Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 626
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Моля помагайте!!! Praynig
Имам Graco travel system  с кош за кола с Isofix - една наистина, голяма, лесно-сгъваема и безкрайно удобна количка, но за жалост вече 3-ти път се чупи предното колело. Първият път беше гаранционна и ни го смениха, втория ни отказах и приспособихме т.е. побългарихме някои неща. Закърпихме положението за още 3-4 месеца. И сега пак! Този път освен че се изтръгна отново цялото колело, се начупи и пластмасата му. Ако някой може да ми помогне откъде да си купя ново предно колело или откъде да си поръчам! Моля и собствениците на магазини ако може да помогнат! Цената няма значение, сега количката ми е просто един паметник Sad
Варна е един отвратителен град- дупки, коли по тротоарите, ями, ровове, начупени плочки...!!! Коя ли количка би издържала!!!
кое Graco е ?
не вярвам някои в БГ да има, но ще питам ..

# 691
Имам Graco travel system  с кош за кола с Isofix - една наистина, голяма, лесно-сгъваема и безкрайно удобна количка, но за жалост вече 3-ти път се чупи предното колело. Първият път беше гаранционна и ни го смениха, втория ни отказах и приспособихме т.е. побългарихме някои неща. Закърпихме положението за още 3-4 месеца. И сега пак! Този път освен че се изтръгна отново цялото колело, се начупи и пластмасата му. Ако някой може да ми помогне откъде да си купя ново предно колело или откъде да си поръчам! Моля и собствениците на магазини ако може да помогнат! Цената няма значение, сега количката ми е просто един паметник Sad
Варна е един отвратителен град- дупки, коли по тротоарите, ями, ровове, начупени плочки...!!! Коя ли количка би издържала!!!

Аз имах проблем с задните гуми на количката. Самите гуми се бяха извадили от колелата. Ходих в магазина, снимаха ги, пращаха снимки в завода производител - но нищо. Помоли в магазина от който си купила коликата или в магазин, който предлагат този модел да ти поръчат от завода производител. Иначе се сещам само за побългарени методи, но щом като е била в гаранция количката и са типоръчали ново колело, сега какъв е проблема да си платиш и пак да ти поръчат.

Успех!

Hug

# 692
  • Wolwedans

Аз имах проблем с задните гуми на количката. Самите гуми се бяха извадили от колелата. Ходих в магазина, снимаха ги, пращаха снимки в завода производител - но нищо. Помоли в магазина от който си купила коликата или в магазин, който предлагат този модел да ти поръчат от завода
производител. Иначе се сещам само за побългарени методи, но щом като е била в гаранция количката и са типоръчали ново колело, сега какъв е проблема
да си платиш и пак да ти поръчат.
Hug

Почти ме изритаха от магазина още втория път. Направиха се че уж направили запитване и нямало, въпреки че беше ясно че вече ще си плащам. Не искам отново да си троша нервите с тях. Няма да ми помогнат.

# 693
Имам Graco travel system  с кош за кола с Isofix - една наистина, голяма, лесно-сгъваема и безкрайно удобна количка, но за жалост вече 3-ти път се чупи предното колело. Първият път беше гаранционна и ни го смениха, втория ни отказах и приспособихме т.е. побългарихме някои неща. Закърпихме положението за още 3-4 месеца. И сега пак! Този път освен че се изтръгна отново цялото колело, се начупи и пластмасата му. Ако някой може да ми помогне откъде да си купя ново предно колело или откъде да си поръчам! Моля и собствениците на магазини ако може да помогнат! Цената няма значение, сега количката ми е просто един паметник Sad

Аз имах проблем с задните гуми на количката. Самите гуми се бяха извадили от колелата. Ходих в магазина, снимаха ги, пращаха снимки в завода производител - но нищо. Помоли в магазина от който си купила коликата или в магазин, който предлагат този модел да ти поръчат от завода
производител. Иначе се сещам само за побългарени методи, но щом като е била в гаранция количката и са типоръчали ново колело, сега какъв е проблема
да си платиш и пак да ти поръчат.
Hug

Почти ме изритаха от магазина още втория път. Направиха се че уж направили запитване и нямало, въпреки че беше ясно че вече ще си плащам. Не искам отново да си троша нервите с тях. Няма да ми помогнат.

Пробвай в друг магазин вносител. Кажи им че ще си платиш и че ти е жизнено важно....

Hug

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 08:41 от alina_si

# 694
подарявам количка x-lander по избор ако някои ми докара от вън количка x-lander, която да е на по-добра цена от тази на татко N1  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нагласи си много бройки  Laughing

# 695
  • Wolwedans
кое Graco е ?
не вярвам някои в БГ да има, но ще питам ..

Graco Quattro Tour Travel System

# 696
Mothercare имат модели на Грако, но с техен бранд. Ако питаш тях?  Thinking

# 697
  • София
Искам до споделя и моето мнение и опит с количките...Бебето ми е лятно и затова миналата година се спряхме на вариант комбинирана количка. Количката ни е Чиполино Лумина. Повечето майки отделят предимно внимание на легналия вариант, т. нар. зимен кош и съвсем не мислят за седналото положение. А седналия кош е не по млако важен повярвайте...мисълта ми е, че на въпросната количка седналия кош си обръща с лице към майката и с лице напред. И когато бебето е по-малко, примерно на 5-6 месеца е много по-добре да е с лице към майката, отколкото да го духа вятъра и целия прахоляк от улиците....естествено че като стане към годинка му е по-интересно да гледа напред... освен това крачетата на детето не висят надолу както някои седнали варианти, а са повдигнати....количката си има и недостатъци естествено...все пак китайска е, скърцат и колелата в началото докато се разработи.....това е мнението ми и реших да ви го споделя...

# 698
  • София
Имам въпрос към tatko N1 и Durango:
Как се сваля тапизерията на XS за пране?
В книжката не е описано, а количката, която взехме вчера е била изложена и искам да я изпера преди да метна бебето вътре.
Стигнах донякъде, но не мога да разбера как се изваждат страниците. Движат се по улея на дръжките, но как се вадят, не мога да открия  Embarassed

# 699
Според вас заслужава ли си да дадеш 700,00 лв за количка, нашата е като тази 518,00  -  http://www.mama-bebe.com/koli4ki.html   алуминиева доволна съм, не съм имала никави проблеми с нея. Когато търсех количка ми препоръчаха триколка, избирахме 20 дни, каква да е ... и ползваш я 1 - 2 години , важното е да е по - голям коша, за да е удобна за детето...

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 15:47 от Merilina

# 700
E, година-две малко време ли е?

# 701
Според вас заслужава ли си да дадеш 700,00 лв за количка, нашата е като тази 518,00  -  http://www.mama-bebe.com/koli4ki.html   алуминиева доволна съм, не съм имала никави проблеми с нея. Когато търсех количка ми препоръчаха триколка, избирахме 20 дни, каква да е ... и ползваш я 1 - 2 години , важното е да е по - голям коша, за да е удобна за детето...

Ами за мен си заслужава, дори и повече. Вашата и от 200лв да ми я дават, просто не ми харесва и това е. Свят широк, не може да правиш генерални заключения, изхождайки от себе си.

# 702
  • София
Според вас заслужава ли си да дадеш 700,00 лв за количка, нашата е като тази 518,00  -  http://www.mama-bebe.com/koli4ki.html   алуминиева доволна съм, не съм имала никави проблеми с нея. Когато търсех количка ми препоръчаха триколка, избирахме 20 дни, каква да е ... и ползваш я 1 - 2 години , важното е да е по - голям коша, за да е удобна за детето...

заслужава си и 2000 ако ги имаш и имаш желанието да ги дадеш Simple Smile))
Иначе и аз вашата никак не я харесвам Simple Smile))
Аз лично ползвах количка не година -две, а три и повече бих Simple Smile)) и има доста други важни неща за мен, освен единият му широк кош Simple Smile))

# 703
Angel_Dust , а ти коя ползва ?

# 704
  • София
Ааа..ми нищо особенно не съм ползвала - за начало ни подариха една, която издържах 1-2 месеца и оставих да в къщи да го приспивам в нея следобяда, после си взех чиполино лола(вече не я правят обаче май), която за мен е много успешна имитация на чико пик-ъп, която ползвах докато детето стана на 10 месеца, после взех лятна чиполино виола(преместихме се и трябваше да вдигам и нося два половин етажа и  просто лолата ми беше тежка и неудобна), която потроших за 1 година, накрая една лятна на АБЦ дизайн Simple Smile)) равносметката - 450 лв за вс...+ дъждобраните още 40....значи цялото приключение общо към 500 Simple Smile))

Ако имам второ имам желанието една количка за 500-600 лв, която да изкара от край до край...лекичка и компактна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт