Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 702
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А за тази някой да има мнение ( за новородено )

http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27

# 76

Аз ползвам тази количка, от както се е родила дъщеря ми и така по-вече от две години.
Знам че ще получа нападки, че не става за новородено, но аз прецених че с пелена, мога да я ползвам. За мен беше важно кошницата за кола да се закрепя за количката, защото нямаме кола и за мен бешемногоудобно, при положение че ще се возим на кола, да возя бебето в кошницата и след слизанеотколата, вместо да я носа в ръка,а бебето в количката,ведната я слагам на количката. Кошницата е копие на Maxi Cosi.
Количката е лека, маневрена, удобна. Двете "маси", за майката и за детето са ми супер любими. Багажника е голям, товарила съм го с какво ли не.Дъждобрана е много хубав,покривалото за крака е дебело и си гоползвах и трите зими, в началото като се роди,миналата зима и сега.Харесва ми също и поставката за крака, според мен е много удобназа по-голямо дете.
Изключително лесно сесгъва с една ръка и стои права сгъната. Сгъва се на книга.
Дръжката е мека, което за мен беше много удобно. Не съм се спирала, две години всеки ден навъни и стотици километри.

За мен това е еднапрекрасна количка. Ще си я запазя и ако имамследващо дете бих си го бутала пак в нея. В идеалносъстояние е, пера и тапицерията в пералнята. Мисля че за цената си е страхотнаи дори е по-добра от доста по-скъпи. (Ако искаш мога да ти покажа реални снимки)

Дано съм ти била полезна.

Hug

# 77
  • Варна
Мерси много за отговора!

Аз защо си мислех,че има пълно легнало положение. newsm78
Ширината достатъчна ли е,да е удобно на детето?

Сега ако магазин Рошко каже,че я има налична , най-добре
ще е да отида да я видя.

# 78
  • Варна
Мерси много за отговора!

ще е да отида да я видя.

Положението на облегалката спрямо седалката е почти напълно легнало, по принцип смятам, че може да се ползва за новородено.
Проблема е, че подложката за крачета не се регулира и има вероятност новороденото да се свлича.
Широчината на седалката е стандартна мисля към 30 см.
Килограмите на количката са приблизително около 9.
Стола за кола е с черупка (пластмасовата част) като на Maxi Cosi.

За наличността на лични, че получих жълт картон  Laughing

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 13:29 от Магазин РОШКО

# 79
Мерси много за отговора!

ще е да отида да я видя.

Удобна е много. Дъщеря ми много си я обича.
Новородено не се свлича. закопчавах коланите на най-дългата степен и слагах една пелена отдолу. Слагах пелената върху коланите. Сега не съм в София, но след малко тръгвам натам, ако имаш интерес, довечера ще снимам.

Ширината ще ти я измеря точно също довечера. Дъщеря ми се вози и сега облечена с космонавт и дебели дрехи. Висока е 96 см и тежи 14 кг.

Hug

# 80
  • Пловдив
Има ли някъде из родината ни Britax Verve и на каква цена  Thinking

# 81
  • Stavanger, Norway
Това е цената на лятната количка.
Интересно ми е обаче, как стигнахте до извода, че е цялата система (за да отстраним заблуждаващата информация) ?
Според мен ясно е написано "количка Loola Full", не пише "Модулна система Loola Full", а според Вас ???

Ами четох го няколко пъти. Може би  за хора като мен (наречете ме глупава ако щете), но е добре да се напише някъде, че към лятната количка биха могли да се закупят допълнително другите модули. Защото така отваряш количка Лола и ти се обяснява как се сгъва, ала бала, какви модули има към нея и накрая цена. Никъде не пише, че са отделно. Ако не гледаш името в началото и не обръщаш специално внимание на имената на модулите оставаш с впечатление, че това е цена за цялата система. Поне при мен е така. Да не говорим, че се отваря при модулните системи.

# 82
  • Варна
Ами четох го няколко пъти. Може би  за хора като мен (наречете ме глупава ако щете), но е добре да се напише някъде, че към лятната количка биха могли да се закупят допълнително другите модули. Защото така отваряш количка Лола и ти се обяснява как се сгъва, ала бала, какви модули има към нея и накрая цена. Никъде не пише, че са отделно. Ако не гледаш името в началото и не обръщаш специално внимание на имената на модулите оставаш с впечатление, че това е цена за цялата система. Поне при мен е така. Да не говорим, че се отваря при модулните системи.

Нямам намерение да Ви наричам с каквито и да е било епитети напротив, благодаря Ви, че ми обърнахте внимание.
Поемам ангажимента да се промени съдържанието така, че да е по - ясно.
В момента описанието е копирано от сайта на BeBe Confort и е поставена в графата модулни системи, защото би могла да бъде комбинирана.

Както и да е, вземам си бележка.
Извинявам се за създаденото заблуждание.

п.п. Недоразумението е отстранено.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 20:15 от Магазин РОШКО

# 83
  • София
Има ли някъде из родината ни Britax Verve и на каква цена  Thinking
Има в 9+, но не помня цената. Всеки случай не беше ниска в сравнение с това, което платих като я купувах от един немски сайт. Съветвам те да се поогледаш в английския ибей Peace

# 84
Здравейте, аз съм пред трилема. Помагайте за избор. Става въпрос за беба на 9 1/2 месец

http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-cangaroo-products_id-17284.html

http://www.kasidabg.com/hauck-malibu-lime-orange-2010.html

http://www.kasidabg.com/condor-lolli-lime-hauck-2010.html

# 85
  • До хладилника, който обичам
За какво ти е комбинирана количка за дете почти на годинка? А и тежат доста - само втората е по-лека, 8,5 кг. Лятната количка според мен трябва да е не повече от 6,5-7,5 кг, детето само ще натежава занапред.
Чувалчетата от една възраст нататък също стават безполезни, те не седят мирно, да ги покрие човек. Едно одеало в багажника и като заспи - мяташ.
От тези трите - бих предпочела втората заради килограмите единствено, но иначе нито една.
BTW, който харесва Омния на Чиполино, е на промоция не само в Малчо, но и във фирмения им магазин в Пловдив - 70 лв. за модела с 4 колела. За тези пари е културна Simple Smile

# 86
Аз имам лятна Ариа на Перего, но искам нещо по стабилно.С нея като минавам по павета и неравности така тресе и тракат колелатааа, което много ме изнервя и реших да купя още една количка по стабилничка.

# 87
  • Germany
Аз имам лятна Ариа на Перего, но искам нещо по стабилно.С нея като минавам по павета и неравности така тресе и тракат колелатааа, което много ме изнервя и реших да купя още една количка по стабилничка.

Моля те, сподели още за Арията. Аз пък в момента избирам лятна количка за нашия бебок и търся нещо максимално леко и компактно /комбинираната ни е АБС дизайн и трудно се сгъва/. Арията е един от моделите, които съм харесала.

# 88

и трите, които си изброила няма да ти свършат по - добра работа от Aria - та! само им виж колелата, почти няма разлика в големината им! бутай си количката и не се вкарвай в излишни разходи!

# 89
Хора, помагайте. Търся си нещо като Chicco Trio Tour 4 - или по-точно, количка, която да отговаря на анонса му  "за активни родители със спортна натура, които не правят компромис с удобството и безопасността на детето си". Търси, рових, теми пусках - и все повече се обърквам. Количката, която ми трябва, преди всичко трябва да е здрава, проходима, с големи гуми, да има кош. Хубаво е и да бъде лека. Бях си харесала и Maxi Cosi Mura 4 ама много тежка, да му се не види. Макар че може би бих напарвила компромис с това, намира се и на поносими цени. Не бих отделила повече от 700 лева и това ми трета ревизия на горната граница, за това съм в такава лутаница.

Общи условия

Активация на акаунт