Декупаж - 34

• 57 316
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Лелеее,каква огърлица от красоти сте нанизали  smile3501
Павлинче-давай смело напред  Peace
Иренаани-възхитителен таван!!!Браво!!  newsm09 и така добре се е вързал на интериора!Чинийката е прекрасна,и бутилката е интересна
Хавайско-интересен подарък   bouquet Браво и за краклето,много добре е станало
Дида Димитрова-много хубави яйца   bouquet и комплекта е станал чуден  Hug
Димпе-чинията е невероятна  newsm51 вазата и тя
Дадуся-много красота   bouquet особено керемидите са приказни
Тини-очарователни работи  smile3501 Дъската е прелестна   bouquet саксийките са супер стилни и нежни,а чинията е изумителна   love001 Майсторка стана ти на пукнатинитеееее
Ане-чудни плочки   bouquet много ми харесват,а бутилката е страхотна  newsm10 За салфеткитее-"Е как можа бе моме  ooooh! " ама си много хубавка-пу-пу да не са ти уруки  Grinning
ползотворна седмица  Heart Eyes

# 91
  • след Околовръстното
Добро утро девойки.
Трогнахте ме с милите думи за тавана.
Уникален или не - при всички положения е с пъти по-добре от никотиновите петна, а и се връзва цветово с останалата част от интериора.
Тайна няма - живеем в нещо като полутаванско и всичко е на една ръка разстояние, няма как да ми откапат ръцете.
Пак сте сътворили красоти, няма да изброявам поименно, че току виж съм пропуснала някоя.
Ане, с каквото и да лепя, дори и със сухо лепило ми се набръчква от лак на водна основа. Дори и си купих от Слънчоглед специален лак за декупаж /180 мл. 18.00лв. лошо ми стана/ понеже си мислех, че на мъжа ми лаковете за паркет не са подходящи.
Сега съм на фаза великденски яйца, ще снимам утре-другиден и ще покажа. Лошото е, че от купища салфетки на пръсти се броят тия с малките мотиви и избора ми е ограничен.
Хубавото е, че напипах вчера магазинче, в което продават кошнички, колкото за едно яйце и като се сложи и от великденската трева става много хубаво.
С нетърпение очаквам деня на срещата - щете или не - там съм.
Продуктивна седмица от мен.

# 92
Тини миличка моля те обясно одробно последователността на работа

# 93
  • Бургас
   Тини . .  .
Моля те, кажи в каква последователност работиш, че пукнатините да стават и върху картинката, а не само върху фона, защото не ми е ясно кога и как в такъв случай се нанася краклето, кога се лепи картинката и след кои стъпки трябва да съхне, а след кои - не...  Hug
Ами аз преди време се изказах доста неподготвена и голям срам брах, но сега мога да споделя поне своя опит. Sick
Значи, правиш каквото правиш – основа бяла, картинка, фон. Решила си че ще е това. Аз пръскам със спрей леко, след това с много фина шкурка – 500 или 600 (номер) минавам по целия мотив. Целта е там където са се получили леки нагъвания на салфетката да се загладят. Ефекта е много добър върху дърво. Когато е готово всичко, мажа със съпка 1. Изчаквам да изсъхне (за каденс без сешоар, не ми се получи добре с него). Като изсъхне на пипане мажа със стъпка 2. Нея я изчаквам около 10 минути и я „мятам” със сешоара. Пукнатините започват да се виждат. Аз оставям така да поседи няколко часа. След това с памучен парцал втривам маслена боя, чакам около 5минути  и пак с пам.парцалче махам боята. Където е останало повече боя или нещо искам да махна от пукнатините слагм малко зехтин на парцалчето и забърсвам внимателно.
Ами това е .
Дано да го обясних както трябва.
 Embarassed

# 94
За конкурса: 1. Има ли желаещ да оформи тема за конкурса, аз правя и още 1 тема във форума и няма да ми остане време;
                                  2. На "прима виста" ми хрумна тема "Великден",но трябва да решим да има ли ограничение за предмета или не;
                                  3. Трябва да определим срока, аз предлагам 28.03  да е краен срок  за изработка ( имаме 2 седмици), а гласуването да е във следващата седмица и на 4.04.( Великден) да се обяви победител.
Който вече има изработени неща за Великден, по-добре да не ги публикува сега , а да ги включи в конкурса.

# 95
момичета благодаря ви пожеланията! Hug Изкарахме чудесен празник!

За конкурса.... ах, този Великден Twisted Evil Twisted Evil много не обичам яйчена тема Mr. Green Mr. Greenама нищо де - ще се прежаля.
всички сте пуснали прекрасни неща. Видях обаче една умопомрачителна чиния smile3506 сега.... чак не ми се правят чинии вече след това което видях....
Спорен ден дами! Hug

# 96
  • Плевен
За конкурса трябва май и някакъв брой на предмети да се доуточним а ? Аз естествено в обедната купих едни салфетки ...с яйца и пиленца Simple Smile  Party

# 97
Аз предлагам за конкурса всички да правим един предмет на великденска тематика - например да бъде ЧИНИЯ ,БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ В БРОЯ

# 98
  • Плевен
Значи и чиния трябва да си купя Simple Smile

# 99
Ааааа,неможе ли да е без ограничения на предмета  Wink
аз съм готова с предмета,и не е чиния  Mr. Green

# 100
  • Плевен
Хаха Simple Smile и аз имах идеи даже ги боядисах...и не са чинии  Tired

# 101
  • София
   Много ти благодаря, Тини!  Hug

# 102
Момичета, аз мисля,че не трябва да ограничаваме предмета....защото някой няма чинии,другия пък няма яйца, нали знаете Simple Smile ограничим само тема - Великден    bouquet а за количеството...Геновева тук малко не разбирам Embarassed ако е комплект, тогава е ясно...ами, ако не е? например, правя две чинии на Великденска тема, обаче със съвсем различни картинки, а на човека ,които ще гласува едната му хареса,а другата пък не Rolling Eyes    дано разбрахте,какво искам да кажа Laughing

Савина аз за жалост не мога,защото хич нямам представа как се правят теми Embarassed 

# 103
  • Плевен
dadusq аз и аз това имах в предвид като питах за количество Simple Smile е аз правя комплект... хах Simple Smile

# 104
досега всеки участник в конкурс е участвал с ЕДНА ТВОРБА / поправете ме ако бъркам/ но така е редно. Да са равнопоставени всички участници. Просто някои няма да имат време за повече опити...
Колкото до предмета, пак бива да е еднин точно заради еднаквите начала при участниците.
Но може самият КОНКУРС да бъде разделен на 4 подгрупи примерно
Тема - ВЕЛИКДЕН
1ва група - чиния
2ра група - бутилка
3та група - яйце
4та група - кошница за яйца

това естествено го написвам много образно. Може би авторът на темата трябва да пусне една анкетка да установим върху какъв предмет ще се работи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт