Отговори
# 270
Браво момичета, уцелихте в десятката! Поздравления! newsm10

# 271
Радвам се , че ви харесва. Hug

# 272
Браво!!! Невероятни сте!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 273

no coment...

# 274
# 275
Страшен сценарий....поздрав и от мен!Снимковия материал е" no commnet"...освен Мурат и вие сте били папараци...

# 276
Страшен сценарий....поздрав и от мен!Снимковия материал е" no commnet"...освен Мурат и вие сте били папараци...

Маги, включвай се и ти. Знаем, че си страхотна сценарстка!  newsm10

# 277

Мерси Маги...и не се покривай видяхме те и ти да снимаш , хайде пускай сценария си. Mr. Green

# 278
  • BG
Много са добри наистина, аз първо си натресох мнението, че имам навика да чета отзад напред темите и после като отидох на предната стр. много се смях. Браво, Томрис трябва да ви вземе за помощник режисьорки  bouquet

# 279
Мнение на фен, преведено от чичко Гугъл. Преводът е оле-мале, но мисля, че смисъла се подразбира....

Мурат не бил гала. Туба е много тъжен. Тези снимки лъжа. Видях днес в шоуто Star Star живота. Там тя го държеше Сам, но противоположна страна. И аз му дадох нищо, но Сам просто стопанство с двете си ръце около него. Той е луд Туба. Tomris е целуна я и Сам обърна гръб. Никога не съм виждал нещо подобно преди. Отново, телефона, че е лош човек. Когато стигнали до зала търсят някой спешно. Работата е там, че Сам изглежда. Но това е тъжно. Пред журналисти, но се усмихва.

# 280

Мурат на младини,преди да попадне в мрежите на Б.

# 281
  • BG
И още нещо мен ме човърка  newsm78 след гала вечерта - по време на самата вечер Туба провежда доста разговори по телефона. Нормално е да си изключи телефона, когато всички погледи и микрофони са насочени към нея. Но явно тези разговори са изключително важни за нея и тя не можеше да ги отложи за след 2-3 часа например! С кого говори! #Crazy
Ей това и аз го забелязах, даже беше изоставила Сами на 2 крачки зад себе си и говореше, с кого ли като всички важни хора бяха там, но тя и  на снимките на Аси също много говореше по телефона, тъй че може да не е това, което си мислим, може да е приемала поздрави и извинения от някои, които не са могли да я уважат с присъствието си.

# 282

Ако позволите (и Rina) - тук е "без коментар", защото всички видяхме "тайния знак на Туба към Мурат" - вдигнатият палец, че всичко е наред  заедно с халката му, която той е свалил - вижда се от снимките с фотоапарата, и я е дал на Туба.  Я тя е поставила на палеца, за да не бие на очи и понеже на другите пръсти й е голяма....

# 283
първа част на предаването с Туба и Кенан

http://www.dailymotion.com/video/xckn93_%C5%9Feffaf-oda-y%C3%BCr … %C3%BC_shortfilms

# 284
  • BG
Мнение на фен, преведено от чичко Гугъл. Преводът е оле-мале, но мисля, че смисъла се подразбира....

Мурат не бил гала. Туба е много тъжен. Тези снимки лъжа. Видях днес в шоуто Star Star живота. Там тя го държеше Сам, но противоположна страна. И аз му дадох нищо, но Сам просто стопанство с двете си ръце около него. Той е луд Туба. Tomris е целуна я и Сам обърна гръб. Никога не съм виждал нещо подобно преди. Отново, телефона, че е лош човек. Когато стигнали до зала търсят някой спешно. Работата е там, че Сам изглежда. Но това е тъжно. Пред журналисти, но се усмихва.
К;во пък е това сега, има ли линк към някакво видео може би, къде го е видял тоя фен ?

Общи условия

Активация на акаунт