Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 594
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
А Спиди удобни ли са като зимни колички? И още гледам че сенника отгоре не е много голям за лятото достатъчен ли е?

# 556
Мерси Бу ще ида да попитам, наистина не ми се дават 60 лв за чадър на Пег Перего Simple Smile

# 557
А Спиди удобни ли са като зимни колички? И още гледам че сенника отгоре не е много голям за лятото достатъчен ли е?

Удобни са, особено с чувала към тях. На мен сенникът ми беше достатъчен, но винаги може да се добави един sunshield при нужда  Peace

# 558
  • Бургас
Здравейте,
Искам да попитам, Спидито има ли покривало за крачета, или само термочувалче? И откъде мога да намеря някое от двете за летният вариант на количката  newsm78 Навсякъде ми казват, че няма наличност  ooooh! Още ме е яд, че не взех чувалчето, когато купувахме количката  #Cussing out
Извинявам се предварително, ако е коментирано, прегледах темата, но не го открих   bouquet

Да си допълня въпросът  Embarassed А относно чадърчетата, е ли е възможно да закупя на друга марка и става ли с подходящ адаптор, че оригиналните са само в черно, или поне така ми казаха...

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 05:42 от sisi_f

# 559
  • До хладилника, който обичам
Дайте мнение за Graco Mirage, че ми махат, махат и ми викат "вземи ме", изкусително ми е Laughing Чета добри отзиви за тях, но все пак?

П.с. приемат се и други предложения за модели, подобни на Грако Мираж или Хаук Шопър/Спорт. Иска се:
- цяла дръжка
- достатъчно голяма седалка
- легнало положение или най-малко 160 градуса
- голям багажник
- достатъчно голям сенник
- не повече от 7,5 кг
- да не струва половин малко царство
- в идеалния случай да е модел, който ще го има и в Ибей  Laughing

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 09:03 от Бу

# 560
Здравейте,
Искам да попитам, Спидито има ли покривало за крачета, или само термочувалче?

Да си допълня въпросът  Embarassed А относно чадърчетата, е ли е възможно да закупя на друга марка и става ли с подходящ адаптор, че оригиналните са само в черно, или поне така ми казаха...

Имат термочувалче.
За чадърите - понеже и аз не исках черен, взех на Чиполино. Без проблем се закрепя на овалната рамка. Не са от най-здравите, слабо място им е пружината, където се сгъват, но за 1 лято ми свърши чудесна работа.

# 561
  • Бургас
Здравейте,
Искам да попитам, Спидито има ли покривало за крачета, или само термочувалче?

Имат термочувалче.
За чадърите - понеже и аз не исках черен, взех на Чиполино. Без проблем се закрепя на овалната рамка. Не са от най-здравите, слабо място им е пружината, където се сгъват, но за 1 лято ми свърши чудесна работа.

Много ти благодаря   bouquet

И д попитам още чувалчето на Бъза става ли и на Спидито? Че намерих в един английски сайт цвета,който ми трябва, но нямаше на Спиди  Thinking

# 562
Дайте мнение за Graco Mirage, че ми махат, махат и ми викат "вземи ме", изкусително ми е Laughing Чета добри отзиви за тях, но все пак?

П.с. приемат се и други предложения за модели, подобни на Грако Мираж или Хаук Шопър/Спорт. Иска се:
- цяла дръжка
- легнало положение или най-малко 160 градуса
- голям багажник
- не повече от 7,5 кг
- да не струва половин малко царство
- в идеалния случай да е модел, който ще го има и в Ибей  Laughing
Тъй като и аз имам същите изисквания към количката за новото бебче и с оглед на това, че при нужда ще се използва и от каката се спрях на точно това Грако, Чико Симплисити http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10918 и Зупъра, който показах по-горе.
Зупър-а е страхотен на живо, чудесна тапицерия, много широка и дълга седалка и е само 390лв с аксесоарите, мисля че това ще е Количката !  Grinning

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 09:47 от E.L.

# 563
И д попитам още чувалчето на Бъза става ли и на Спидито? Че намерих в един английски сайт цвета,който ми трябва, но нямаше на Спиди  Thinking

Като размери трябва да стане, но не знам дали отворите за коланите ще си паснат. Мисля, че чувалите на Кунии стават за всичките им колички, но мога да го твърдя със сигурност.
Защо не попиташ направо вносителите на Куини дали нямат чувалчета? Когато преди 3 г. си търсех чувал, в магазините нямаше, а при тях се оказа, че имат и си го купих направо от тях.

# 564
Благодаря и аз за мненията така избора ми се улесни вече Laughing

# 565
  • София
А знаете ли къде в Бг мога да видя наживо някоя от тези колички:

http://www.newbabyland.com/walk-time_trio-brevi-avenue_product-1-88-3778-l2.aspx

http://www.newbabyland.com/walk-time_trio-brevi-b-one_product-1-88-9774-l2.aspx

Много ме изкушава втората(най-вече заради цената) но не мога да ги намеря по нашите магазини. Може би просто не съм търсила достатъчно.
Иначе на мен засега са ми фаворити Inglesina Zippy и Reg Perego Pliko но не ми се дават толкова пари.

# 566
  • Бургас

Като размери трябва да стане, но не знам дали отворите за коланите ще си паснат. Мисля, че чувалите на Кунии стават за всичките им колички, но мога да го твърдя със сигурност.
Защо не попиташ направо вносителите на Куини дали нямат чувалчета? Когато преди 3 г. си търсех чувал, в магазините нямаше, а при тях се оказа, че имат и си го купих направо от тях.

Попитах ги Peace Нямали в наличност този този цвят, очакват стока след 3-4 седмици, но незнаят дали ще го има  newsm78. А питах и една позната, която има Бъз с чувалче Спиди  Wink

# 567
Здравейте
Ох голямо лутане за количка помогнете:
цяла дръжка
-да е 3 в 1
- голям багажник
- да е  лека
-да е маневрена(май предпочитам триколка)
-колелата да с лагери,а не с втулки и амортис1ори ако може
т.е аз съм се спряла на
Количка Bebe Confort High trek
Количка Chicco Trio S3 Black
Количка Loola limited edition KENZO - Bebe Confort
Количка Стоке

Моля за предимствета и недостатъците между тези колички и кой би бил най-добрия избор

Благодаря

# 568

Попитах ги Peace Нямали в наличност този този цвят, очакват стока след 3-4 седмици, но незнаят дали ще го има  newsm78. А питах и една позната, която има Бъз с чувалче Спиди  Wink

Каква е разликата между двете чувалчета?

# 569
Здравейте
Ох голямо лутане за количка помогнете:
цяла дръжка
-да е 3 в 1
- голям багажник
- да е  лека
-да е маневрена(май предпочитам триколка)
-колелата да с лагери,а не с втулки и амортис1ори ако може
т.е аз съм се спряла на
Количка Bebe Confort High trek
Количка Chicco Trio S3 Black
Количка Loola limited edition KENZO - Bebe Confort
Количка Стоке
Stokke -то не отговаря на нито един от критериите ти.

Общи условия

Активация на акаунт