Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 800
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Хахахах Мелда се е запътила към деветата дупка на кавала hahaha Joy

# 76
айде , бабето пак получи факс , ужас

# 77
ахахаха Мелдавището отишла да види любимия, а той разпуска с друга Simple Smile хихихих
ся ще се засечат двете в къщата
тя Мелда затва гледа така подплашено

# 78
айде , бабето пак получи факс , ужас

ахахахахаах
факс не амиииииии цяла база-данни и се стича у главата Simple Smile)))))))

# 79
ахахахаахахахаха
Харун само тва напява: Мелдаааааааааа лютвен ихихиххих
в превод: ама Мелда, я се спри веке, ма моме огромна и досадна!!!

# 80
айде чао пътя, чантата и за ляп напишете го и на турски за да го разбере

# 81
Мелда каза на Харун ,че Еда и Толга са се преместили и те ли щели да живеят в къщата. Той каза не . Тя каза ,че баща му искал ,а той каза ,че не смятат да са там. После взе да му се обяснява за роклята която е харесала. Ниса иска пари и каза ,че ще ходи да пазарува.Ниса каза на харун ,че иска да говори с него по някакъв ваьен въпрос. Той попита за кой ,а тя каза ,че довечера ще говорят.Саадет кара Еда да излезне на пазар да й купят дрехи, за да не излага сем. Аслънлъ и даде пример Едже как добре се облича.Капитанаът е болен и сега реши да каже истината ,че синът му е жив на бившият съдружник. Капитанът помоли Феяз да се грижи за детето му ,когато той умрял.Харун и Толга се заяждат.Харун каза на Толга ,че е дошъл на готово ,а Харун работил наравно с работниците докато се издигне. Толга каза,че от утре ще бъде работник и ще сложи престилка и ще си изцапа ръцете.Едже вкара интриги ,че Толга и Харун не се разбирали и тя щяла да бъде между чука и накожалнята и трябва да се пази.  Все едно знае какво става меьду тях .Много гадно го подметна.Ашел каза ,че е направила аборт  на Ниса. Ниса я попита защо не казала на Бурак преди да вземе това решение.Клиентът обвини ,че Керем е откраднал колата  и че преди го е правил .Джамил го защити. Ниса е сърдита нещо на Еда. Саадет мисли Еда за Месоде.Еда обяснява на харун как е дошла тук ,като жена на Брат му. А той и каза ,че е жена само на хартия. Тя каза ,че той трябва да се ожени за сестра й и всичко да приключи. Бату се радва,че е открил капитана.Ниса каза ,че Харун е излезнал с Едже,когато вечеряха.Едже разпитваше за жената която щял да се жени дали я обича и за нея ли ще се жени.Саадет пита Мелда дали е била на лекар за бебето,защото бебето на Еда ималопроблем. Мелда излъга ,че всичко е наред. Мелда е нахална ,разпитва харун кога ще се прибере и яе майка му го разпитвала за жсичко ,а той каза да се опражят те. Тя му каза ,че явно него тожа не го интересува и каза ,че няма да помръдне оттам докато не се прибере. Каза му ,че не искал да говори с нея,защото бил с Едже. И каза, че ще го чака.
Егати нахалницата , няма такава,като неяяяяяяяяяяя. Харун ги представи една на друга Едже и Мелда. Тя направи сцена и взе да му прави фасони. Пита го какво прави с друга жена,вместо за сватбата да говорят

# 82
  • И тук,и там
АЗ мисля, че НИСА ги видя ,въпреки че не дадоха нищо конкретно
С Еда много се споглеждаха. Grinning

# 83
Моля , не ми благодарете . Не изписвайте страниците за благодарности. Искам да сте добре осведомени...Отдавна знам ,че се радвате да сте в час със ставащото. bowuu bowuu bowuu

# 84
ахахаха Мелдавището отишла да види любимия, а той разпуска с друга Simple Smile хихихих
ся ще се засечат двете в къщата
тя Мелда затва гледа така подплашено
 ХА ХА ХА и с    Еда и без Еда Харун неиска Мелда!!!!!!!!!!!!!!!  Joy Joy Joy

# 85
благодаря за превода страхотни сте  newsm03

# 86
Моля , не ми благодарете . Не изписвайте страниците за благодарности. Искам да сте добре осведомени...Отдавна знам ,че се радвате да сте в час със ставащото. bowuu bowuu bowuu

тогава едно ГОЛЯМОООООООО ЦУНККККК ОТ ВСИЧКИ!!!!

# 87
а може ли някой с две думи само да ми каже защо Харун е започнал да се държи така грубо с Мелда ??? (не, че това ме възмущава  Peace)

# 88
  • И тук,и там
Тази Мелда е ужасна.Не мога да я гледам тази мечка!

# 89
MURMUR, Еда пак не е казала на Харун, че не е женена за Толга ... изнервям се вече

Общи условия

Активация на акаунт