Отговори
# 240
Аааа, за артиста, който изпълнява Али в Езел съм съгласна без проблем Simple Smile
Тя Бурчи пък такава велика роля играе в Езел, че и аз бих я изиграла не по-зле, щото и аз мога да бягам
напред-назад и да смигам.
Въобще безлично и беше изпълнението, поне в предната серия.
Между другото ви писах, че в Езел името и се изписва Бургин Терзиоглу, а не Йълдъръм.
Никой ли няма да даде предположение защо ?

Много се учудих за фамилията която и изписват във филма!
От сватбата им за пръв път  липсва фамилията на Мурат? newsm78 newsm78 newsm78

# 241
Аааа, за артиста, който изпълнява Али в Езел съм съгласна без проблем Simple Smile
Тя Бурчи пък такава велика роля играе в Езел, че и аз бих я изиграла не по-зле, щото и аз мога да бягам
напред-назад и да смигам.
Въобще безлично и беше изпълнението, поне в предната серия.
Между другото ви писах, че в Езел името и се изписва Бургин Терзиоглу, а не Йълдъръм.
Никой ли няма да даде предположение защо ?

Може да прозвучи смешно, но предвид последните снимки и интервюта на Мурат и Б, онази снимка, на която Мурат си беше свалил халката и лошия вид на Мурат мисля, че отношенията м/у двамата не са много цветущи!!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 242

Туба е толкова сърдечна с колегите си, само с Мурат - йок!

# 243
         Въобще не се съмнявам, че Туба ще се съгласи да играе във филм или сериал, който не е стойностен. Колкото до партньорите й, хубаво е че режисьорите подбират артисти, които й пасват. Но ми прави впечатление - Кенан живял в Европа, Джансел във Франция. Новите й партньори са с различен манталитет. Което ги прави по загадъчни и интересни.
          И едно отклонение да направя - преди време някой публикува интервю с Туба, в което тя споделяше за честите си забежки до Париж и Прага. Още тогава се замислих тя сама ли отскача до там или със Сами.
Или има някой друг, който я придружава или чака там. newsm78

Много интересна мисъл! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 244
Може да прозвучи смешно, но предвид последните снимки и интервюта на Мурат и Б, онази снимка, на която Мурат си беше свалил халката и лошия вид на Мурат мисля, че отношенията м/у двамата не са много цветущи!!!! newsm78 newsm78 newsm78

Ох Бог знае , че на никого не желая нещастие , но като прочетох коментара ти ей така импулсивно си казах "Ха дано"... Embarassed

А Туба наистина е много добричка , позитивна , открита , но стане ли дума за Мурат , нещо започва да я човърка в гърлото и не може да говори.(същото се отнася и за Мурат стане ли дума за Туба)

# 245

какво ли написа в книгата за гости?

и двамата се смеят от сърце!

# 246
Още нещо ме човърка отвътре!!! Защо Б изевднъж след толкова време се решава на роля!!!

# 247
Още нещо ме човърка отвътре!!! Защо Б изевднъж след толкова време се решава на роля!!!
Това е интересен въпрос. Не знам защо, само че изглежда не е бременна, както бяха тръгнали слухове, щом е започнала да работи.

# 248
Това е интересен въпрос. Не знам защо, само че изглежда не е бременна, както бяха тръгнали слухове, щом е започнала да работи.

Не може да е бременна при тия екшън - сцени в Езел. Ако е бременна Мурат ще я пусне ли да снима. Пък от кое време се говори за тая бременност - трябваше да и личи.   Joy

# 249
- Снима тайно Туба , за да може да си я гледа нощем.

# 250
- Опаа , в стаята се появява Сами и нашеничкия започва да ревнува.

# 251
Само какви идеи ви идват ,страхотни сте  bouquet
  bouquet за снимките и иформацията, кам неуморните момичета!!!

# 252

О-па! Бил е на премиерата на Туба дегизиран като фотограф!

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:19 от rina-rina

# 253
Тая стая трябва да е някъде много на скришно място , за да не я е открила Бурчин.Ако влезне Туба ще я гледа от всякъде.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:16 от ~Naivnica

# 254
И още нещо мен ме човърка  newsm78 след гала вечерта - по време на самата вечер Туба провежда доста разговори по телефона. Нормално е да си изключи телефона, когато всички погледи и микрофони са насочени към нея. Но явно тези разговори са изключително важни за нея и тя не можеше да ги отложи за след 2-3 часа например! С кого говори! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт