Благодаря ви за отзивите за Нурофена и Панадола

Пенелопи, как е Гого днес? Има ли доктор, при когото да го заведеш или всичките стачкуват? Много бих се ядосала на телефонна диагноза и на изписване на лекартво от разстояние, особено щом става дума за малко детенце!
Нени, а Кали как е? Какво каза педи? Елинка за жалост беше само с висока темп. преди да влезем в болницата (и диария, де). Нищо друго - нито сополки, нито кашлица
Но нали вирусната плевмония не се чува на слушалки, трябва рентгенова снимка
Не пиша това, за да те стряскам, но ако детенце още е с висока темп. можеш евентуално да помолиш докторката за снимка.При нас нищо ново - малката е киселяк от класа. Пъха си ръцете в устата и явно пак я тормозят зъбки. Майка я гледа, за да мога аз да дойда на работа, че не смея да я пускам на градинка толкова скоро след боледуването.
И ние бяхме стигнали до едно ниво,но за лош късмет Гого се разболя и всичко се върна в изходна позиция
Сега виси на цицата по няколко пъти на нощ,а вчера и няколко пъти през деня.Не му отказах,защото се появи и лека диария,а и той нищо не яде....Та му дадох поне да суче
Но той вече е по-добре,няма Т от вчера-днес е весел и си играе,само кашлицата остана,но мисля,че е нормално да я има,докато се изчисти...
То и Яна не е на 100 %здрава все още,но за едни сополи и кашляне от време на време няма да се кахъря
Гледам 3-тия кучешки зъб си е проправил път ,а се чудя що е толкова "хапещо" у дома 
Но нашата е ясна, суче нонстоп на кацане и излитане, когато трябва да е закопчана в родител, че иначе не се трае. Това според мен са най-трудните моменти. Аз не помня вие кърмехте ли се още, но ако не, непременно й вземи на Яна за кацане и излитане някакви биберони и води, защото от разликите в налягането ги болят ушите и много се оплакват. Самата аз задължително смуча някакви бонбони тогава, защото и мен ме тормозят, а хем съм голяма и не без опит в летенето.
Много ми се иска,но предвид улиците около нас си мисля дали е удачно