Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 953
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Сега и аз да кажа нещо , че ме разчуствахте :

Аз също си бях измислила сценарии , който много прилича на сценария на  aterg2 .
Само , че според мен колкото и да не ми се иска да го кажа филмът няма да има щастлив финал. Еда ще стане една преуспяла дизайнерка - ще се издигне, ще започне да печели,  ще се прочуе, но ще остане сама . Мисля , че Харун ще разбере за мнимата бременност на Мелда , чак след като се оженят, също и за интригите, но вече ще е късно - татко Феяз няма да даде да се разведат , защото какво ще кажат хората ? те от семейство Арсланлъ не правят такива работи.
Мисля си за Бату и Бурак - те може би ще отидат в затвора , а Ниса ще е с новият(забравих му името). И във връзка с новият актьор - и вчера ви писах , но никой не обърна внимание - от материала, който Бинзи е превела , той ще играе само 7 епизода - дали това ще е финалът??????
Участвал е в друг сериал само 7 епизода а не в Незабравима.

# 271
И аз тук.

# 272
  • София
От коментарите,които правите на моя пост,виждам,че почти всички застават зад голямата любов. Това е много красиво,но мисля, че успоредно с това трябва да си даваме отговори на това, защо се случват тези неща. Няма действие без причина. Причините са важни, а не следствията. Ние май повече дискутираме следствията и мисля,че така в реална ситуация и ние можем да изпаднем в подобна ситуация на някой от героите.

Права си, че на всеки може да бъде отредена някоя от ролите в реалния живот. Но, именно поради това поне аз съм се опитвала да разбера или да се поставя на нечие място. И съм уверена, че никога не бих се държала като Мелда или Тюркян. И затова съм им ядосана толкова. Е, за мъжките роли само се опитвам да разбера. тук имаме експерт за техните позиции.

Първо да ти благодаря за комлимента. Радвам се, че ти е харесало да прочетеш стихчетата. Това ми доставя най-голямо удоволствие - да успея да разсмея някого. За съжаление не знам дали и колко време ми остава да развия таланта си, ако наистина имам такъв, както ми препоръчваш. Но всичко е божа работа. А засега имам време и възможност да се забавлявам по този начин и за мен това е важното.

А по въпроса за мъжките роли винаги се опитвам да се изказвам като експерт, тоест като мъж и човек, вече преживял подобни ситуации, а някои от тях и повече от един път. И вече бях написал някъде из предишните страници, че съм изпадал в ситуацията на Толга и ми е ясно какво му е и какво става в душата му (без да звучи самохвално).  И съответно вече предложих адекватно лечение за неговия случай - накратко кофа студена вода...Тя ще го охлади и отрезви. За съжаление не виждам Еда да е стигнала до същия извод. А пък и той още не й е признал за любовта си (аз такъв случай не съм имал и сигурно е по-различно).

# 273
  • София

Аз също си бях измислила сценарии , който много прилича на сценария на  aterg2 .
Само , че според мен колкото и да не ми се иска да го кажа филмът няма да има щастлив финал. Еда ще стане една преуспяла дизайнерка - ще се издигне, ще започне да печели,  ще се прочуе, но ще остане сама . Мисля , че Харун ще разбере за мнимата бременност на Мелда , чак след като се оженят, също и за интригите, но вече ще е късно - татко Феяз няма да даде да се разведат , защото какво ще кажат хората ? те от семейство Арсланлъ не правят такива работи.
Мисля си за Бату и Бурак - те може би ще отидат в затвора , а Ниса ще е с новият(забравих му името). И във връзка с новият актьор - и вчера ви писах , но никой не обърна внимание - от материала, който Бинзи е превела , той ще играе само 7 епизода - дали това ще е финалът??????

Ти направо ми разби сърцето! Колкото и да е логична дори такава "черна" прогноза, искрено се надявам да не ни го причинят! Та нали са за това филмите - поне човек може да помечтае!!!!!!!!!!!!!

# 274
  • И тук,и там
Аз до последно ще си остана оптимистка за финала. Hug HugВярвам,че любовта ще победи! Grinning

# 275
  • Sofia, Bulgaria
От коментарите,които правите на моя пост,виждам,че почти всички застават зад голямата любов. Това е много красиво,но мисля, че успоредно с това трябва да си даваме отговори на това, защо се случват тези неща. Няма действие без причина. Причините са важни, а не следствията. Ние май повече дискутираме следствията и мисля,че така в реална ситуация и ние можем да изпаднем в подобна ситуация на някой от героите.

Права си, че на всеки може да бъде отредена някоя от ролите в реалния живот. Но, именно поради това поне аз съм се опитвала да разбера или да се поставя на нечие място. И съм уверена, че никога не бих се държала като Мелда или Тюркян. И затова съм им ядосана толкова. Е, за мъжките роли само се опитвам да разбера. тук имаме експерт за техните позиции.
Това е и посланието на филма.Чрез коварство,лъжа, измама и жажда за мъст само се нараняват хората ,нищо друго не постигат.Каквото ти е писано то ще се случи и ако днес си измамника,лъжеца, отмъстителя ,утре ще си в обратната ситуация.Така ,че всеки е отговорен за постъпките си!

# 276
  • София

Първо да ти благодаря за комлимента. Радвам се, че ти е харесало да прочетеш стихчетата. Това ми доставя най-голямо удоволствие - да успея да разсмея някого. За съжаление не знам дали и колко време ми остава да развия таланта си, ако наистина имам такъв, както ми препоръчваш. Но всичко е божа работа. А засега имам време и възможност да се забавлявам по този начин и за мен това е важното.

А по въпроса за мъжките роли винаги се опитвам да се изказвам като експерт, тоест като мъж и човек, вече преживял подобни ситуации, а някои от тях и повече от един път. И вече бях написал някъде из предишните страници, че съм изпадал в ситуацията на Толга и ми е ясно какво му е и какво става в душата му (без да звучи самохвално).  И съответно вече предложих адекватно лечение за неговия случай - накратко кофа студена вода...Тя ще го охлади и отрезви. За съжаление не виждам Еда да е стигнала до същия извод. А пък и той още не й е признал за любовта си (аз такъв случай не съм имал и сигурно е по-различно).

Мда... той /Толга, де/ видимо се придържа към принципа " По-добре да страдаш от нечие присъствие, отколкото от нечие отсъствие". Но, за да бъда и аз откровенна и на мен са ми се случвали разни неща и съм съгласна с теб, че в края на краища е добре да се придържаш към максимата "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край"

# 277
  • София

Това е и посланието на филма.Чрез коварство,лъжа, измама и жажда за мъст само се нараняват хората ,нищо друго не постигат.Каквото ти е писано то ще се случи и ако днес си измамника,лъжеца, отмъстителя ,утре ще си в обратната ситуация.Така ,че всеки е отговорен за постъпките си!

newsm10 newsm10 newsm10

# 278
А относно разсъжденията за вината - моето мнение е, че Еда е подложена на най-голям натиск още от самото начало. не съм съгласна, че тя не обича семейството си и сестра си. Напротив - самият факт, че беше готова да жертва себе си и детето си е много показателен.

Неправилно написах вина, точната дума е причина. Някъде по темите бях писала, че виновни няма, Еда, Харун, Мелда и Толга са жертви на съдбата и любовта. Но не съм съгласна,че Еда е готова да пожертва детето си и нея, заради сестра си и семейството.

Ако беше така,тя щеше да махне детето. Дълбоко в душата си тя от началото се надява,че ще спечели Харун. В началото като видя разкаянието на Харун но не любов, тя реши да се самоубие. Но след като Харун започна да се влюбва в нея, тя за момент не се отказва от желанието да бъдат заедно. Провокираше Харун. че ще се жени за Толга. имитира брак, сега отиде в къщата. Следва твърдо целта си, но докато не преодолее страха си ще са нещастни и тримата. Всичко е в нейни ръце.

Приемам логиката на това, което казваш. Но, не пренасяш ли целия товар от отговорност на крехките плещи на едно все пак 19 годишно момиче? Тя понесе достатъчно от решението да не махне бебето, а и такава ли е цената на привързаността към семейството?  Виновна ли е, че е влюбена и си търси щастието под слънцето? Не искаш ли много от нея?

Не. Ни най малко. Всичко човек може да контролира, но не и сърцето си. Не виня Еда,че е влюбена, напротив радвам й се,че е имала късмет да срещне тази любов (не всеки има късмета на Еда да обича и да бъде обичана истински). Ядосвам й се,че не отстоява любовта си, като по този начин не вреди само на себе си и детето си, а и на всички около нея. Стои далече от Харун, уж да не нарани околните, а в действителност ежедневно ги наранява. Действия без полза са ненужни никому.

# 279
Цитат
  Аз до последно ще си остана оптимистка за финала.  Вярвам,че любовта ще победи!

newsm10 newsm10 newsm10

# 280
  • Sofia, Bulgaria
Отговарям на поста на bqhelp без цитат ,за да не заема много място,но си задавам въпроса колко пъти човек в своя живот с действията или бездействията си наранява някого?Мисля си ,че прекалено много пъти!

# 281
здравейте и от мен!казвам се Десиследя форума непрекъснато и вече реших и аз да се включа!аскам само да попитам каква е тази Инджи,защото не мога да разбера!Благодаря

# 282
  • София

А, не - ако така ще става, аз веднага си подавам молба за напускане на форума с едномесечно предизвестие. Мен каквво ме грее, че Бату и Бурак са на топло, ако трябва да сънувам батални сцени от спалнята на Харун и Мелда, ако въобще спят заедно. Нищо по-малко от Мелда в лудницата или директор на клона на фирмата в Полинезия (да си взима и Гюляй там като сътрудник), а Еда и Харун заедно, не приемам. Но няма да възразя, ако се окаже, че по някое време човекоядци са изяли целия персонал на клона в Полинезия.

Както се казва, иначе защо ручахме жабетата...

# 283
Цитат
  Аз до последно ще си остана оптимистка за финала.  Вярвам,че любовта ще победи!

newsm10 newsm10 newsm10
И аз твърдо вярвам в щастливия финал.  txtloves  married

# 284
  • Sofia, Bulgaria
здравейте и от мен!казвам се Десиследя форума непрекъснато и вече реших и аз да се включа!аскам само да попитам каква е тази Инджи,защото не мога да разбера!Благодаря
Инджи или Едже ,не съм много сигурна в правилността на името е приятелка на Ниса от Лондон,дошла да и помага или да и е съдружник в ресторанта

Общи условия

Активация на акаунт