Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 907
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Е тя да не е сложила динамит, че да бърза?!  JoyПък и сигурно това и е първия пожар и не е задобряла много!

# 361
Цитат
На фона на онова,което Харун направи за нейното най-вече физическо оцеляване,това на Толга е просто добра случайнос,той беше и по-близо до подиума , и освен това сценаристите са казали на Харун,сакън този път стой на място!

това исках да кажа, по някаква случайност и този път според мен Толга ще отиде пръв

# 362
  • Sofia, Bulgaria
снощи тоя пожар беше малко съмнителен - първо май се подпали верандата, а не къщата върте, ако съм видяла добре. После лудото мамче си седеше там и се кискаше, а не избяга. И последно май тя заключи само Еда, а не и Толга в банята. та, тоя "Мъжкар" може и да свърши нещо смислено най-накрая и пръв да направи нещо. Освен това имат охрана там, ако не - ех, го къде е басейнчето - с кофи ще го загасят! само нешото момиче как ще го извадят?
Заключи и Толга,със сигурност.Тури и двата ключа в джобчето на пеньоара си

# 363
  • София
Е тя да не е сложила динамит, че да бърза?!  JoyПък и сигурно това и е първия пожар и не е задобряла много!

newsm62 newsm62 newsm62

# 364
  • Sofia, Bulgaria
Цитат
На фона на онова,което Харун направи за нейното най-вече физическо оцеляване,това на Толга е просто добра случайнос,той беше и по-близо до подиума , и освен това сценаристите са казали на Харун,сакън този път стой на място!

това исках да кажа, по някаква случайност и този път според мен Толга ще отиде пръв

Освен ако не скочи през прозореца на банята,ако има такъв на втория етаж,но рискува да си счупи някой крак и да не успее да стигне на време

# 365
снощи тоя пожар беше малко съмнителен - първо май се подпали верандата, а не къщата върте, ако съм видяла добре. После лудото мамче си седеше там и се кискаше, а не избяга. И последно май тя заключи само Еда, а не и Толга в банята. та, тоя "Мъжкар" може и да свърши нещо смислено най-накрая и пръв да направи нещо. Освен това имат охрана там, ако не - ех, го къде е басейнчето - с кофи ще го загасят! само нешото момиче как ще го извадят?
Е те с Харун нали са "свързани" -  той ще дойде първи! Laughing Laughing Laughing

# 366
  • София

Е, тогава и на него някой ще ме спасява.....з... тоест достойнството!

# 367
  • София
Абе общо взето модистите в тоя сериал имат много изкривена представа за добре изглеждаща жена! Ниса последната серия имаше много сплескана прическа!  Crazy
А тая новата има отвратителна походка, мноо далече от женствена. Да не говорим за това, колко голяма и изглежда главата на фона на тялото! Ужаст направо! Как мисли да свали с това Харун чак незнам!  Laughing Laughing Laughing

С това и с помощта на онези чаши на бара. Нали последно алкохол бяха,
че естествено нищо не разбрах?

# 368
Цитат

Освен ако не скочи през прозореца на банята,ако има такъв на втория етаж,но рискува да си счупи някой крак и да не успее да стигне на време
аз предлагам вместо крак  - Глава и да свършваме поне с единия loser!  Whistling Whistling Whistling

# 369
Честно казано, Харун много живна снощи с Едже.
И очите му се въртяха и една крива усмивчица, изобщо имаше хъс някакъв...
А колко чаши обърна и после подкара колата, мислих си, че ще катастрофира някъде и пак ще го гледаме в болница.
Но замръзна усмивката му, когато едже го попита дали се жени за жената, която обича.
Много ми се иска Едже да се окаже готин човек и да им помогне на Еда и Харун, но определено харесва Харун и не знам дали няма просто да играе играта за себе си...

# 370
  • Sofia, Bulgaria
Пак ме развеселихте

# 371
  • София
Абе общо взето модистите в тоя сериал имат много изкривена представа за добре изглеждаща жена! Ниса последната серия имаше много сплескана прическа!  Crazy
А тая новата има отвратителна походка, мноо далече от женствена. Да не говорим за това, колко голяма и изглежда главата на фона на тялото! Ужаст направо! Как мисли да свали с това Харун чак незнам!  Laughing Laughing Laughing

С това и с помощта на онези чаши на бара. Нали последно алкохол бяха,
че естествено нищо не разбрах?

шотове си бяха - и после ги разкарва с колата тия свраки из целия град. Тия КАТ немат ли? Какъв пример дават само с тоя филм! Ужас! Joy

# 372
  • София
А колко чаши обърна и после подкара колата, мислих си, че ще катастрофира някъде и пак ще го гледаме в болница.
Но замръзна усмивката му, когато едже го попита дали се жени за жената, която обича.
Много ми се иска Едже да се окаже готин човек и да им помогне на Еда и Харун, но определено харесва Харун и не знам дали няма просто да играе играта за себе си...

Да, бе! разчитай ти на нея! И тя е една Добринка Златкова, ама хайде!

# 373
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Толга е заключен сигурно даже и няма да разбере,че има пожар. Той е много съсредоточен в това да се къпеееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Що да не би да се надява Еда да му пусне?!  Joy Joy Joy Joy Joy
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 374
Сега гледах отново въпросната "живнала"сцена в бара - имах чувството, че гледах Джоуи от Приятели, ама по-слаб, само дето не я попита "Кааак си?" Laughing Laughing Laughing с този поглед!

Общи условия

Активация на акаунт