Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 46 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • У ДОМА
аууу, ма моля ви-нека всеки намери идеалния вариант за себе си, недейте така закостеняло да слагате всички в една каца, господин Али Ръза
защо тогава пращате ферхундето на тръстиката.ми тя няма да може  и едно да роди значи, щом ще бачка... Grinning Peace

Ами както виждаш само изказвам мнението си  по въпроса ,а не го налагам!!!!
А що се отнася до това дали е закостеняло или не -всеки сам да си прецени!
Аз мисля така ! Пък в края на краищата всеки да постъпи както е преценил!!
Разни хора -разни идеали!!И хубаво че мислим различно !

# 151
Разни хора -разни идеали!!И хубаво че мислим различно !

Ами, няма как да не мислим различно.
По твоята логика, 80% от българските жени, които работят и вечер се прибират уморени и т.н., трябва да са изпуснали всичките дини от под мишниците си.
А това със сигурност не е така.
Просто наистина всеки сам трябва да прецени кое е най- добро за него и семейството му.

# 152
е, така изказано по-бива, но предишния пост бе направо строени в две редици и ни гък ни мък, без да е упоменато, че всеки да прецени коя диня барем да изпусне. Peace

# 153
Аз не съм съгласна с това разделение на труда, мъжа да работи, а жената вкъщи. Това, че преди е било така, не  значи, че завинаги трябва да е така.  Flutter
По тази логика, на жената не и трябва нито да учи, нито да се развива, защото нейната работа е да върти къщата и да гледа деца само. Пък за това не ти искат образование. Като завърши 8 клас, направо да се жени, мъжа и да й направи 5-6 деца докато е млада и може да ражда безпроблемно и след това да си я затваря вкъщи да готви и да сменя памперси. И така тя приключва с развитието си Crossing Arms
Може би, защото съм още млад човек, пък съм и жена, и мисля по този начин. Ама според мен, има ли желание, начин се намира за всичко. Няма ли желание изтъкват се причини 101  Flutter
АЛИ РЪЗА прав си за това, че е хубаво да мислим различно и да излагаме различни гледни точки за нещата от живота. Това ни обогатява, както нас, така и тези дето само четат и не смеят да пишат.  Peace

# 154
  • У ДОМА
ами хубаво де!!! нали е дискусионен форум!!! Ей! то човек да го е страх да изрази мнението си!
направо ще ме изядете с парцалите щото не мисля като повечето от вас! -срамота!
дискусия има когато и двете страни си изложат мненията-пък вие явно не искате да чуете и да разберете моята теза!!!!Аз приключих с темата!

smile3521 newsm62 smile3521 newsm62 smile3521 newsm62

# 155
така става като си сам мъж с много жени  hahaha Joy Joy Joy

# 156
  • У ДОМА
Означава ли нещо името Митхат?

МИТХАТ- мъжко име
името има арабски произход -означава човек който възхвалява,този от който ще чуеш добра дума!

# 157
  • Burgas
Аз пък, в момента не работя Hugстоя си вкъщи и си гледам бебето и баткото, само мъжа ми работи, ама да ви кажа чесно много ми харесва вкъщи  Embarassedне ми се работи като порасне бебче Embarassed

# 158
И аз не бих останала.  Naughty
Ей сега - той си довлякъл любовницата, аз ще седя да им гледам милата "семейна идилия" ли?
Пък и оная наглата - баща й не я искал вкъщи, какво да правела.
Ми, да си мислила, ма!
Къде си тръгнала да си вириш краката, като имаше толкова свестен и добър мъж?!
Какво търсиш при Оуз?
Ама те краставите магарета се надушват.
И той същия като нея, а и явно си е такъв безотговорен по принцип.
Като не е имал нищо към Джейда, и като всичко е "по нейна вина", най- вероятно тя и бебето сама си е направила?!
Защото най- малкото, което е трябвало да направи, щом не иска да бъде с тази жена и не прави планове да бъде с нея, е да я "пази" по време на секс, и то не като й вика: "Паииии сееее".  Laughing
Но не, той ръси бебета наляво и надясно и не му пука.

А сега си намери това, което търсеше, даже му е малко, трябва и бой да яде, и в затвора да влезе.  Close
Всеки трябва да си плаща за гяволиите, както казва баба ми.

Това е незабавният пост, който съм чела hahaha Joy Искрено ме разсмя  bouquet

Някой беше споменал за Лейля и това тя да работи.. Но в една от последните серии тя поиска, а Али Ръза каза - "Срамота е!" Naughty Неджлята аз не я съжалявам - с нейните камъни по нейната глава Crossing Arms Сега да си носи последствията от "голямата любов". А относно Оуз.. Казвате, че той не е пазил Джейда.. Че тя малоумна ли е, че да не може сама да се пази ooooh! Може Оузчо да си е мислил, че тя пие хапчета или нещо такова.. Джейда сама си е виновна за ситуацията, в която е.. И да се благодари, че в Оуз има и човешки качества.. Иначе щеше да спи бременна под моста Crossing Arms

# 159
Смятам,че няма правилен и неправилен модел и всяко семейство само решава дали някой ще си стои в къщи,кой ще е той и как ще си разпределят ангажиментите.Ако семейството се чувства добре,децата са обгрижени и парите стигат,значи са намерили правилния вариант и никой няма право да ги съди.Да не говорим,че все още са много малко работите в БГ,особено за жените,които предлагат развитие и съответстваща на труда заплата.
В случая обаче Теким нямат право на избор,щом фалират.
В предната тема обсъждахме,че родителите Теким не са общували с децата си,загубили са контакт с тях и оттам проблемите.
Аз мисля,че не е така.Неджля и Лейля ми изглеждат безобразно разглезени,втълпено им е,че са центъра на света не само за семейството си,само те единствено са важни и всичко ще им се прощава.Смешна работа как 20 и няколко годишни моми подскачат край баща си,гушат се,сядат в него,нещо,което е нормално само за Айше.Обичта им обаче е само на думи,една от тях не се спря да направи нещо,което й се ще,само и само да не нарани близките си,да помисли първо за тях.Лейля е по-емоционална от сестра си,но е също толкова себична и самовлюбена.Шокът,който изживя-да загуби сестра и портфейл;е нищо в сравнение с ада на родителите,които не знаят детето им живо ли е,къде е в момента,какво правят с него....няма по-страшно нещо.Да се е сетила за това любящата ги,чувствителна Лейля?Напротив.Първа грижа й е,след като равнодушно изпрати Фикрет с едно грозно "предателка,да си върви",да не допусне Неджля обратно в дома и сърцата им.Добре,че Айше е още малка и не я чувства като заплаха.
На този етап и двете сестри са ми неприятни,даже повече от сирачето Ферхунде.

# 160
Аз пък разбирам донякъде Лейля и постъпките и след като Неджля избяга.. Аз също не бих мислила дали е жива и здрава и т.н. Това си е голям шок.. В такъв момент не можеш да осъзнаеш реално какво се случва - стоиш и си мислиш.. Това на мен ли се случи.. Не знаеш къде се намираш просто.. Ядосан си, бесен си на себе си и на хората, които са те наранили, не мислиш дали са добре.. Разбираеми са реакциите и според мен. Аз също не бих искала сестра ми, след такава постъпка да се връща у дома и да живеем под един покрив Crossing Arms Лично за мен ще е много трудно да го преглътна Naughty В такава ситуация.. Родителите са изправени пред сериозна дилема и определено не бих искала да съм на тяхно място. Както за тях е нормално да се притесняват и за двете си дъщери, така е нормално и за Лейля да не го прави Peace Wink

# 161
  • BG
Не виждам как ще се прибереш вечер от работа - ще сготвиш, почистиш, измиеш и ще обърнеш внимание и на децата и на съпруга - много дини под една мишница - и накрая изпускаш някоя...

Трудно е и за това трябва да научиш мъжа си, още от самото начало да ти помага с домакинството и децата. Иначе сама жена, трябва да се разклони на 5-6 човека, за да може да свърши всичко. А като работят двама и се организират добре, мисля, че не е проблем да се свърши всичката къщна работа и да се обърне внимание на децата.  Flutter
Няма начин това да стане Joy Joy Joy JoyЧИБУРАШКА , УМОРИ МЕ ОТ СМЯХ Joy

# 162
  • Бургас
запис

Снощи спокойно можеха да си спестят ''Талантите'' и да дадат една серия на Листопада!

# 163

Това е и мое усещане.Благодаря!

# 164
Защо пък само Айше трябва да се гушка с баща си? Аз съм на 30 год. омъжена ,с две деца и пак се гуша с баща си.Какво толкова?

Общи условия

Активация на акаунт