Как да си върна щастието?

• 8 024
  • 119
  •   1
Отговори
# 60
mama_s4eti  , счетоводителка ли си ?
Питам защото те взимат прилични заплати , а ако си и кадърна може и някой друг лев да "пада " и  вкъщи .

# 61
Да Сигма, така е и добре печеля, но в момента личните проблеми пречат и на работата ми! Не може да мислиш за баланси и декларации като имаш болка в душата! Не съм спряла да работя, но става рутинно, просто заради опита ми се оправям някак си! На толкова хора съм помогнала само на себе си още немога, но ще се справя! За толкова години ни ревизии от НАП ни шефове са ме уплашили. Даже това ми пречи, живея в неголям град, хората ме познават и уважават и какво ... изведнъж напуснала мъжа си? Shocked  Ама не живея заради тях в крайна сметка, ще се взема в ръце, крайно време е!

# 62
Да де ,това имах предвид.Явно финансово не си толкова зависима от него .

# 63
Даже това ми пречи, живея в неголям град, хората ме познават и уважават и какво ... изведнъж напуснала мъжа си? Shocked 
Оо, за това пък изобщо не трябва да ти пука.  Naughty Моля те, всеки има право на щастие, не ги мисли хората, ами гледай ти да си добре  Peace

# 64
Ако за човек има значение мнението на околните - няма как да е добре и да се чувства добре, в подобна ситуация.
предразсъдъците трудно се премахват. Но не е невъзможно. Това е поредното нещо, което я спира авторката. И то станаха доста неща дето я спират.

# 65
Момичета благодаря  bouquet Трябва да си взема детето от детската градина, по късно пак ще пиша! Hug

# 66
  • София
"МОМИЧЕТА ИМАТЕ СИ ВЕЧЕ ЗАДНИК,НЕ ВИ ТРЯБВА ОЩЕ ЕДИН"...помисли хубаво над това![/b][/i]

Както казва една съфорумка: евала, машала, аферим, а от мен - яко!!!!

По темата - малкия град вече не е като едно време, хората не са с такива архаични разбирания, а и да са - майната им. Такива неща никога не трябва да те притесняват. Не четох всички мнения - знаят ли околните мъжът ти що за стока е?
Боже, какви сърца имат жени като тебе, просто недоумявам - как се обича такова влечуго, извинявай за израза.....Просто на твое място никога не бих го търпяла и четири минути, не 4 години....Сигурно ти е много трудно да го зарежеш, ама сега ти е по-трудно, да знаеш. Пожелавам ти самоуважение и сила да се справиш  bouquet

# 67
Ситуацията ти никък не е лека.  Отстрани е лесно да се дават съвети,но само ти си знаеш какво ти е.  Несъмнено ще ти е много трудно да продължиш живота си без него,но мобилизираш ли се,съм сигурна че и ти и децата ще сте по-спокойни,пълноценни и щастливи.Убедена съм в това предвид обстоятелствата.   Няма да ти казвам какви думи ми идват на устата по адрес на "твоя" мъж.  Ама е случил на жена,да го търпи толкова време.         Потърси подкрепа от близки и приятели на първо време,докато се организираш да си оправиш живота.   Незнам какво друго да ти кажа...кураж,можеш и без него.

# 68
Мисля си че ако имаш достатъчно мазохизъм и чакаш достатъчно време те рано или късно ще се разделят и тогава пак ще си номер 1, но до кога?
Може обаче един ден да ти каже да си събираш багажа, че другата ще се нанася. Затова вместо да се чудиш как да се "държиш по добре" вземи си опечи нещата да си финансово подготвена и да си с повече козове.
Да те съветвам да си търсиш любовник е смешно - възможно е въобще да не си такъв тип жена, но би било добре да се опиташ да имаш свой собствен живот с приятели, излизания, пътувания, спорт, мероприятия и т.н. Струва ми се, че не бива да се оставяш на течението само защото той си вее байрака.

# 69
Милица  Hug сигурно не мога да взема от болката ти, но те прегръщам силно, благодаря че помагаш на мен в труден за теб момент!  

# 70
Щастието ще си върнеш, когато се разделиш с човека,който ти е причинил толкова много нещастие, този отговор предполам вече го знаеш , а в твоя случай според мен е и единствен.Едва ли има човек , който да те посъветва друго.Всички знаем, че ще ти е трудно,но пътя към щастието понякога е трънлив.Не се спирай пред нищо,ти си силна жена след като си търпяла такова отношение и то с години.Компромисите вече си ги направила и няма какво да губиш.Обичай себе си и децата и се бори за вашето щастие!

# 71
  • по пътя на светлината
Чета и все ми иска да не е истина.
Кредитите ще изплащаш,за домашния уют ще се грижиш,децата ще си гледаш,а той хубостника условия ще ти поставя!
Ти с въпросната приятелка виждаш ли се ,говориш ли с нея,тя казва ли нещо по този въпрос,все пак е била твоя ,,близка,,?

# 72
  • Бургас
не съм чела цялата тема,само началото, но съм ужасена от ада, в който живееш...не знам защо го позволяваш и как издържаш...не мисля, че има смисъл, не мисля и че мъжът го заслужава. няма как да си върнеш семейното щастие след подобно нещо,то винаги ще стои между вас, дори и с въпросната жена да се разделят.а и ако не е тя, ще е някоя друга, бъди сигурна.по-добре си гледай дечицата и се опитай да започнеш наново, по-добре сама,отколкото с такъв мъж...а все някога ще срещнеш твоя човек, този,който наистина ще те обича. а относно прословутата фраза "търпя заради децата" -няма смисъл. рано или късно те всичко разбират и страдат още повече...вече ако си финансово зависима от мъжа си и няма как да се справяш с парите сама, въпорсът е доста по-сложен, но пак би могло да се търси решение...така или иначе аз не бих стояла с този мъж,но всеки преценя сам за себе си, животът си е твой, но гледай да не го пропиляваш с този човек... Peace

# 73
А за най-сигурно никога не запознавайте мъжете си с красиви  блондинки - ако имате такива приятелки - дръжте ги на страна от тях, още повече ако самата вие сте изнервена, позапуснала се домакиня  Laughing. Да не ми се сърди авторката, исках малко да разведриме тука, но все пак ми направи впечатление изказването й: " Кой ме би да ги запознавам" . Значи, ако той държи на теб, ако ще и с мен да го запознаеш  Wink пак няма да те зареже и да хукне по русата ми плитка. Не е идеята да криеш красивите си приятелки, те не биха били заплаха ако между вас нещата бяха истински и живи. Помисли над това. Ако не е тая красотка, ще е някоя друга- било е въпрос на време и на сгоден момент. Приятелката ти не е причината, а е само повода. Изобщо премисли дали тоя мъж наистина си заслужава  Hug

# 74
Виждам няколко варианта като тактика на действие.

- Развод и "на ти си куклите-дай си ми парцалките". Това винаги ще го успееш, в момента си изключително зависима за да си позволяваш да му тръшкаш врати.

- Предприемаш същата тактика като неговата, живееш си живота и си гледаш кефа.

Това значи да намериш на всяка цена време и начини. Значи да се заемеш сериозно с външността си- фигура, прическа, дрехи, сексапил. Да подсигуриш адекватна помощ в грижите за децата (баби, баткото) за моментите когато излизаш.Значи че близките ти и голямото дете трябва да разбират ситуацията и да са на твоя страна за това което правиш.
Полза - децата остават с баща си, ти не си на улицата и го използваш в своя изгода, не се чувстваш самотна, придобиваш самочувствие на харесвана жена, възможност да намериш друг човек който да те обикне и направи щастлива. Не на последно място и възможност самият ти съпруг да си отвори очите и покрай конкуренцията да те обикне с нова сила.

- Бориш се за чувствата на съпруга си.

Заслужава си само ако ти все още имаш към него. Ако предприемаш тази тактика, всякакво забелязване на любовници са забранени. Не допускай той да ти казва че ако му имаш доверие ще се отнася добре с теб. Това е отвратително и унизително. Има начини как да накараш който и да е да се влюби в теб. С малко улилия всичко е възможно.

Която и тактика да предприемеш, при всички и на всяка цена трябва да си поставиш една цел- да се измъкнеш на всяка цена от финансова зависимост. Не разбирам как може кредитите да са на твое име при условие че се прави негов дом. Sick

Общи условия

Активация на акаунт