Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 793
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
аз нещо се обърках той вече знае че нямам бебе нали?

# 91
Мелда прекали, скоро май съвсем ще си изпусне нервите и тогава а дано се разкрие подлата и лъжа smile3508

# 92
много ме кефи как се държи Харун с Мелда, направо я реже от всякъде , а по тъпа кифла от нея не съм виждала, много е нахална, или е много тъпа или се прави на такава

# 93
MURMUR, Еда пак не е казала на Харун, че не е женена за Толга ... изнервям се вече
ако искаш да му  пиша на стената във ФБ време е вече да го осведомим какво става hahaha hahaha

# 94
Мелда колко може да се унижи и в името на какво го прави????
От ;факса; на Саадет не се ли замисли за бъдещето си - това ли иска?
Не ми лрилича на любов това нейното, на мазохизам;липса на елементарно достойнство - вместо да ги шамари Тюркен да им беше внушила самочувствие, а не желание да те унижават

# 95
а може ли някой с две думи само да ми каже защо Харун е започнал да се държи така грубо с Мелда ??? (не, че това ме възмущава  Peace)

щото му писна на ...шапката от всичките й номера (а той знае само малка част от всичките й гадости). Достатъчно е, че тя го притиска за нещо, а кой мъж обича тва? Освен това е влюбен в друга

# 96
Цитат
оф чакаме още момента когато се разбере че няма бебе, просто Мелда е отвратииелна притиска го постоянно и държанието му към нея е напълно оправдано

# 97
  • Sofia, Bulgaria
Ама на тоя Харун ми идва да му откъсна......Една го чака в къщата надула корема,друга сватба стяга ,а той се разпива с трета -е това ако е морално здраве му кажи.Започва да ми прилича на Ботевото стихотворение"Хаджи Димитър"

# 98
Мелда колко може да се унижи и в името на какво го прави????
От ;факса; на Саадет не се ли замисли за бъдещето си - това ли иска?
Не ми лрилича на любов това нейното, на мазохизам;липса на елементарно достойнство - вместо да ги шамари Тюркен да им беше внушила самочувствие, а не желание да те унижават
никва любов не е тва
Мелда е неспособна да обича
всичко е амбиция и мнооооого комплекси

# 99
мила мислиш ли , че ако знаеше щеше да се държи толкова добре и да я търпи да му държи сметка. Тя коварна лъжкиня, ама дано скоро да разберат всички лъжата и , че само се главозамайва така, щяла да поготвя сватба .........хахаха

# 100
MURMUR, Еда пак не е казала на Харун, че не е женена за Толга ... изнервям се вече
ако искаш да му  пиша на стената във ФБ време е вече да го осведомим какво става hahaha hahaha

направо му изпрати нашия палатков сценарий Simple Smile))))))))))

# 101
Мерси, Harda!

# 102
Сус, ма Мелда!!!!!!! амааааааааахаааааа

# 103
е, за кво
освен това Харун е и изнервен - Еда хем е там, хем е далече. Оня Толгарийй и той го нерви

# 104
  • София

направо му изпрати нашия палатков сценарий Simple Smile))))))))))
rotfImbo smile3532 smile3532 hahaha hahaha hahahaдобре казано миличка

Общи условия

Активация на акаунт