Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • ВИДИН, 10 км след края на света
АДАШ, засрамете се, гледахте ли вчера в новините онова двегодишно индонезийче, дето пуши по 40 цигари на ден  Crazy hahaha Joy

# 601
Момичета да ви питам.Има ли някой който си е записал детето при  Д-р  Минка Апостолова?

За пореден път се убеждавам,че половината лекари във Видин са с фалшиви дипломи.Значи ходя при личната и вика детето е със здраво гърло.Водя го на бърза помощ викат има съвсем леко зачервено гърло,но нищо му няма.Съответно и лекарства за това съвсем леко зачервеняване не даде.Днес при трети лекар утивам.Отидох при Д-р Филипов в калето работи.Е казвам ви такъв лекар не бях срещала.Обясняваше всичко както е по реда си.Преглед обстоен.И какво се оказва,че детето ми развива ангина.Огнено черевено гърло.Думи на лекаря.Че даже и баба ми видя гърлото.Ох и най лошото дето стана.От вчера нищо не бях яла и припаднах на излизане от кабинета.Като отварям очи бях на леглото и доктора ми беше измил очите.Мери ми кръвното 90 на 45.Много ниско.Ама така е с болно дете,самичка нямам време за нищо.Сега съм добре.Дано и на малкият му мине  Praynig Hug

# 602
Яна, още вчера си помислих, че такава Т се вдига при гнойна ангина.  ooooh! Ще мине, спокойно. Какво ви изписа Филипов?
И се стягай, отивай да ядеш нещо, кръвнотот ти е страшно на право.  Hug
Зная колко е плашещо да ти е болно детето, особено първият път.  Hug Стискам палци бътрзо да се възстановите и двамата.
И да строиш таткото и няколко броя дядовци и баби на помощ.  Mr. Green

# 603
Изписа ни ЦЕФЗИЛ 125 мг,ХЕКСАЛГИН,Витамин Б и Калций на ампули.И каза да продължавам с панадола и нурофена.
Те сами се строиха  Grinning смеят ли да не помагат  Laughing

# 604
  • Видин
Яна, много е неприятно да ти е болно детенце. Бързо да се оправяте. А ти си почивай повече  Peace

# 605
  • някъде
Честити зъбчета на Рая, да растат безпроблемно Hug
Яна, малкия свали ли Т? Praynig Ти пък чак да припадаш, ееее стегни се де Naughty И Алекс на 1година изпи първия си антибиотик, бяхме на море, студенката водя и бам 2 дена Т, отидохме на лекар- налепи, гнойна ангина, аз ревнах и така.......първия път /както и всеки следващ/ си е гадно ooooh!
Рони, какво правите на горкото сладурче ей Crazy

# 606

Моето момче днес става на три годинки, почерпете се.  Grinning

# 607
Честит Рожден Ден на ДИДО

# 608
Момичета да ви питам.Има ли някой който си е записал детето при  Д-р  Минка Апостолова?

Аз от нея го отписах!По-добре се насочи към друг лекар Hug

Честит Рожден Ден на Дидо!

# 609

Весел празник на Дидо!

# 610
  • някъде
Ели, честит рожден ден на малкия красавец, да ви е много здравичък, послушничък и да е добър батко на малък шуши Hug  bouquet

# 611
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДО! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

# 612
Честит рожден ден на Дидо.Да е здравичък и много послушен  Hug smile3525   

Йо аз затова питам.Изобщо не съм доволна от нея.Още от както малкият направи 6 месеца трябваше да му прави задължителните изследвания.Тя ми беше дала направление само за урина да му правят изследвания.Разкарва ме като побъркана тогава в оня сняг и накрая разбра,че без да му направя и кръвна картина няма да се спра.

# 613
  • Видин
Виждате ли колко на време влизам Simple Smile
Честит рожден ден на Дидо. Много да е добър и да помага за озъбената Рая
Аз съм добре. Ама вече ми идва в повече Кауфланд Tired
Сега съм една седмица отпуска, естествено ми я дадоха, защото ми се е събрала.
Иначе във вторник си предадох дипломната работа и на 23-24 юни ми е защитата. Да стискате палци. Аз ще ви напомня де  Mr. Green
Рони, не е ли малка да пуши newsm78. Той и Марти казва, че като порасне ще пуши ooooh!
Айде за сега чао от мен че преди малко се прибирам от работа и съм скапана Tired

# 614
  • някъде
Ния ако не е тайна каква заплата взимате в Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт