беше 1 година по-голяма от Ива. Аз също се чудех какво дакажа. Не си говорехме, просто плачехме заедно. Обади й се.
Паричката, ама наистина бързо развитие бе  Hug
Елица, много кофти това с ремонта, ама пък после е тооолкова приятно. Пък и с твоите златни ръчички, после да снимаш и да споделиш как си измайсторила стените. Аз преди 3 години казах, че вече на мен пари да дават, ремонт не започвам  Embarassed То ужас беше просто.
Лека нощ от мен  Simple Smile

Още от сега най-сърдечни пожелания за всички именици утре  bouquet! Аз ще съм в движение и сигурно чак вечерта ще седна тук. Нашето гадже е Георги и нали се сещате колко ще видя утре очичките на моята сладурка  Hug Това е положението, живи и здрави да са  Peace В петък наобяд пътува.

# 658
  • София
Мария, и ние с Ани толкова се виждаме. Уж живее при нас, но все е в преразход.
Чакам я да се завърне в 23.30 - 24 ч., докато и предложа вечеря и си разменим 2-3 думи и лягам. Нали ставам за работа рано, няма как. После се сърди, че сме говорели с 2-3 изречения.
Как да говорим - като я потърся по тел. само вика - Кажи, едвам отговаря. И аз искам да си говорим, но тя трябва да поиска да ми отдели време за това.
Сега дая похваля - снощи ми прави медицински педикюр. Имам плоскостъпие и се наложи разане на мъртва кожа, оформяне на стъпало. Много нежно пипа, но такъв гъдел ме гонеше.
Само се смях, добре, че не я изритах неволно.

# 659

Минавам набързо да ви почерпя, защото днес имаме празник - единственият ни мъж /татко и съпруг/ е Георги. Ще му подготвим страхотен празник. Изненадахме го още в 6 ч. с подарък, за който отдавна мечтаеше и е много щастлив. Сега започва подготовката за довечера.
               Да са живи и здрави всички, които празнуват днес! Весел празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт