Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро,поднасят по едно виртуално кафе.Пък дано някой се разпише.

Яна,радвам се,че малкия вече е добре. Hug

# 631
Стелли  Hug Мерси за кафето   bouquet

Къде ли са всички,че никой не пише  newsm78

# 632
Тук съм и аз.  Grinning
Момичета, препоръчайте ми някаква лятна количка, с легнало положение на гръбчето, която е на що годе прилична цена.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 10:36 от Ена

# 633
Ена моята е на Бертони за 75 лв.Взех я от бебешкият на центара до корнера дето е.

# 634
  • ВИДИН, 10 км след края на света
и моята беше като на ЯНА, но зелено и оранжево, много беше удобна. боже, сега си продавам комбинираната, а съм забравила въобще че имам друга(щото е заточена в Дунавци)  Crazy  ще взема да я изпера и ще я оженя и нея  Mr. Green

# 635
Куши, дай линк към обявата, може и на лични.
Аз ровя из разни сайтове, но направо не зная какво търся.  Laughing

# 636
Привет мацки  Hug
нямаше ме няколко дена,но не сте се "убили" от писане де  Crossing Arms  Mr. Green

моята бонбонка Паола по случай първи юни ми "подари кратък престой в болницата  Tired
на 1-ви след обяд дигна Т,ние си бяхме на село и след като стана си тръгнахме за града,но тя явно и се е повишила много рязко и получи гърч ,няма да ви казвам за какъв ужас става въпрос и колко се притесних,отидохме в бърза помощ Т. и беше 40 градуса,сложиха и свещичка и и дадоха нурофен,също и направиха инжекция с диазепан  Rolling Eyes,бързо и спадна Т. презнощта си спинака спокойно,с обичайните желания мама да я люшка и да и пея  Heart Eyes Hug,аз бях на пост не мигнах от притеснение пък и я пазех от  комари  Crazy на сутринта пак вдигна малко Т дадоха и нурофен и спадна,но решиха да ни оставят в детското,че имала някакъв вирус и и назначиха лечение с антибиотик 5 инжекции,по една на ден,аз звъннах на Василев,но той не беше в града,каза,че е дежурен на следващия ден и ще дойде да ни види,тия я боцнаха 2 пъти ,тя милата опищяваше болницата с рев,тя реве,аз рева с нея,абе картинка пълна  ooooh!,Василев като дойде ги овика хубаво ония дето са ни назначили това лечение,каза да не и се слага нищо,да я следя за Т. и ни пусна вкъщи,само гадното е,че тя явно е склонна към този гърч при по-висока Т и ми каза да купя диазепан в тубички,които се слага като свещички,но го няма в БГ,та дадох поръчка на баща ми,че го имало в Германия,каза,че доста деца го правят този гърч в периода от 2 до 5 годишна възраст,за щастие не е вдигала Т преди малко стана и сега ще ходим да избираме торта за РД-то
Всичко е зад гърба ни,моята кукла утре пораства с още една годинка мислим на пред и само за хубави моменти   Heart Eyes
хайде ще се включа по-късно  Hug

# 637
Уффф Рони, кошмар.  ooooh! Направо се препотих докато те четох.  ooooh!
Хайде за последно да ви е било и мноооогооо хубаво да си изкарате утре и снимчици да щракнете.  Wink

# 638
Рони  Hug много гадно.Повече да не вдига такава температура.Ама наистина много дечица с висока Т. тия дни в болницата.Аз като бях те всички с бронхопневмония.Милите деца.Приятно прекарване утре  Hug

# 639
Рони Praynig Hug дано това да ви е било за пръв и последен път  Praynig и никакви болници и такива ужасни емоции Hug Весело изкарване на РДто на Паола и искаме много снимки Peace

# 640
  • ВИДИН, 10 км след края на света
АДАШ, какви са тия драми!!! да не се повтаря, че ще се наказваме! хайде весело прекарване утре с малката пораснала сладурка  Peace

# 641
Честит рожден ден Паола

Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 642
Мацки "минавам" на бързо с почерпчица за порасналото ми момиченце и става че ме чака много работа  Mr. Green

Янче мерси за пожеланието  Hug

# 643
Честит рожден ден на Паола!

# 644
  • Видин
Рони, честит рожден ден на Паола! Да е здрава, щастлива и много обичана   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт