Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 46 144
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • BG
чудя се какво стана с любовта на Неджля към Оуз, нещо много бързо се изпари май Thinking
Хлапачка,какво искаш newsm78 Много го обичаше той беше единствен в живота и и изведнъж-куршум да я няма,като видя трудности Whistling
[/quote
Което отново ме убеждава, че само Лейля го обича истински.

# 106
За внушението да обясня.
.Какво учехме  едно време в училище,какво пишеше в учебниците.Как непрекъснато ни обяснява колко са лоши турците.И когато преди 15 год отидох в Турция очаквах да видя какво ли не,а то се оказа че изобщо не е това,което очаквах.Много ми хареса.И много пъти си мисля,дали цялата история на България е вярна,.както и да е.това имах предвид.
..Не сте ли слушали как някой мъж като си тормози жената и не и дава да излиза му казват --оо да го и турчина.
Ама кат гледам сега по сериалите какво става,май  не е така..

Не намерих кой е писал това, но ме разби....Никога не си позволявам да съм груба, но това написаното просто ме принуждава. Първо написано неграмотно, второ пише пълни глупости и трето бива ли така да се излагаш....Извинявай с най-добри намерения съм, но това просто е малко в повече... Peace

И аз съм се "пенила" доста по тази тема.Как  едно посещение в Турция ,те накара да се съмняваш в 5 вековната ни история,в 500-те години робство!?Няма да пиша повече,щото и аз ще стана груба Rolling Eyes.

# 107
  • Пловдив
Неджля никога не е обичала Оуз, просто си внушаваше, че това е любов, а всъщност си беше състезание между нея и сестра и  - коя ще има по-хубави неща, коя ще има по-желания мъж... Вмомента те двете не са ми толкова интересни, колкото развоя на събитията в Адапазаръ - онова злобно същество Джавриела  #Cussing out #2gunfire Crazy(ББ:ех, довечера на косъм ще и се размине Mr. Green - Епизод 86 - очаквайте...) и малката пикла Дениз newsm78

# 108
чудя се какво стана с любовта на Неджля към Оуз, нещо много бързо се изпари май Thinking
Хлапачка,какво искаш newsm78 Много го обичаше той беше единствен в живота и и изведнъж-куршум да я няма,като видя трудности Whistling

Защо да е хлапачка? Ти как би постъпила ако трябва да търпиш в къщата си бившата любовница на човека който обичаш,от която той чака бебе?
Аз лично бих направила същото бих си заминала особенно при това положение с Джейда в къщата.Хайде детето е друго нещо щом обичаш мъжъ ще обичаш и детето ама да си вгорчавам живота с някаква неначесана жена нема нужда. Peace

# 109
Тя любовта,много лесно се бърка,когато си на 19-20.Да не кажа,че може да се бърка и по-късно и винаги...Смятам,че с тези си грешки,всички много израснаха.Но така се учи човек,грешейки,каквото и възпитание да има.

erika,аз мисля,че ако наистина обичаше Оуз,наистина трябваше да остане.Оуз обича Неджля,Джейда я приюти от човечност.Не бих могла да обичам мъж,който ще се откаже от детето си,дори майката да не означава нищо за него.Тя му беше само любовница,и то най-вече по нейно настояване.Но Неджля е много объркана,и в момента най-вече мисли за семейството си,за това,че ги загуби.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 11:58 от rozi-maxi

# 110
  • Пловдив
Цитат
ама да си вгорчавам живота с някаква неначесана жена нема нужда. Peace

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Joy

толкова точно си го казала!!!

# 111
Една седмица нямах нет,оставих ви на 12 стр. от 15 тема а сега 17та  Crazy

# 112
Тя любовта,много лесно се бърка,когато си на 19-20.Да не кажа,че може да се бърка и по-късно и винаги...Смятам,че с тези си грешки,всички много израснаха.Но така се учи човек,грешейки,каквото и възпитание да има.

erika,аз мисля,че ако наистина обичаше Оуз,наистина трябваше да остане.Оуз обича Неджля,Джейда я приюти от човечност.Не бих могла да обичам мъж,който ще се откаже от детето си,дори майката да не означава нищо за него.Тя му беше само любовница,и то най-вече по нейно настояване.Но Неджля е много объркана,и в момента най-вече мисли за семейството си,за това,че ги загуби.

Ама тя не го обича а си мислеше ,че го обича.Аз не бих останала и да го обичам незнам разни хора разни идеали.Изхождам от човек преживял нещо подобно и не съжелявам ,че си тръгнах.

# 113
o, любовница по Нейно настояване... hahaha
разсмяхте ме от сърце

# 114
# 115
o, любовница по Нейно настояване... hahaha
разсмяхте ме от сърце

Еми да,така си беше.Той искаше да престанат,а тя -не,къща наела,любовно гнезденце.Пък той си е мъж ,все пак,от секс бяга ли!?Но за него си беше само секс наистина,никога не е демонстрирал чувства към нея.Не че го защитавам,амаизлезе верен на Неджля,все пак,старае се,колкото е по силите му.В последните серии,нещо го съжалих даже Rolling Eyes.Смятам,че дълбоко в себе си,е добър човек,но се полакоми и той....и всичко се обърка.

# 116
  • BG
Защо да е хлапачка? Ти как би постъпила ако трябва да търпиш в къщата си бившата любовница на човека който обичаш,от която той чака бебе?
Аз лично бих направила същото бих си заминала особенно при това положение с Джейда в къщата.Хайде детето е друго нещо щом обичаш мъжъ ще обичаш и детето ама да си вгорчавам живота с някаква неначесана жена нема нужда. Peace
Пропуснала си началото на срещата, защото първо Неджля се опита да изгони Джейда, каза и "махай се веднага," и като видя, че няма да стане, чак тогава си тръгна.Оуз нямаше пари за да наеме къща на Джейда, а тя е бременна жена, която няма къде да отиде,освен това Оуз и обясни как стоят нещата, че няма пари в момента да и наеме нещо, и то по вина на баща и ,  мисля че Неджля можеше да изчака Оуз да намери решение на проблема, защото знаеше, че между тях стои само едно дете, а не някакви чувства.
Оуз постъпи много мъжки в случая като не заряза Джейда сама да се оправя, а Неджля реагира по детски и егоистично.

# 117
По отношение на Неджля и Оуз, поне за мен е сложно там.  #Crazy
Аз мисля, че е недопустимо да си живеем, аз мъжа ми и любовницата му, която чака дете от него, всички като едно голямо задружно семейство.  #2gunfire #Cussing out
Казвате, че той го бил направил от човечност. Ами да си измисли друг вариант за Джейда. А не да я развява пред очите на Неджля. Не стига, че тя разбра прекалено късно за връзката му с Джейда, ами сега той я натресе и в дома им. Ако беше само детенце е едно, ама да търпи и нея.  Sick
Казвате, че Неджля не го обичала, ами той колко я обича. Като се замисля какви пакости и причини. Вярно, че всеки сам носи отговорност за постъпките си, но той я подведе за доста неща и на нея в един момент просто и писна и си тръгна. Направи го веднъж и се върна, ама това с Джейда преля чашата и мисля, че сега решението й  е окончателно.
Ама не мога да съм така категорична, че Неджля не го обича. Избяга просто, за да спаси себе си.
Трябваше да избира между себе си и несигурното си бъдеще, и другия избор беше, да търпи унижението да живее под един покрив с любовницата на мъжа си. Тя избра първото и аз на нейно място бих постъпила по същия начин. Иначе по втория вариант като се замисля, ми тя как ще е спокойна като ги оставя двамата сами дали няма да подновят връзката си. Щеше да се побърка това момиче, ако беше останало. Добре, че си тръгна.  Peace

# 118
И аз не бих останала.  Naughty
Ей сега - той си довлякъл любовницата, аз ще седя да им гледам милата "семейна идилия" ли?
Пък и оная наглата - баща й не я искал вкъщи, какво да правела.
Ми, да си мислила, ма!
Къде си тръгнала да си вириш краката, като имаше толкова свестен и добър мъж?!
Какво търсиш при Оуз?
Ама те краставите магарета се надушват.
И той същия като нея, а и явно си е такъв безотговорен по принцип.
Като не е имал нищо към Джейда, и като всичко е "по нейна вина", най- вероятно тя и бебето сама си е направила?!
Защото най- малкото, което е трябвало да направи, щом не иска да бъде с тази жена и не прави планове да бъде с нея, е да я "пази" по време на секс, и то не като й вика: "Паииии сееее".  Laughing
Но не, той ръси бебета наляво и надясно и не му пука.
А сега си намери това, което търсеше, даже му е малко, трябва и бой да яде, и в затвора да влезе.  Close
Всеки трябва да си плаща за гяволиите, както казва баба ми.

# 119
За мене е много положителен фактът,че Турция се стреми към облика на светска и европейска държава.
Много ще ми е приятно да имам цивилизовани,културни,съвременно мислещи съседи.Миналото си е минало.
То и ние имаме доста работа в това отношение.
Струва ми се,че Неджля не е в състояние да обича друг,освен себе си.
В Оуз я привлече авантюрата,забраненото и лукса,в Джем-пак парите(тя затова го и набеляза,като чу за семейството му) и желанието да отмъсти на Лейля с удар в болното място-мъж,по-богат от Оуз и любим зет на баща им.
В момента,в който нещата се промениха,тя ги разкара един по един без угризения.Само с яд,че не стана по волята на принцесата.
Годините нямат значение в случая,тя просто си е такава.И ако Ферхи не носеше етикета "лошата във филма",Неджля и Лейля спокойно можеха да я заместят.

Общи условия

Активация на акаунт