Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 963
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • някъде

Рони, да ти е живо и здраво момичето, да расте умна, хубава и добра, да е гордостта на мама и тати и да иска едно братче като подарък за 3-тия рожден ден Wink  bouquet Hug Heart Eyes

# 646
Благодаря ви за пожеланията  Hug Hug Hug
вчера беше един много весел празник,събрахме се само роднините,бях организирала голяма детско парти с много дечица,но като стана така с този вирус,отложихме партито за другата седмица  Peace
ето една снимчица на порасналото ми момиченце  Heart Eyes

# 647
Честит 2-ри рожден ден на Паола на патерица.
Мило детенце,пожелавам ти да си здрава,щастливо детство и прекрасен живот!
Бъди усмихната,бъди весела,бъди гордостта на мама и тате!

newsm59 newsm59 newsm59
Рони,радвам се,че всичко при вас вече е наред.Дано повече нямате такива драми. Hug
Рожденничката,а и мама са супер. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 18:46 от Стелли

# 648
ЧРД на Паола!Мило дете расти здраво, щастливо и много да радваш мама и тати! nbirthday newsm59  Gift

# 649
Честит Рожден Ден на малката голяма сладурана Паола.  Hug Много здраве и късмет и щастливо и безгрижно детство.  Hug

# 650
Я, моето бонбонче Паола, как е препатило Sad Радвам се, че всичко е зад гърба ви и такива кошмарни сцени никога повече Naughty Представям си какъв ужас сте изживели, нали и ние миналата година престояхме в болницата малко, след като Марти изгуби съзнание след инжекцията за алергия Rolling Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАОЛКА!!! КАТО ОРИСНИЦА Й ПОЖЕЛАВАМ БЕЗОБЛАЧНО И ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО, ЖИВОТ, ИЗПЪЛНЕН С МНОГО УСМИВКИ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИЕ!!!

Ние ще си поостанем малко вкъщи в това хубаво време, Марти от нощта е с летният вирус, екстрите към него ще ви ги спестя, та сега легна да поспинка малко, да видим само брат й какво спокойствие ще й осигури Crazy

# 651
Рони много сте сладки с Паола  Hug

reniuga Бързо оздравяване на Марти  Praynig Hug Леле и на наз искаха да ни бият такава инжекция миналата седмица,но единият доктор беше категоричен,че не трябва.Иди ги разбирай кой е прав и кой не.

Малкият  от няколко дена го мъчи второто долно зъбче  Cry Така се е подул венеца и се вижда,че ще пробие ама неще  Cry Дано до 2 дена да излезе,че е толко нервен и стиска и се тръшка  ooooh! и ни хапе за носа  Laughing

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 12:48 от iana_vd

# 652
  • ВИДИН, 10 км след края на света
привет, девойки!
при нас малко екшън тия дни, както винаги забравих кога трябва да си платя нета и ми го резнаха  Crazy
в събота вечерта тъкмо бяхме излезли с мъжо да пазаруваме и на вечеря и майка ми ми сервира, че Валето е вдигнал температура. свалихме я бързо и в неделя се замъкнахме на събор в Дунавци, малкия беше като отвързан, дивя, дивя...
и като се прибрахме към 21 като вдигна за минути 38,8 и се видяхме в чудо, така и не можахме да я свалим до 4 сутринта. съответно аз почти не съм спала, изгледах къде що има криминални и научно-фантастични сериали, та после сутринта ги сънувах...  hahaha Joy
заведохме го на лекар днес и се оказа, че гърлото му е зачервено  newsm78 от какво, не се знае, ама него не го боли, яде си без проблем, пак някакъв вирус ще да е, аз имам подозрения от коя мома сме го докопали... та се сефтосахме с антибиотик. иначе днес не е вдигал температура, ял, спал, дивял... и така, лекуваме се уж  Mr. Green

изпуснах да поздравя ПАОЛА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА   bouquet

# 653
  • София
Здравейте, момичета!
Извинете ме, че нахлувам така изневиделица в темата ви  Wink
Тъй като с детето ще изкараме 2 месеца през лятото във Видин, имам въпрос относно детската кухня. Разбрах, че дават някакви талони или нещо подобно. Мога ли примерно да взимам по 2 порции на ден? Тоест да ползвам по 2 талона или има ограничение... И също така различна ли е храната за едно дете на годинка да речем и такова на две годинки? Или е една и съща... И последно - освен пунктовете до Куклите и онзи в Калето, има ли и друг?
Много ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате в обстановката  Hug

# 654
Къде ли сте всички  newsm78 В парка края Дунава  Grinning

За съжаление Тонкабонка не мога да ти помогна.Все още не давам ДК и не змам как стоят нещата   bouquet

# 655
мдаа ние сега се прбираме от градинката, малкия се нарита на топка, аз се сварих  Crazy

ТОНКАБОНКА, стига да успееш да си запишеш детето, защото не си спомням какви документи трябваха, мисля че молба и бележка от личния лекар,  ако си купувш по два купона, не виждам защо да не взимаш по две порции храна. вие сте за втора група. има още пунктове, но и аз не ги знам къде са  Peace

# 656
  • София
Kushi, благодаря за отговора   bouquet
Да, за кухнята искат ксерокопие от удостоверението за раждане и бележка от личния лекар, че детето няма алергии. Дори не знаех, че има и групи, което е добра новина! Тук ни носят храната вкъщи, затова не съм запозната с държавните кухни. Дано да дават по два купона дневно  Grinning

# 657
  • някъде
Здравейте, момичета!
Извинете ме, че нахлувам така изневиделица в темата ви  Wink
Тъй като с детето ще изкараме 2 месеца през лятото във Видин, имам въпрос относно детската кухня. Разбрах, че дават някакви талони или нещо подобно. Мога ли примерно да взимам по 2 порции на ден? Тоест да ползвам по 2 талона или има ограничение... И също така различна ли е храната за едно дете на годинка да речем и такова на две годинки? Или е една и съща... И последно - освен пунктовете до Куклите и онзи в Калето, има ли и друг?
Много ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате в обстановката  Hug
има и срещу ОББ  Peace
не помня да съм носила документи, когато съм взимала от кухнята, но все пак това е било преди 3 години, сега не знам как е......помня че си купувах купончета и се заверяваха от предния ден, а също и трябва първия път да занесеш бурканчета Peace...не знам дали е еднаква за 1 и 2 годишните, но не ми се вярва да готвят по сто неща на ден newsm78

# 658
купони се продават само в петък, и да, трябва 3 буркана с капачка с винт да се занесат първия път. групите са две, за бебешоци - 2 ястия и за деца до 3 години- 3 ястия  Peace

# 659
  • София
Д и д и, Kushi, много благодаря!
ОББ-то е в центъра, нали? Много съм зле вече, защото от 16 год. не живея във Видин и съм позабравила доста неща. Куклите са ми по-близо все пак. Голям проблем ни е това ядене, че малката е свикнала да хапва главно от кухнята.
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт