Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 362
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
Бойчето наистина се изгуби  ooooh!
Браво, Ваня, че си се сетила за нея!
Спомням си, че Алина учи португалска филология и оттогава не съм я засичала  Blush
Да е здрава и щастлива   bouquet

# 16
Ами нали съм си почти 3 г.тук ,от време на време гледам началната страница и тя издаде РД на Бойчето! Embarassed
А за темата Ти си виновна! Mr. Green

# 17
Здравейте,мили момичета!Слънчицето грее и скоро ще е пролет,и аз ще имам рожден ден....и ще остарея с още една година...но не се давама на годините още.Има време. Simple Smile

# 18
  • Ямбол
Ами нали съм си почти 3 г.тук ,от време на време гледам началната страница и тя издаде РД на Бойчето! Embarassed
А за темата Ти си виновна! Mr. Green
Поемам отговорността  Party

# 19
  • София
Абет, протестирай на всички теми и заради мене, упълномощавам те.  Аз нали съм касиерка и няма как да отсъствам от работа. А почивните дни - все гледам да свърша нещо изостанало.
Но колкото и да протестираме, всичко това ни е програмирано. Избрали сме го и ще си го изтърпим.
Бойчето, честит рожден ден с пожелавия за здраве и сбъднати мечти.
Обади се, не ни забравяй.
Стефани, няма да остарееш. Просто ще порастнеш с 1 год., ще станеш по-умна, по-разсъдлива, изобщо по-по-най. Нали ние трябва да се харесваме за да ни харесат всички.
Ще ви помоля утре да ни стискате палци с Ани.  Laughing Нали се надява да ходи на стаж в Германия.
Ще се пробваме да и извадим задграничен паспорт. Взела съм си отпуска от работата, до сега се пулих да попълвам бланката. Дано стане работата, че сме уникален случай. А и бързам да го издадем сега, за да не и вземат биометрични данни после.

# 20
  • Ямбол
Айша, разбира се, стискаме палци утре за Ани!!! Дано всичко се нареди, както искате! Прости невежеството ми, но защо да не й вземат и биометрични данни сега, после пак ли ще издавате паспорт?  ooooh!
Ива днес готви сама в квартирата, ама поне 15 пъти ми се обажда. И по едно време я изрязах, щото съм на работа, а тя се прехвърлила на баба си. Яденето станало супер!  Embarassed Сигурно ще е по-добра готвачка от майка си! Аз хич не се гордея с такива способности  Wink

# 21
Айша, разбира се, че ще стискаме!  Hug Това ще бъде чудесно за детето и ви желая всичкия късмет!
Мария, щерка ми не по телефона, ама по скайпа ме подлуди, че й бях пратила боб, лозови листа и печени чушки. В пакета имаше голяям лист с всички подробни указания, ама пак й се видели малко  Laughing Ама е станало добре, защото нахранила цялата тайфа от колеги-умрели си от кеф на лозови сърмички, зрял боб и панирани чушки със сирене и яйца  Laughing

# 22
Аиша стискам палци - макар че от тях няма нужда всичко ще е наред. Все пак трябва да има паспорт детето, търси си правата и отстоявай това което ти трябва никой няма право да откаже да издаде паспорт, е ако има някакви неразбории и грешки пропуски при документи те ще се оправят, а пък и все някога ще трябва да ги уредиш рано или късно. Няма да ги влачи цял живот тия нерезабории. Струва ми се ченяма да е толкова сложно нали има лична карта, от там насетне е лесно.
А относно готварските способности на дъщерите - да добавя че и аз скоро обеснявах как се готви проста Манджа Боб - е станала е и за в бъдеще пак ще си готви. То моята нали е със съквартирант - та готви за двама, е резултата - момчето трябва да трупа маса - а нашата трябва да сваля кила ама на кой му пука в това ежедневие. А иначе готви разни завъртяни неща -които не всеки  в нормално домакинство приготвя и на момчето му е страннно, но вече свикна и се доверява на специалитете.
А бе живота е учител - щеш не щеш се научаваш, важното е да не се учиш от грешките си.

# 23
  • Варна
Добро утро или добър ден ?

Аз отдавна съм станала ,де. Минавам на бързичко само да ви поздравя, че се очертава да имам доста работа днес.

На кой му трябват палци - ето едни и от мен  fingerscrossed

/ за сега ще ви попрочитам повечко, отколкото да пиша, че да ви поопозная малко  Wink /

# 24
Аиша - какво стана успяхте ли да подадете заявлението за паспорт на Ани.

# 25
  • София
Благодаря за палцестискането. След 1 месец пак.
Да докладвам - бяхме първи пред  паспортното, взеха ни документите. След 30 дни при  получаването трябва да донесем стария паспорт. Аз и днес го носех, показах го на служителката - тя каза, че най-много да ни глобят, че не сме го върнали на време преди 15 год.
А за имената - засега мина номера. Да видим при получаването какво ще стане.
Понеже имам бивши колеги от турски произход и знам при тях каква каша е със сменени  имена, та затова се опасявах и за нашите. А паспорта го искам засега без  биометрични данни, защото той и така си важи в цял свят за 5 год. Няма нужда в МВР да и имат отпечатъци от пръстите. Днес беше последния ден да се подаде обикновенна услуга - цялата община се изви да носи документи за близки и ги подаваха без ред. След нас се натрупа огромна опашка, но ние в 9.00 бяхме излезли вече.
Чета, хвалите момите за готвене. Ани засега само 1 баница направи преди седмица.
Хубава стана, хапна малко първата вечер и после с Пламен си я изядохме.
Не се впуска в готвенето, само от време на време вдига скандал, че не я уча.
Как да я уча, като си идва в 22.30 - 23 и тепърва да почваме.
Хапне нещо малко и даже съдовете не си измива.
Това е положението.

# 26
Тогава ще стискаме пак, Айша  Hug Дано повече няма пречки  Grinning
Синчето вчера каза, че не му се връщало..Обиколил е целия град пешком, завирал се навсякъде и каза, че се чувствал там у дома си.
То си го и очаквах де..Ако ще бъде в чужбина наистина по-добрия вариант е да са заедно със сестра си. Хем ще се покрепят и помагат, хем като тръгна на гости да ги видя-ще е на едно място  Grinning
Какво да се прави..тук трудно се оцелява.  Sad
Всеки нов закон, който малоумниците вадят те карат да стягаш куфара..

# 27
  • Варна

Какво да се прави..тук трудно се оцелява.  Sad
Всеки нов закон, който малоумниците вадят те карат да стягаш куфара..

Много си права, затова тактично се опитваме да насочим големият да кандидатства навън . Честно казано не мисля, че нашата държава скоро ще се оправи.

Питах в една друга тема, но никой не ми отговори. А пък тук сте със скорошен опит .Канени сме на 2-ма абитуриента - момчета, тази година. И двамата са от роднински семейства, какво е подходящо да се подарява в такива случаи ? Добре ли е да се дават пари и то предварително, за да се подпомогнат родителите в разходите ? Че като гледам колко гости смятат да канят. Питам, че малко по-навреме да се подготвя, останаха има-няма 2 месеца. Боже, как лети времето.

# 28
Нещо ,което открих и ми хареса много! Sunglasses

„Ако обичате децата си дайте им криле, а не корени.С криле те ще полетят и ще намерят своите корени"

Сребърна паричка,повечето дават парички,но в деня на бала и на самия абитуриент.

# 29
  • Варна
Ние мислим да дадем малко повече, защото и двете деца са ни близки и затова се чудя, дали е по-удачно предварително да ги дадем ?

Общи условия

Активация на акаунт