Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 709
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Много сте лъчезарни, а от снимките си личи, че супер сте си изкарали   bouquet
Ама пък сте и голяма група. Така като гледам  са ярко откроени Софийската голяма и Варненската голяма групи  Rolling Eyes Rolling Eyes Мария, половинът ми ще идва в Ямбол, аз за съжаление ще работя, иначе с удоволствие щяхме да се срещнем ние от средата  Peace

# 211
Честит празник майки
Нека на този светъл празник си пожелаем да сме живи и здрави да се радваме на децата и внуците си.

На Варненската група - много ви си зарадвах днес като ви видях, добре сте си изкарали.
Ние за съжаление чак днес почваме да се оправяме- оказа се че аз от паника съм приписала на малката шарка - а то май си е този страхотен грип - и от вчера сменихме лечението(хомеопатия).
Да добавя само - тези големи "диваненца" - май им липсва едно потупване - не искам на лекар и тн. (между другото това си е чисто мъжка черта - не искат да показват че са слаби)

# 212
  • София
Честит празник, мили момичета   bouquet Само здраве, радост и обич да има в семействата ви  Hug

Естрея, бързо да се оправи детенце. Наистина е гадно, ама идва лято, слънце, всичко ще е наред  Peace
Ася, а бе от колко време се познаваме все забравям да те питам къде точно е работата ти  newsm78 Или си казвала, ама зашематения ми мозък не е запазил информацията  Laughing
Варненки, а Стела няма ли да ни представите?  Wink Имате си нови попълнения и грам инфо не ни пускате.  Crossing Arms
Пак ви се радвам на снимките, еми много сте готини- това е    bouquet

Момичета, хубав ден ви пожелавам и да не забравите, че днес не се работи  Naughty Само се мете къщата, боклука се пали на двора и се прескача за прогонване на гадинките. После се пие и яде за здраве  Laughing

# 213
Страхотно сте си изкарали и сте страхотни! Grinning

# 214
  • Варна
Личи си ,че  добре сте си изкарали. Всичките сте яко ухилени на снимките.   bouquet

# 215
Личи си ,че  добре сте си изкарали. Всичките сте яко ухилени на снимките.   bouquet

Даа, даже се майтапехме , че приличаме на онези кукли, на които им се отваря широко устата  Laughing
Чакаме снимките от фотоапарата и на Ваня, че ние се снимахме серийно с всички. Нали софианки ни предупредихме да не забравим снимките и се бяхме "подковали" подобаващо  Joy

# 216
Да, само си представете идваме една по една и първата приказка на всяка беше - нося фотоапарат, а другите пригласят - и ние, и ние Joy Joy Joy
Така и обаче не стигнахме до консенсус дали за да сме най усмихнати трябва да казваме Зелее или Мармалааад или Сееееккссс или Конфитююююр  newsm78   Остана като задачка до другата среща

# 217
  • София
Ако имаме именници в темата - честит празник с пожелания за здраве и сбъднати мечти!   bouquet
Утре отивам да плащам втория семестър на Ани. Първия почти го изкара. Другата седмица ще има последен изпит. От април ще учат 1 месец всеки ден.

# 218
Извинявам се за късното включване със снимки ,но имам проблеми с компютъра! ooooh!

Усмивката на компанията ни! Flutter

# 219
Ванюшка ,  Hug страхотни сте !!! Hug

# 220
Милички , много ми липсвата   bouquet Днес и утре предавам последните два отчета
и ....................започвам ГОЛЯМОТО ЧИСТЕНЕ clean прозорци , прах , бе ужас е.
Мъжът ми твърди , че нищо не вижда  #Cussing out, освен , че му е покаръл чесъна и салатките Shocked
Варненки , браво на вас  Hug
Elica676 , в една друга тема видях твои снимки - море , лебеди ..............мечти , мечти  Heart Eyes пусни и  тук  / да не забравя  -  и онези невероятни буркани с жабки , морски фар и други  красоти   Peace

А сега да ви почерпя - днес ставам на 42 години.

# 221
  • София
Мерло, миличка- честит рожден ден.
Пожелавам ти от цялото си сърце преди всичко здраве   bouquet
Да си много обичана, безобразно щастлива и безкрайно усмихната. Весел празник  Hug
newsm59  bigdance2 Tada smile3510

# 222
Мерло 

да си много много здрава, двойно по щастлива и глезена ..
Честит рожден ден и наздраве!

# 223
Merlo,честит рожден ден мила!Попътен вятър да надува платната на твоите мечти и слънцето всеки ден огрява твоята улица! Hug Казват, че цветето на нашата пролетна зодия е лалето, затова ти подарявам такива

И как не съм разбрала, че сме една зодия досега? Има една темичка за " Жената овен". Ако искаш ела, разбираме се една голяма тумба овнета в нея Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482357.0   Ето я.

Не пусках тук снимки на мои неща,защото замяза малко на реклама  Wink
Но ето няколко:
http://elica676.snimka.bg/arts/risuvano-st-klo.480078.17681472

А снимките на лебедите са на другия компютър, обешавам по-късно Grinning

# 224
Ели, големи красоти Hug

Общи условия

Активация на акаунт