Отговори
# 255

Снимал е през цялата вечер за да има достатъчно снимки за всички стени...

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:11 от rina-rina

# 256

Бягай мой човек , Бурчин май те спипа.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:16 от ~Naivnica

# 257
Тая стая трябва да е някъде много на скришно място , за да не я е открила Бурчин.Ако влезне Туба ще я гледа от всякъде.

Е ,те това ме разби ? Много умно! Laughing Joy

# 258
И още нещо мен ме човърка  newsm78 след гала вечерта - по време на самата вечер Туба провежда доста разговори по телефона. Нормално е да си изключи телефона, когато всички погледи и микрофони са насочени към нея. Но явно тези разговори са изключително важни за нея и тя не можеше да ги отложи за след 2-3 часа например! С кого говори! #Crazy

Ясно е, че разговорите не са с Кенан и Сами......
Не е говорила и с Джансел, който е присъствал на премиерата...

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 16:57 от rina-rina

# 259

-Пооследна снимка...хоооп...така...черната рокля и седи чудесно , а и тази цепка...опа Бурчин!

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:16 от ~Naivnica

# 260
Ами да не би Бурчин да се е взела вече за велика актриса и тя като повечето филмови звезди да се изписва с нейната фамилия, нали почти всички известни актриси са със собствената си фамилия а пък тя да не е Joy

# 261
И още нещо мен ме човърка  newsm78 след гала вечерта - по време на самата вечер Туба провежда доста разговори по телефона. Нормално е да си изключи телефона, когато всички погледи и микрофони са насочени към нея. Но явно тези разговори са изключително важни за нея и тя не можеше да ги отложи за след 2-3 часа например! С кого говори! #Crazy

Ясно е, че не са с Кенан и Сами......
Не е говорила и с Джансел, който е присъствал на премиерата...

Ето ви го отговора:

-Туба , джанъм...бях там , но замалко - Бурчин дойде...незнам откъде е разбрала , но ако не си бях тръгнал щяхме да имаме проблеми.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:17 от ~Naivnica

# 262

Да, много мъже с завъртяха край Туба! Хайде, Сами го преглъщам,  пък и той знае за нас от снимките на Аси, но Джансел и Кенан?
Защо не си стояха в Европата!

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:14 от rina-rina

# 263
 Joy Joy Joy Joy Joy
Простооооо така ми вдигнахте настроението Hug Hug Hug

# 264

Туба, уговорката ни за довечера остава, нали?

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:17 от rina-rina

# 265

Да свършва по-скоро тази гала- премиера! Не издържам вече!

# 266

-Ей го на Джансела му с Джанселовите...и той на галата...не стига , че по цял ден снима с нея ами и тука се натресъл..."Франция е къде къде по-добре от Турция" ми стой си там бе , някой да те е канил...добре , че поне Онур е в екипа та да ме снабдява с информация.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:17 от ~Naivnica

# 267

-Ей го на Джансела му с Джанселовите...и той на галата...не стига , че по цял ден снима с нея ами и тука се натресъл..."Франция е къде къде по-добре от Турция" ми стой си там бе , някой да те е канил...добре , че поне Онур е в екипа та да ме снабдява с информация.

Да, на Онур може да се разчита!

~Naivnica,   smile3501 smile3501

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:18 от rina-rina

# 268
rina-rina и на теб  smile3501 добър сценарии направихме!  bouquet

# 269
  bouquet  bouquet  bouquet за сценаристките!!!

Общи условия

Активация на акаунт