Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 957
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Видин
Времето тъжи, че напускам Кауфланд. От 30-ти съм освободена от там. Вече само като клиент ще съм. Като подпиша новия договор ще се похваля. Предварително не искам, да не предизвиквам съдбата. Бурята си беше хубава.

# 676
  • някъде
ееее кажи де, не може така само да подмяташ Crossing Arms защо напускаш, къде отиваш, бързо на отчет Wink

# 677
Ния,браво Hug

# 678
  • ВИДИН, 10 км след края на света
много яка буря, общината ще има дърва за огрев за зимата  Mr. Green

# 679
  • Видин
много яка буря, общината ще има дърва за огрев за зимата  Mr. Green
hahaha Направо.
Моите балконски цветя дадоха фира снощи  ooooh!

# 680
"висящите градини" на майка ми се представиха добре, нямаше жертви, но нашия басейн се поразходи по балкона стабилно  hahaha Joy
мани, че небето беше зловещо, пред практис-а 4 дървета направо са се скършили на половина, горките. след бурята калето беше непроходимо с кола  ooooh!

# 681
  • някъде
и моето дърво пред магазина е дало фира- половината корона му е няма и днес беше жега в магазина ooooh!
Моите балконски цветя дадоха фира снощи  ooooh!
добре, че балкона ти не е дал фира, иначе цветята ще си ги посадиш отново Crazy

# 682
Здравейте момичета,

предварително се извинявам, че нахлувам тук
През Август ни предстои да прекараме 2 седмици във Видин и Дунавци с дъщеря ми и се чудя какво е положението с комарите и дали е необходимо да си вземам от тук репеленти? Имайки предвид, че малката до сега комар не я е хапал, е много възможно и да се окаже алергична и да се наложи нещо повече, та затова съм в чуденка Confused
Бихте ли ме посъветвали какво ползвате вие и дали е пръскано тази година?
Благодаря предварително Hug

# 683
Аз не съм във Видин, но задължително си вземи репелант Peace
Комарите нищо не ги спира, дори да е пръскано пак ще си има Wink
Весело изкарване в най-красивия Град! Mr. Green

# 684
август не е много силен месец за комарите, но като "воден" град, комари ще има. в момента им е силата, просто са ужасни. пръска се всеки ден, но заради високия Дунав сега и заблатяването на крайдунавски площи, файдата е никаква общо взето, контролира се да не ни изнесат във влашко просто  Crazy
в Дунавци не пръскат мисля, но там не са толкова като тук покрай реката.
репеленти и тук се продават  Mr. Green

аз днес се изживях като ХЕИ и напръсках нашия вход с еднин препарат против комари. събрали са се във входа стотици на партера и първия етаж. накацали по входната ми врата и само да отвовя, налитат вътре  #Cussing out

# 685
Привет, Me_and_baby! Комари колкото щеш.  ooooh! Аз ползвам аутан джуниър за малката, sos спрей за баткото и райт за контакта.  Все сме си нахапани и се мажем с алергозан. Като дойдеш в Дунавци може да драснеш един ред да пием по кафе.  Wink

Куши, и в Дунаци пръскат(засичала съм ги), но ефект няма особен. Вечер е ужас.  ooooh!

http://www.focus-news.net/?id=n1408004

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 16:53 от Ена

# 686
  • Видин
И ние се спасяваме с Аутан джуниър, за Марти и Аутан за нас. От 5г го ползвам и  съм много доволна.
Момичета искате ли да се срещнем другата събота на 26-ти?

# 687
И ние се спасяваме с Аутан джуниър, за Марти и Аутан за нас. От 5г го ползвам и  съм много доволна.

И понеже утре ще ме питаш,та да си кажа още сега.
На сватба сме bowuu

# 688
Благодаря ви за бързите отговори Hug

Питах ви, защото нямам опит с репелентите, още повече за детска кожа и незнам какви марки купувате в БГ.

Ена, ще драсна преди да тръгна Peace

# 689

ако не изникне нещо непредвидено,аз съм за  Peace

Общи условия

Активация на акаунт