Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 971
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Видин
Ния ако не е тайна каква заплата взимате в Кауфланд?
Първите 3м взимахме по 350 сега по 400. Защо?

# 616
  • Видин
Честит рожден дин на Дидо с малко закъснение, да слуша мама и тати!
Сега да се похваля, вчера бях на ядреномагнитен резонанс в София , на който се установи че нямам аденом на хипофизата, и сега ще си правя нови изследвания на пролактина тъй като мойта лекарка има съмнения за лабораторна грешка. А ако не е ще бъда на минимална доза лекарства.

# 617
Алекс вече няма температура,но продължавам да му давам антибиотика.Но пък сега цялото му лице,вратлето,гушката са в едни червени петна.Обрив има.Ама дали е от температурата или от антибиотика,в който капвам капка витамин Б не знам. newsm78 Май утре пак ще киснем по лекари,че много го сърби и става нервен  ooooh! направо ми писна вече от болести и прочие  Tired
Лека нощ,че моите постове все тъжни.

# 618
  • някъде
Ния казаха ми че 500 Crazy
Буба браво, дано всичко е ок Praynig
Яна, сигурно е от Аб Rolling Eyesдано мине всичко Praynig

# 619
Ния казаха ми че 500 Crazy
Буба браво, дано всичко е ок Praynig
Яна, сигурно е от Аб Rolling Eyesдано мине всичко Praynig

Към 500 взимат тези дето се водят-началник отдели''.

Ния,като гледам е мокро,та може да не ходим с Люби.Ако ни няма,те чакам у нас на кафе!
Децата ще си поиграят,ние ще полафим,а и ще видиш колегата Joy

# 620
Честит празник на всички дечица!  Party

Браво Буба за добрите резултати, ха дано е грешка.  Hug

Яна, и моят калпазанин приключи някога ангината с обрив. Мина и замина. Бързо възстановяване. Ти как си?  Hug

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 18:45 от Ена

# 621
  bouquet

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 15:34 от Мимето*

# 622
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА!

# 623

Ели,честит рожден ден на Дидо на патерица.Да ти е жив и здрав.Честито първо зъбче на Рая.

Бубе,браво за добрите резултати.

Ели,Миме,много са ви пораснали сладурите. Heart Eyes

# 624
  • Видин
........а и ще видиш колегата Joy
Eми що мислиш, че дойдохме  Mr. GreenWhistling smile3534
Беше хубаво, а и децата се държаха прилично bowuu
Диди, осигуряват ни на 500, но данъци и осигуровки и всякакви други неща и стават 400 Tired

# 625
Честит празник на всички малки и големи.Безгрижно детство, здраве и много щастие, дечица!И не бързайте да пораствате...

Миме,Ена страхотни снимчици сте качили  Hug

Ена,Благодаря  Hug Добре съм.Днес гадното,че пак ни разкарваха по лекари заради обрива.Че даже накрая вече бяхме в децкото отделени,но ни пуснаха и утре на последен преглед.Дадоха на малкия фенистил и сега вече не го сърби макар,че още не е минало като хората.

Лека нощ от мен   bouquet

# 626
  • някъде
Честит празник на нашите слънца, да са ни много здрави, послушни и усмихнати, да стоплят сърцето ни и да ни правят по-добри Hug Heart Eyes Hug

Ели, Миме, страхотни снимки Hug

# 627
Привет,момичета.
Не съм писала отдавна,но ви чета от време на време.Сега съм на вълна изходни нива на 6 клас.
Яна,най -лесния начин,за определяна какъв е обрива е да вземат на гладно гърлен секрет на детето ти.Ако не са го направили,настоявай да му вземат.Понякога ангината може да е причина от бета хемолитичен стрептокок демек скарлатина.Детето може да мине само с ангина или съчетано с обрив.Пие се антибиотик.Но от изследването гърлен секрет е най-точния резултат.Малкия трябва да е гладен,жаден и да не са мити зъбките.Ако не е това,значи е алергична реакция от антибиотика.

# 628
  • Видин
Мими, съгласна съм с теб, само че гърления секрет да не го взимате във Видин. Марти като беше в най-силния период на гнойната ангина му пуснахме гърлен секрет в Биомед, а гърлото му беше направо ужас и резултата беше, че всичко е наред #Crazy Помня че тогава майка ми ходи да обяснява на лаборантката, че не може да е така. Та може и да са оправили изследванията. Абе дано сте ме разбрали, че малко объркано стана Whistling

# 629
То вече няма смисъл май,защото и гърлото мина и обрива почти изчезна има само малко на гръбчето.Явно фенистила помогна доста бързо.Обаче за напред ще го знам това.Благодаря за инфото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт