Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 689
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Днес гледах тази количка:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/10918

Много лека,с цяла дръжка,с колям кош за багаж,става за новородено,цена-супер.ОК е за лятно бебе.
Няма да се налага после да се купува друга лятна количка.

Но се чудя още.Някой може ли да даде мнение за нея.

Тази количка я обсъждахме преди време, по назад в темата, поразрови се. В общи линии, на мен не ми хареса като я гледах на живо, тясна ми се вижда. Но пък днес доста хора видях да я будат поне четири пет, така че въпрос на избор.

# 61
Понеже няколко пъти ме питаха на лични за nuna buggy, по повод снимките, които бях пуснала - ето я вече и онлайн в БГ  Grinning

# 62
  • До хладилника, който обичам
Ето я и тук: http://www.mamasandpapas.com/product-nuna-buggy-yellow/102901701/type-i/

# 63
Mamas&Papas имат намаление на количките 10% до утре. Иначе цената й е £200  Simple Smile

# 64
  • Stavanger, Norway
Здравейте, може би темата вече е обсъждана, но тъй като имам оферта за окомплектована количка Bebe Confort Lola (втора ръка за 700лв), а днес видях, че в Рошко има серия Lola limited edition за малко повече пари искам да питам каква е разликата ако си я окомплектоваш поотделно и ако си купиш количката с модулите? Имам предвид в качествено отношение различни ли са показателите? newsm78

# 65
cvetulka не, модулите са еднакви. При Limited, Kenzo, Art Edition разликата е в цветовете и дизайна
От mamas&papas маи не може да се пазарува директно ? т.е. трябва английска карта и посредник, ако някои знае да сподели
какво е пак това
Order now for November delivery
т.е. като си поръчаш лятна количкиа март месец ще ти я доставят ноември ???
 Joy

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 05:38 от Durango

# 66
  • Stavanger, Norway
Durango Благодаря ти за бързия отговор!
И само да уточня (ако някой може да ми отговори) нали това е цената за всички модули? http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27 
Защото се опитват да ме убеждават, че това е цената за лятната количка, а останалите си ги купуваш по отделно? Аз от така описаната информация оставам с впечатлението, че това е цената на пълния комплект  newsm78
В случай, че това е цената за комплекта от всички модули в какви цветове се предлагат?

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 06:41 от cvetulka

# 67
  • Варна
И само да уточня (ако някой може да ми отговори) нали това е цената за всички модули? http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27 
Защото се опитват да ме убеждават, че това е цената за лятната количка, а останалите си ги купуваш по отделно? Аз от така описаната информация оставам с впечатлението, че това е цената на пълния комплект  newsm78
В случай, че това е цената за комплекта от всички модули в какви цветове се предлагат?

Според мен е само летния вариант, отделно си купуваш кош за новородено и кошза кола.

# 68
780.00 лв.  - това е модел с двулицева тапицерия, само количката с летния кош
Столчето за кола се казва Creatis и е с цена 358 лв, коша за новородено e 578 lv., т.е 3 в 1 ще струва 1696 лв.
Чантата е 130 лв допълнително, чувалчето мисля беше 120 лв.
Миналогодичните модели са с 50-60 лв. надолу
В момента има от 2009 и 2010 цветове. Това което показваш е 2010 Vegetal Blue цвят

# 69
  • Варна
И само да уточня (ако някой може да ми отговори) нали това е цената за всички модули?

Това е цената на лятната количка.
Интересно ми е обаче, как стигнахте до извода, че е цялата система (за да отстраним заблуждаващата информация) ?
Според мен ясно е написано "количка Loola Full", не пише "Модулна система Loola Full", а според Вас ???

# 70
  • Варна
Имам въпрос към Магазин Рошко, знаете ли докога ще са в промоция количките на Jane? Аз както се лутам все още м/у няколко модела, а и имам още време до разждането, ще изпусна и тази промоция.  ooooh!

# 71
  • Варна
Имам въпрос към Магазин Рошко, знаете ли докога ще са в промоция количките на Jane? Аз както се лутам все още м/у няколко модела, а и имам още време до разждането, ще изпусна и тази промоция.  ooooh!

Със сигурност, поне до края на месеца  (понеже вносителите казаха, че чакат стока) Laughing
Хубаво е ако сте си определила модел и цвят да не чакате много, за да не се окаже все пак, че няма модел или цвят.

# 72
то ще има внос, но не е ясно на какво
ако са 2010 моделите няма да е на промоция
по принцип Nomad + Capazo са почти изчерпани, Slalom се намира

# 73
  • Варна
Това ми е ясно, че новите модели ще дойдат на нова цена.  Simple Smile Ох, рано ми е още за количка, а пък цената си е доста привлекателна.

# 74
e сигурно е че няма да има повече Nurse (евтината марка на Jane) особенно на тези цени 650-760 3 в 1

Общи условия

Активация на акаунт