И аz съм между тях. Първо беше Крис, после малката, после аz. Обаче те се пооправиха, а мойто се zадълбочи, отпаднах и сега пия антибиотик.. От не помня кога не е било такова нещо. Ама няма начин. Обаче Крис сутринта каzа, че ужасно много го боли гърло, та май си го въртим едно у нас и отърване няма
Мале, Бае, вие наистина доста сте попътували и много длъг тоzи вашия път бе.. Приятно иzкарване.
Данип, ние с малката сме летели само 2 пъти до сега и то тя още не ходеше, което си е много раzлично от сега. Така че не мога да ти помогна повече, другите са иzчерпали всичко.
Аz още не zнам кога (и дали иzобщо
) ще си ходим това лято, и билети нямаме още, щото мжът ми нали е на нова работа и още не е питал zа отпуски, та... малко е каша. Ама каквото стане - това.Иначе аz много искам някакво воzило zа пролетта/лятото. Ние zа сега не сме купували никакви. Обаче не съм сигурна какво да е още. От теzи, дето майката го бута с дръжката?? Зная, че някои ги имахте.. Или вече са големи zа тях? Или нещо, с което сама да се бута с крака, камионче някакво, количка..? Дайте мнения, моля

А тя я свързвала с лягането, пък не й се спяло
Отскубна се от мен и избяга в хола да си играе. Към полунощ вече едва гледаше и си легна. Естествено, заспа бързо и без да суче, че и не се събуди въобще до 8ч. Може би още 2-3 дни ще е критичния период и ще свикне да не си го търси.

А на пързалки се катери от миналото лято, обаче не мога да я науча да сяда. Тя стигне ли пързалката и полита (опитва се да тича по нея) и пулса ми е 30 в минута, понеже другите 30 удъра ги пропуска покрай всички лудории, които Дребната мисли. Сега спи, сигурно пак 20 минути, а аз ви оставям. Отивам да пушаааа.
И всичко да е наред.

Проблема е,че се върна сукането през ноща и тази нощ 3 пъти ме търси
Без усложнениая и проблеми.Обаче какъв страх брах за Гого няма да ви казвам....защото педи ми каза:"Нищо не гарантирам-ваксиниран е със същата ваксина като кака му,как да ти гарантирам,че при него ще е ефективна!"Докато мине инкубационния париод бях страшно притеснена!
Както казва кръщелницата ми-"Аман от тия сополи"