Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 230
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Ето -  най долу има видео - 3 клипа с цялата серия

http://listopad-bg.blogspot.com/2010/03/86.html?utm_source=feedb … BF%D0%B0%D0%B4%29

# 256
Естел Hug
И аз ако бях на мястото на Ферхунделата щях да ревнувам от Седеф.. Особено като виждам какви погледи си хвърлят Tired Peace
Аз също Wink
Тука проблема е друг-Ферхунде не обича Шефкет,но и не се разделят.Нужни са й парите му.Нещо като "тоя кокал няма да го ям,ама няма и да го пусна".
Колкото до Седеф-егати и тъпата глупачка,много ме дразни и хич не я разбирам.Да го гледа,да въздиша и да чака Шефкет да я забележи. Rolling EyesТой пък с неговия морал... Sick Малката пикла да взима нещата в ръце и да действа.Романтичните девици,където въздишат на балкона и чакат принца да ги забележи,останаха в Средновековието.

# 257
  • Варна
Прочетох ви.  newsm44
За темата и анкетата.  smile3525 smile3525 smile3525

В Дъждовно време е мъжа на Шуле.И пак не лош... Crazy+
В Листопад е втория мъж на Ферхунде след любовника й Левент. Flutter
Забрави един съпруг. Този не е втори а трети.
И докато ви прочета и дойде време за сън.  smile3524 Лека нощ .

# 258
Magosniwa,нали Левент Тунджал й става любовник?Кой е третия? Rolling Eyes

# 259
  • Варна
Magosniwa,нали Левент Тунджал й става любовник?Кой е третия? Rolling Eyes
бб Преди Шефкет беше женена. Съответно после се ожени за Шефкет и накрая за Митхат.

# 260
 Joy Joy Joy вярно  Peace обърках броенето. Crazy

# 261
Ми то и на мен ми иде да си почивам, и ако някой ми орпеделя колко съмнителен ми е работодателя и не ме пуска-да ме храни, ааааамаха.Категорично съм на страната на Ферхунделата.Съвсем в реда е да мрънка на мъжа си за пари.Той е нейното семейство, да се откъсне от мама и тате и да си нарами жената, какво е това.Пак до Срамотата опираме-какво значи да не ти датат да разботиш, защото си си Избрал съмнителен работодател-уредила ли си е работа-уредила си е.Ама ако им носеше пара и тя-знаеш ли колко ще им пука какъв е работодателя точно-през салатата да им е  сладко, та до парцалките за кипрене. Grinning
Цитат
Определено не си запозната с турските нрави и обичаи, а и явно не следиш редовно филма, та и затова така са изказваш.  Peace
Обичаите са си обичай , обаче то е повече от ясно , че с една заплата и една пенсия не може да се издържа такова голямо семейство, следователно трябва всички да работят , а Шефкет и Ферхунде да си живеят отделно.Нали все пак това е Истанбул , а не Анадола , искат да влизат в ЕС ,  не виждам защо се помотават още , а не започват всички да работят.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 00:26 от peti07

# 262
На мен ли ми се струва,ама темичките вървят доста по-бавно,като намалиха излъчването на сериала.Брей,човек не може и да се скара вече,да му се не види Laughing

# 263
  • на пистата
моето джаврие си дойде от странсто в чужбина ooooh!....а как бях свикнала 5 месеца без нея Sad

# 264
nameika-31,кога ще си ходи?Да не седи у вас 144 серии? Joy

# 265
  • на пистата
nameika-31,кога ще си ходи?Да не седи у вас 144 серии? Joy
не...няма да си ходи Cry,тя живее при нас,беше при дъщеря си да гледа детето й.единствено ме успокоява това,че мъжът ми не е като тахсин.

# 266
# 267
Лошо,намейка,лошо.Пожелавам ти здрави нерви,сила и мъж на място.

Али,дай колаж на Ферхунде.

# 268
  • У ДОМА
ОК! Естел щом ви е забавно и за напред ще правя!!!

# 269
[quote author единствено ме успокоява това,че мъжът ми не е като тахсин.
[/quote]По-добре,ако не е като Шефкет,мила-мухъл-мухлясал

Общи условия

Активация на акаунт